~3~

3.1K 133 0
                                    

❤❤❤
Venujem NikolaNikiS

Prajem príjemné čítanie
❤❤❤

Prajem príjemné čítanie❤❤❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ELSIE

Hovor som zdvihla. „Prosím?"

„Prajem krásny večer. Číslo mi dal Conan so slovami, že ste v tejto brandži najlepšia." V telefóne sa ozval silný dominantný mužský hlas. Bol to nový klient. Ten hlas som nepoznala.

Conan bol mojím pasákom. Na starosť mal aj iné ženy, ktoré robili rovnakú zvrhlosť ako ja.

To už som so šuplíka vytiahla diár. Pán sa chcel objednať. Musela som zistiť, kedy mám voľný termín. V poslednom čase sa mi klienti hrnuli. A k tomu som mala dohodnutú s jedným pánom na služobnú cestu a tam ho rozptýliť popri jeho práci.

„Voľný termín mám až o dva týždne vo štvrtok." Milým hlasom som odvetila, len aby som klienta neodradila.

„Dal by sa termín posunúť aj na zajtra, ak vám zaplatím trojnásobok?" Skúšal si ma podplácať. A šlo mu to veľmi dobre. Ponuka bola naozaj lákavá.

„Ľutujem ale musím..."

„A keď vám zaplatím pätnásť tisíc eur?" Nevhodne mi skočil do reči záhadný muž.

„Ko- koľko?" Jazyk sa mi preplietol nad tou sumou. To bolo naozaj veľa peňazí. Až sa mi nechcelo veriť, že by bol toľko obchodný zaplatiť.

„A akú mám poistku, že mi toľko dáte?" Nechcela som sa nechať oklamať. Čo ak to bol veľký klamár, ktorý proste nedokázal dlho čakať a tak si vymyslel smiešnu ale za to obrovskú sumu.

„Conan ma preveril. Je len na vás, čo si vyberiete vy. Ale ak nemáte záujem...."

„Nie. Počkajte." Hneď som ho stopla.

Odtiahla som mobil od ucha. A zapozerala sa na tmavé nebo. Pozrela som hore k bohu a sama sa k nemu prihovorila. „Je preverený."

Akoby som nebesiam vysvetľovala, prečo zrazu chcem tuto tučnú ponuku prijať. Lákala ma hneď na začiatku. Ale akosi mi ti nedalo. No teraz keď už viem, že si ho sám osobne Conan preklepol, nemôžem ho len tak nechať odísť.

„Haló?" Ozvalo sa v telefóne, keď som dlho nereagovala.

„Som späť." S ľahká som sa nadýchla. Tá suma triumfne aj služobnú cestu, čo mám naplánovanú.

„Tak?" Stále čakal na moje slová.

„Zajtra môže byť. Som len vaša." S tými slovami som vypla nás hovor. Hodila som mobil vedľa seba a hodila sa do postele.

S radosťou som zvýskla.

***

Pozerala som na ulicu. Ľudia sa náhlili do práce, kde tvrdo zarábali malé peniaze. Za to ja som s úsmevom na perách sedela v tejto krásnej kaviarni a popíjala kávu o desiatej ráno. A tak isto som čakala na kamarátku, s ktorou sme boli dohodnuté. Dneska mala voľno, tak mi sľúbila, že sa staví na kávu v tejto ospevovanej kaviarni.

„Ahoj, Elsie." Pri uchu sa mi ozval ženský hlas. Bola to ona.

Otočila som sa k nej. Vyzerala naozaj skvelo. Na perách mala roztomilý úsmev, ktorý jej uberal na roky. Občas mi prišla ako také dievčatko.

„Dalma." Vycerila som na ňu svoje biele zuby, ktoré som si mohla dovoliť vybieliť.

„Ty žiariš. A ešte takto z rána? No toto." Dalme neušiel môj široký úsmev na tvári.

„Čo môže byť lepšie ako bohatý muž do postele." Už len pomyslenie na tie peniaze, sa mi samé od seba pery zvlnili do toho šťastného úsmevu.

„Hmm." Zatvárila sa kyslo. To už si sadla za stôl. Kabelku si prevesila cez opierku, ktorá bola na boku stoličky, aby sa jej na zemi nezašpinila.

„Čo je?"

„Chcem, aby si si dávala pozor. Mám ta veľmi rada a..."

„Dalma, zlatko. Musíš mi veriť. Dávam si pozor. Spím len s overenými mužmi, ktorý na to majú." Prstami som pošuchala, že mám na mysli keš. „A dokonca na byte, mam aj svojho bodygarda. Môj pasák si ma chráni ako oko v hlave."

Dalma sa len rozosmiala.

„No fajn." Dala ruky hore, že sa ona vzdáva. Sama musela vidieť, že je o mňa veľmi dobre postarané.

Okolo nás prebehol mladý čašník, ktorý sa pri nás zastavil. Dalma si objednala kávu a ja už druhú v poradí. Potrebovala som sa poriadne nakopnúť.

***

„Ahoj, zlatko." Hneď ako som zbadala Conana v dome, som sa k nemu rozbehla. Pobozkala som mu obe líca. Jemu vďačím za to, kde som. Inak by som bola na ulici.

Nikde by ma nevzali. Maturitu som nemala dokončenú. Zo školy ma vyhodili kvôli príšernej dochádzke. Mama ma posielala do školy každý deň. Ale nikdy nevedela, že som do nej nechodila.

Hanbila som sa za svoj zovňajšok. Všetky dievčatá boli oblečené ako z módneho časopisu. Len ja som mala pár vecí od mami a zvyšok od susedí, ktorá nám podarovala oblečenie po svojej mŕtvej mame. A mne nič iné nezostávalo, len to nosiť, keď nič iné som ani nemala.

No hneď sa to obrátilo ako náhle som spoznala Conana. Ten sa ma ujal. Bola som jeho malým anjelom. A on mojím. Pomáhali sme si navzájom. Tiež dostáva istú čiastku peňazí od mojich klientov, ktorý si ma zaplatia.

„Ahoj, Elsie. Choď sa pripraviť. Pán Jagger tu príde čo nevidieť." Upozornil ma, aby som si pohla.

„Už bežím." Na líce som mu cmukla malý bozk a utekala hore schodmi sa prezliecť.

V šatni som si vytiahla červenú podprsenku s malou krajkou a k tomu krajkované nohavičky. Na to som si dala biely huňatý župan, ktorý mi bol dlhý až po kolená. Vlasy som si nechala rozpustené.

Vyšla som zo šatne a mierila si to do jednej izby, kde sme boli dohodnutý. Dvere som pootvorila. Vošla som dnu a hneď za sebou dvere zamkla. Nemám rada, ak sem zvyknú omylom liezť.

Pri nových klientov pracujem vždy v tomto dome, ktorý vlastní Conan. Ale keď už si so stálymi klientmi telefonujem, tak to robíme aj u nich doma alebo v hoteli. Ale nikdy nie u mňa doma.

Moju posteľ chcem mať nedotknutú.

„Hí." Hneď ako som pozrela na posteľ, som sa zľakla. Nevedela som, že tu bude tak skoro. „Prepáčte ja som myslela..."

Muž sa postavil na obe nohy. Bol vyšší ako ja. Stratila som reč, hneď ako som ho zbadala v tom dokonalo ušitom saku, cez ktoré bolo vidieť jeho svaly ako sa po každom pohybe napli.

Hlasno som preglgla.

Bol o čosi starší, ale nie zas toľko, že by bol mojím otcom.

Na brade mal priliehavé strnisko, ktoré bolo dokonalo upravené. Pán sa o seba rád stará a vždy si dopraje, v duchu som si pomyslela.

Jeho tmavé vlasy mal upravené dozadu. Boky boli skrátené. Vyzeral naozaj skvelé.

Pomalým krokom sa pohol ku mne. Mlčky sa dotkol môjho županu, ktorý dal z ramien pomaličky dole. Ten na zem spadol. Nohami som ho prekročila a viac podišla k neznámemu mužovi.

Jeho veľká ruka sa dotkla môjho útleho pásu, čím si ma ku mne pritiahol ešte bližšie ako som bola do teraz. Sklonil sa ku mne.

Jemne som privrela viečka. Do nosa mi udrela silná kolínska Valentino Uomo Intense.

Jeho pery sa dotkli môjho ucha. Jemne doň vydýchol a potom mi zapriadol meno, ktoré ma zhrozilo.

„Mariamme."

Daň za LUXUSWhere stories live. Discover now