19 • Donghyuck

1.2K 124 13
                                    

"Benimle kal, Donghyuck. Lütfen?" Dediğinde Jeno'nun yaptıkları yüzünde karmaşık hissediyordum. Boşveremedim ama bunun yerine ona sarılmayı seçtim, hala yaptıkları yüzünden şaşkın hissediyordum.

...Gerçeği fark edene kadardı... mark bizi görmüştü. Mark üzgün ve yalnız.

"Uhm, Jeno... biliyorum sen çok iyi bir arkadaşsın ama... hyung'unu bulmam gerekiyor. Bana ihtiyacı var." Geriye adımladım ve Mark'ı aramak için kütüphaneden ayrıldım. Daha önce hiç bu kadar suçlu hissetmemiştim. Jeno iyi falan ama Mark yalnızdı.

Okul alanında bir çığlık duyduğum zaman, direkt o tarafa doğru koştum ve Mark'ın dizlerinin üzerinde ağlarken gördüm.

Büyük olanın yere uzanışını gördüğümde, koşmak konusunda tereddüt etmemiştim. Bu olmasını istediğim son şey bile değildi.

"Mark... Mark hyung... uyan..." Mark'ı taşımaya çalışmıştım ama biraz ağır olduğu için Mark'ın ağırlığı bunu yapmama izin vermemişti. Onu biraz daha kaldırmayı denereken birisinin gölgesi üzerimize düşmüştü.

"O hala benim sorumluluğumda." Jeno söylemişti ve Mark'ı sırtında taşıdı. Söylediğine karşı biraz şaşırmıştım. Mark'ın önceden bana söylediği her şeyden sonra, Jeno'nun hala onun için yardımcı bir kardeş olabileceğini bilmiyordum.

"O hala benim kardeşim, donghyuck. Birbirimizden nefret ediyor olsak bile, hala onun için buradayım." Jeno'nun Mark'ı arabalarına kadar taşıdığını izlemiştim. Jeno sadece görüşürüz demek için el sallamışto ve arabaya binmişti.


Jeno:

Mark hyung çok stresli olduğu için okulda bayılmış. Doktor, kahvaltı ve öğle yemeğini yemediğini söyledi. Onun için endişelenme. Şimdi iyi ve hala uyuyor.

Hyuck:

Haber verdiğin için teşekkür ederim.

Ve Daha önceden olanlar için çok üzgünüm. Eğer ona bunları söyleyebilecek cesaretim olsaydı, yapabilirdim. Ama cesaretim yoktu çünkü vicdanım beni yiyip bitiriyordu. Birbirlerinden nefret eden iki kardeşin arasında kaldım.

Jeno iyi bir arkadaş ama Mark'da iyi bir arkadaş. İkisi de beni mutlu ediyor. İkisi dr benim gülümsememi sağlıyordu ve şimdi ikisi de kendimi berbat hissettiriyor. Ben sadece ikisiyle de arkadaş olmak istiyorum, ikisinden birisinin canını yakmadan.

Bu olanlar yüzünden başım ağrımaya başlamıştı. Bütün bunların olmasını hiç istememiştim ama hepsi benim suçumdu.

Ben sadece herşeyin yakında iyi olmasını dileyebiliyordum.

The Lee's  [Tr]Where stories live. Discover now