8.Bölüm

169K 5.6K 1.1K
                                    

Tamay, Hakan'ın Ekin'de kalmasını kabul etmemiş ve kendi evine almıştı. Ekin'in içinde ise anlam veremediği bir öfke vardı. Her şeye sinirleniyordu. Sabahtan beri her yeri dört dolanmıştı. Evlerine giren temizlikçi kadınları kontrol ettikten sonra şirkete geçmiş, oradan Cihan ile bir şeyler içmeye gitmiş fakat yine de içini rahatlatamamıştı.

"Ben ne diye sinirleniyorsam?! Sanki gerçek nişanlım!" şimdi de eve geçmiş kendini yatağa bırakmıştı. Bugün nedense kendi evinde değil de Tamay ile ikisinin evinde kalmayı tercih etmişti. Ne de olsa iki hafta sonra temelli burada kalacaktı. Gelmeden marketten birkaç bir şey almıştı. Saate baktığında saatin 12 olduğunu fark etti. Tehlikeli saatlere giriş yapılmıştı. Yataktan kalkıp aşağı indi. Dün gelmiş olan televizyonu açıp öylesine bir maçı izlemeye koyuldu. Aklından Tamay ve Hakan'ı atması gerekiyordu.

Akşama kadar yeni tanıştığı adamın evinde kalan Sezin halinden çok da rahatsız değildi. Üzerine geçirdiği tişörtle bütün gün evde dolanmış genç adamla vakit geçirmişti. Hangi cesaretle bir adamın evinde kaldığını kendisine sorsa da çok da umursamıyordu. İçeride oturan adamın yanına gidip oturdu. Bacaklarını onun bacaklarının üzerine atıp kafasını izlediği şeye çevirdi. Saçma bir belgesel olduğunu görünce sıkıntıyla diğer tarafa döndü.

"Ne o beğenmedin mi ?" adamın sorusuyla kaşlarını havaya kaldırıp başını olumsuz anlamda salladı. Daha sonra yattığı yerden kalkıp genç adamın kucağına oturdu. Ellerini boynunda birleştirip konuşmaya başladı.

"Daha eğlenceli şeyler mi yapsak? Sıkıldım." aynı zamanda kalçalarını hareket ettirirken adamın gülümsemesine neden oldu.

Genç kadının üzerindeki tişörtün altından ellerini kalçalarına götüren adam kalçalarını sıkıp bıraktı. Genç kadının bu hareket karşısında dudağını ısırmasıyla daha fazla gülümsedi. Her ne kadar işi gereği bu kadınla vakit geçiriyor olsa da beğenmişti kadını. Yatakta da oldukça iyiydi. Evden gitmek gibi bir girişimde bulunmaması da adamın işine gelmişti.

Dudaklarını birleştirdikten sonra eliyle genç kadını kalçalarından kendine bastırdı. Eteklerinden tuttuğu tişörtü Sezin'in boynundan çıkardıktan sonra öpüşmeye devam etti...

Başını genç adamın omzuna koyan Sezin nefesini düzenlemeye çalışırken gözlerini kapattı. Genç adam şortunu çekerken kalçalarını kaldırıp tekrar oturdu. Ellerini Sezin'in sırtına koyan Serhat tekrar televizyondaki belgeseli izlemeye koyuldu. Onun bu hereketiyle şaşıran Sezin kafasını kaldırmadan konuştu.

"Cidden tekrar belgesel izlemeye mi koyuldun?" Soru karşısında gülümseyen Serhat eliyle genç kadının çıplak sırtını sıvazlamaya başladı. Bu hareket karşısında mayışan Sezin gözlerinin yorgunlukla kapanmasına engel olamadı. Bu pozisyonda uyuması hiç de sağlıklı olmasa da yerinden kalkıp yatağa gitmeye üşenmişti.

Genç kadının iyice dalmasını bekleyen Serhat onu kucağına alıp yatağa bıraktıktan sonra biraz daha bekledi. Gerçekten dalmıştı. Oturma odasına gidip kenardaki telefonu eline aldı. Bugün genç kadının şifresini görmüştü. Şifreyi hızla girip telefonu açtıktan sonra bilgisayarını açıp bilgileri aktardı. Daha sonra telefonu kendi telefonuna bağlayıp ona gelen mesajların aynısının kendi telefonuna gelmesini sağladı. Ortadan bilgisayarı ve telefonu kaldırıp genç kadının telefonunu incelemeye koyuldu.

Mesajlar kısmına girdiğinde Ekin Tekindağ ile olan konuşmaya girdi. Ekin'e atılan fotoğraflar ve mesajları gördükten sonra sinsice gülümsedi. Şu zamana kadar ikisi arasındaki ilişkiyi en başından beri biliyordu. Elinde fotoğrafları da yer alıyor olsa da birinci ağızdan hiçbir şey elinde değildi.

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin