7.Bölüm

169K 6K 3K
                                    

Mağazada Sezin'in triplerini çeken Tamay Ekin'e çok sinirlenmiş çıkışta onu bir daha istemediğini söylemişti. Sezin'in gelmesini kendisi de istemeyen Ekin onu onaylasa da bugün ev yerleştirme günüydü. İki kadının birbirinden uzak geçen iki haftası bugün sonlanacaktı. Tekrar aynı çekişmeler yaşanacaktı. Geçen birlikteliklerinden beri bir daha görüşmedikleri için Sezin çıldırmak üzereydi.

Ekin'i Tamay ile yalnız bırakmamak için saçlarını kurutmadan evden çıkmıştı ve o günden sonra pek toparlanamamıştı. Bir haftadır süren bir yorgunluğu vardı. Canı pek bir şey istemiyor, sürekli uykulu geziyordu. Bugün biraz daha toparladığı için ev yerleştiren ikiliyi yalnız bırakmamak için yanlarına gidecekti. Önce şirkete uğrayacağı için üzerine siyah mini bir elbise giymişti. Askılı olan elbisenin üst kısmı transparandı ve göğüslerinin etrafından askılara ipler uzanıyordu. Normalden daha büyük olan göğüsleri kenarlardan taşsa da önemsememişti. Uzun topuklulularını ayağına geçirip kürkünü aldıktan sonra arabasına atladı.

Evlerine erken saatte giden Tamay ve Ekin'in gözlerinden uyku akıyordu. Gece geç saate kadar ders çalışan Tamay en fazla üç saat uyuyabilmişti. Üzerine geçirdiği tayt ve salaş kazak ile oldukca günlük duruyordu. Birkaç gün önce gelmiş olan koltukların birinde Ekin birinde ise Tamay uzanıyordu. Genç kadının gözlerinin kapandığını gören Ekin gülerek gözlerini kapattı. O da dün geceden kalmaydı.

Çalan zil ile yerlerinden sıçrayan ikili birbirlerine uykulu bakışlarını gönderdiler. Yattığı yerden kalkan Ekin kapıyı açıp mobilyacıları içeri davet etti. Gelen Tamay'ın odasının eşyalarıydı. Yukarı kata çıkıp montaj işleri yapıldıktan sonra hep birlikte aşağı indiler. Uğurlamak için kapıyı açan Tamay karşısında gördüğü kişi ile şaşırdı. Adamlar evden gittikten sonra içeri giren Sezin kürkünü çıkarıp kenara koyduğunda Tamay artık konuşamıyordu. Gerçekten bu soğukta bu elbiseyi giymiş olması büyük bir başarıydı. Mutfaktan çıkan Ekin karşısında seksi elbise ile duran Sezin' gördüğünde en az Tamay kadar şaşırdı.

"Senin ne işin var burada?" Tamay'a bir bakış atan Sezin gülümsemeye çalışarak cevapladı.

"Size yardıma geldim. Belki bir ihtiyacınız olur diye." bu cevap karşısında gülmesini tutamayan Tamay hızla ağzını kapattı. Yaptığının ayıp olduğunhn farkındaydı fakat Sezin'in bir şeye yardım edebilme olasılığı yoktu.

Gözlerini Tamay'a çeviren ikiliden Ekin Tamay'ın bu tepkisine gülümsemişti. Aynı zamanda Sezin'in bozulmasına da.

"Ne var tatlım niye güldün?" yapmacık sevgi sözcüklerini kullanmaya başlayan Sezin'in savaş pozisyonunu aldığını anlamıştı Ekin. Fakat bir süre ikili arasındaki tartışmayı izlemek istiyordu. Sezin'in kaşlarını kaldırarak bakmasıyla içindeki öfkenin artmaya başladığını hisseden Tamay sakinliğini korumak istiyordu. Fakat mimikleriyle kendisine adeta meydan okuyan kadından kaçacak değildi.

"Hiç, bu kılıkta neyin yardımını yapacaksın onu düşündüm." Üzerindeki elbiseye bakan Sezin göğüslerini dikleştirdikten sonra Tamay'ı baştan aşağı süzdü. Bu haliyle bile güzel görünen genç kadına dayanılmaz bir nefret duyuyordu.

"Ay canım ne varmış kılığımda? Sen giydiğin paçoz kıyafetlere bak!" Aynı elbiseyi Tamay'ın beyaz vücudunda ve yılan dövmesiyle hayal eden Ekin sertçe yutkundu.Fakat nedense Sezin'e karşı bir dürtüsü uyanmamıştı. Ağzını bozmaya başlayan Sezin'e gülümsedi Tamay.

"Birisini ayartmaya gelmiş gibi duruyor olman dışında kılığında bir şey yok Sezinciğim." Sezin'in dudaklarının incelmeye başladığını fark ettikten sonra yerinden kalkıp adımlarını merdivenlere yöneltti. Gülmemek için dudaklarını bastıran Ekin ise Sezin'in bozulmasının keyfini sürüyordu.

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin