1.rész

547 33 1
                                    

Épp otthon ültem és nagyban néztem a kedvenc sorozatom amikor megcsörrent a telefonom.

-Halló -szóltam bele.
-Szia Betty -hallottam Mary hangját a vonal túlsó végéről. Mary a legjobb barátnőm és egyben az asszisztensem.
-Szia Mary! Mi az?
-Csajszi mi az, hogy mi az? Te jó ég... Ugye nem felejtetted el? - kérdezte.
-Mégis mit?
-Hát ma este randid van! - kiáltotta.
-Randim? Mégis kive.... Ó tényleg! James! De Mary nem is igazi randi, még nem is találkoztunk és csak te mutattál róla képet.
-Tehát vakrandi...
-Igen, igy is nevezhetjük. És ó ha már ennyire tisztában vagy a részletekkel... Tulajdonképpen mikor és hol találkozunk? - kérdeztem félve.
-Te tényleg nem tudsz semmit... Na jó a Wall street-i kis pizzázóban fél óra múlva.
-Fél óra!!! Mary egy szál semmiben vagyok... Na jó igazából nem de nem vagyok az alkalomhoz öltözve. És az út innen oda vagy 20 perc. Már ha elerem a buszt. Istenem ez de gáz lesz!
Szia! Kösz, hogy szóltál...
-Szivi! Sok sikert!

Tehát magamra kaptam egy pulcsit ami elfedte az ételfoltos pólóm és már rohantam is a buszhoz. Pont elkaptam és totál leizzadva érkeztem meg a pizzázóba. Hihetetlen,de megcsináltam. Ott voltam időben. Az már más kérdés, hogy hogy néztem ki...
Vártam és vártam már vagy 30 perce vártam,de James nem jött... Amikor már egy óra eltelt megelegeltem a várakozást és hazaindultam.

Volt ennek az utcának egy sikátoros része ahol napközben gyakran mentem át,mert olyan kalandos volt. Így most is arra vettem az irányt. De sajnos elkerülte a figyelmemet az az aprócska, jelentéktelen ámde fontos tény, hogy most késő este volt és sötét... Amikor ez a tudtomra jutott már késő volt visszafordulni mivel már a sikátor felénél jartam. Ekkor az egyik kis oldalutcából egy részeg pasas jött elő és egyre csak közeledett felém. Kicsit gyorsítottam a tempómon de akkor a fickó füttyentett egyet és egy másik férfi jött elő. Nagyon megijedtem, elkezdtem futni de az egyik fickó utánam nyúlt és elkapta a karom majd a falnak lökött. Én indulatosan sípcsonton rúgtam mire ő mégjobban bedühödött és pofon vágott és a földre lökött. Ekkor egy rozsdás szög megkarcolta a karom és mikor földet értem bevertem a fejem... Az utolsó emlékem egy illat és egy férfi volt...

A titokzatos megmentő - [Befejezett] Where stories live. Discover now