18.Bölüm

143K 4.7K 5.4K
                                    

HATIRLATMA: OY VE YORUMLARI UNUTMAYALIM CANLARIM ❤

"Saçmalama Sezin! Biz seninle ne zamandır birlikte olmuyoruz. Çıldırdın mı?" kolunu sertçe tutup konuşan adamdan hırsla kolunu geri çekti Sezin. Çocuğun Ekin'den olmama ihtimalini düşünmek dahi istemiyordu. Hesaplarına göre Ekin'dendi.

"Çocuk 10 haftalık Ekin. Bir hesapla istersen." Aklından hesap yapan Ekin son seks tarihlerinin  o zamana denk geliyor oluşuyla elini yüzüne götürdü. "Allah kahretsin!" kenardaki sandalyeye çaresizçe çöken Ekin kafasını elleri arasına alıp lanet okumaya devam ediyordu. 6 haftalık çocuğu 10 hafta diye yalan söylediği için gerilse de Ekin'in bunları bilmediği için takılmayacağını biliyordu. Doğum zamanı da erken doğum oldu diye yutturabilirdi.

"Sevişirken, öperken, zevk alırken hiç lanet okumuyorsun, hamile kalınca mı okuyorsun Ekin?" sesini yükselterek kurduğu cümle sonrası hızla yerinden kalkan Ekin eliyle Sezin'in ağzını kapattı.

"Kes sesini. Birisi duyacak şimdi!" Genç adamın elini ağzından çeken Sezin kollarını göğsünde birleştirerek adeta meydan okur biçimde bakıyordu.

"Herkes duyabilir benim için bir sıkıntı yok! Ama madem istemiyorsun duyulmasını, sevgili karını eve bıraktıktan sonra bana gelirsin gerekli tartışmayı orada yaparız." arkasında afallamış ve hala şokun etkisinde olan bir adam bırakarak hızla mutfaktan çıktı.

Böyle bir şeyin olduğuna hala inanmak istemeyen Ekin hırsla yumruğunu duvara vurdu. "Nasıl böyle bir hata yaparım? Nasıl? Allah benim belamı versin!"

Sakinleşmek için lavaboya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra derin bir nefes alıp salona gitti. Sezin'in çıkmış olduğuju fark etmişti. Yavaş adımlarla Tamay'ın yanına oturdu. Enver Bey'in rahatsız edici bakışlarıyla göz göze gelmek istemiyordu.

Ekin'in rengi atmış yüzünü gören Tamay kaşlarını çatarak ona döndü. Az önce iyi olan adama bir anda ne olmuştu da bu hale gelmişti ki? Elinin, genç adamın eline gitmesine engel olamadı.

Eline değen sıcak bir dokunuşla yanındaki genç kadına dönen Ekin ufak bir tebbesüm gönderdi.  "İyi misin?" aldığı soru karşısında yavaşça başını sallasa da genç kadının yüzüne bakmak daha kötü olmasına neden oluyordu. Daha yeni yeni hisler açığa çıkmaya başlamışken bu hamilelik olayı hiç iyi olmamıştı. Eğer Tamay böyle bir şeyi öğrenirse kendisini asla affetmezdi.

"Biraz hasta gibiyim kalkalım mı?" ortamdan çoktan sıkılmış olan Tamay bu soruyu hızla onayladı. Kendini hasta hissettiğini söyleyen Ekin'e karşı çıkmadan evden ayrılmalarına izin verdiler. Arabaya bindikten sonra yüzüne bakmayan Ekin'i durduran Tamay endişeli bir şekilde ona bakıyordu. Bir anda kötüleşmesi hiç hoşuna gitmemişti.

"Benim kullanmamı ister misin?" kafasını olumsuz anlamda sallayan Ekin'e daha fazla ısrar etmedi Tamay. Eve dönüş yolunda ara ara dönüp genç adamın kötü haline bakıp tahmin yürütmeye çalışsa da bir sonuç elde edemiyordu.

Evin önünde duran arabadan inmek için hazırlanan Tamay, Ekin'in böyle bir harekette bulunmamasıyla ona döndü. Gerçekten bir gariplik vardı.

"Neden inmiyorsun?" düşüncelerinden Tamay'ın sesiyle sıyrılan Ekin ona dönüp bahane bulmak için bekledikten sonra cevap verdi.

"Birkaç işim var. Biraz geç gelirim. Sen uyu." üstü kapalı cevapları daha fazla deşmek istemeyen Tamay, bozulmuş bir biçimde "Peki." diyerek kapıyı açtı. Fakat kolundan tutulmasıyla Ekin'e döndüğünde dudaklarına kapanan dudaklarla duraksadı. Genç kadının boynunu tutup şehvetle öpen Ekin, yaptığının yanlış olduğunu bilse de belki de son defa öpüyor olduğunu düşünerek doyasıya dudaklarının tadını çıkarıyordu.

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin