1M ÖZEL BÖLÜM

99.2K 3.6K 750
                                    

Bikinisin dar geldiğini nefes alamayışından ve göğüslerinin taşmasından anlayan Tamay tişörtünü üzerine geçirdikten sonra bikini üstünü kenara fırlattı. Yine çok çabuk kilo alıyordu. Hala uyumakta olan Ekin'in yanına gidip sırtını yatağın başlığına dayayıp ayaklarını uzattı. Evleneli daha iki gün olmuştu ama adam sanki balayında değillermiş gibi uyumaya devam ediyordu. Küçük göbeğinin üzerine elini koyarak bıkkınca nefes verdi. 

"Evet annecim baba yine horul horul uyuyor!" yüksek sesle ve sitemli bir şekilde söylediği şeyle kafasını Ekin'e çevirdi. Genç adamın gülümseyerek gözlerini aralamasıyla hemen geri önüne döndü.

"Ama sevgilim geç yatıyoruz sabahın köründe zınk diye uyanıyorsun. Olmaz ki böyle." onun sözleriyle çatılmış kaşlarıyla ona dönen Tamay, yanlış bir şey söylediğini fark eden Ekin'in masum yüzüne aldırmadan çemkirdi.

"Senin yüzünden geç yatıyoruz Ekinciğim. Beni oyalamasan erkenden yatar erkenden kalkarız." karısından duyduklarıyla kaşları havaya kalkan Ekin dudaklarını da büzmüştü. 

"Allah Allah! Ben mi oyalıyorum Tamay Hanım? Hamilelik hormonlarımı tavan yaptı, sana doyamıyorum diyemiyorsun da beni oyalıyorsun mu diyorsun? E iyi o zaman oyalamam bir daha." gerçekten de Ekin'in dediği gibiydi. Sürekli Ekin'i öpmek istiyor, ona sokuluyordu. Aslında Ekin'in son zamanlarda daha da çekici olmasına bağlıyordu ama büyük değişim kendisindeydi. Gerçekten doyumsuz birisiydi. Hem de her konuda. Banyoya giden Ekin'in arkasından yataktan kalkıp ilerledi. Yüzünü yıkayan genç adam, aynadan kendisine gülümseyerek bakan karısına trip atmak için görmezden gelerek tekrar odaya döndü.

"Aa yaptığın şeye bak! Böyle mi olduk şimdi de?" dudaklarını büzerek 'bilmem' işareti yapan Ekin, gelip kendisini affettirmesini bekliyordu. Kendini yatağa bıraktıktan sonra kenardaki telefonu eline alıp onunla ilgilenmiyormuş gibi yaptı. Çok geçmeden yanına gelen genç kadının telefonu elinden çekmesiyle, umursamaz tutmaya çalıştığı bakışlarını ona çevirdi.

"Ne var?" oldukça soğuk bir şekilde karşılık verse de genç kadının kucağına oturmasıyla bunun uzun sürmeyeceğini anladı. "Tamay kalk ya. Sonra oyalıyor oluyorum." genç adamın tripli haline gülen Tamay, ellerini sırtını yatak başlığına yaslamış olan adamın boynuna dolayıp dudaklarına bir öpücük bıraktı. Fakat Ekin'den karşılık alamayınca sinirlenerek dudağını ısırdığında Ekin'in inlemesi odada yankılandı. Buruşturduğu yüzünü genç kadının şeytanca gülen yüzüne çeviren Ekin, daha fazla kendini tutamayarak, ellerini onun beline dolayıp kendine daha çok bastırdı. 

"Ben sana neden karşı koyamıyorum?" onun söylediği şeyle omuzlarını silken Tamay, dudaklarının birleşmesine izin verdi. Elleri genç kadının kalçalarına inen adam, onun şehvetli öpücükleri ile gülmeye başladı. Bu hamilelik en çok onun işine gelmişti. Karısının üzerindeki tişörtü çıkarıp kenara attıktan sonra öpücüklerini boynuna indirmeye başladı.

Duştan çıkan Ekin, kendisinden önce çıkmış olan karısının oflaya oflaya bikinilerini fırlatmasıyla kaşlarını çattı.

"Ne oldu bebeğim?" ağlamaklı bakışlarını kendisine çeviren karısının kehribar gözlerindeki yaşlara dayanamayarak yanına oturup alnına bir öpücük kondurdu.

"Bikinilerim dar geliyor." 'gerçekten bunun için mi ağlıyorsun?' bakışı atmaya başlayan Ekin, Tamay'ın ağlamaklı bakışlarının öfkeyle yer değiştirdiğini görünce hemen kendini düzeltti. "Yenilerini alırız aşkım. Sen niye canını sıkıyorsun?" bu düşünce ile bir anda aydınlanma yaşayan Tamay, 'bilmem' işareti yaptıktan sonra elindeki son bikiniyi valize geri soktu. 

"Ben fark etmiştim göğüslerinin büyüdüğünü ama söyleme gereksinimi duymadım açıkçası. Böyle olacağını bilseydim, söylerdim." genç adamın kurduğu cümle ile gözleri göğüslerine kayan Tamay, bunun farkına nasıl kendinin varamadığını sorgulamaya başladı. Ekin'in gözünden de hiçbir şey kaçmıyordu. 

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin