18 • Taeyong

1.2K 125 13
                                    

İlk kısım, Jaehyun Mark'a nasıl yumurta pişireceğini öğrettiği zaman Mark'ın onu yalnız bıraktığı ve Taeyong'la paylaştıkları odaya uyuma gittiği kısımdan. (Bölümün devamına doğru bir flasback.)

------------------------------------------------------


Apartmandan evime döndüğüm zaman, saatin çoktan sabah 5.30 olacağına inanamamıştım.

Direkt paylaştığımız odama gittiğimde erkek arkadaşımın eski tişörtüme sarıldığını görmüştüm. suçluluk hissi kalbimi işgal ediyordu ve göz yaşlarımın tekrar akmasına engel olamadım.

Yanına uzandım ve alnına minik bir öpücük kondurdum. Arkasından sarılıp boynuna sokuldum. Keşke onun için ne kadar üzgün olduğumu hissedebilse.

"Tae..." beni görebilmek için arkasını döndü. "Neredeydin?"

"İşteydim..." yalan söylüyordum ama o sadece gülümsedi. Parmaklarını yüzümde gezdirdi ve minik bir öpücük verdi.

"Seni seviyorum, Taeyong. Çok seviyorum." Söyledikten sonra gözlerini kapadı. Bir cevap beklediğini biliyorum ama sanki dilim bağlanmış ve cevap veremezmişim gibi hissediyorum. Sadece onun güzelliğine bakabiliyordum.

Eğer Ten hayatıma dahil olmasaydı ne olurdu? Jaehyum kalbimi tutan tek kişi olabilir miydi?




Uyandığımda Jaehyun yanımda yoktu. Odamdan çıktığım zaman, Jaehyun'un yaptığı yemeğin kokusunu alabiliyordum. Direkt mutfağa gittim ve arkasından sarıldım.

"Günaydın." Kulağına fısıldamıştım ve gülümsediğini hissedebiliyordum.

"Çoktan bir oldu ve tünaydın demeliydin." Bana doğru döndü. Sadece birbirimizin gözlerine bakıyorduk ve aklım tamamen Jaehyun'un güzelliğiyle dolmuştu.

"Seni seviyorum, Taeyong." Söyledi ve tekrardan, ona cevap vermek istedim ama dilim buna engel oldu. Ona bunu söylemek yerine, onu öpüp daha sıkı sarıldım. Umarım her şeyi anlaşılmış olur.

"Aç olduğunu biliyorum. Yemek yiyelim mi?" Beni yemek odasına çekmişti. Konuştuk, sarıldık, güldük... bu öğlen her şeyi yapmıştık ama neden hala kendimi eksik hissediyordum?


Onunla seviştikten sonra tekrar uyandım. Bunu yapmayalı çok uzun zaman olmuştu ve oldukça yorucu olmuştu. Uyuyan Jaehyun'a baktım ve tekrardan yaptığımız şeyden pişmanlık duyduğumu hissettim.

Ona hep bunu yaptım. İçimdeki sıkıntıları giderebilmek için onu kullandım. Bunu ona, hep yalnız hissettiğim ve hiç mutlu olamadığım zamanlarda yaptım.

Hızla yataktan kalkıp üzerimi giyindim. Saate baktım ve sadece öğleden sonra 5'e geliyordu. Arabamın anahtarlarını alıp evden dışarı çıktım. Arabamı sürdüm ve başladım.

Tekrardan zihnimi boşaltmam gerekiyordu...

The Lee's  [Tr]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα