🌙9🌙

595 41 61
                                    

 🔥  🔥  🔥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🔥 🔥 🔥

Telefonu bıraktı Ulaş elinden. Önündeki tostu yerken bir yandan da Cem'in konuşmasını dinliyordu.

"LAN! İrem gelecek oğlum." Cem'in duyacağı şekilde konuştu. "Gül cemalini göreceğim." İçi içini yiyordu resmen. 9.sınıftan beri aşık olduğu kızı her defasında gördüğünde kalbi çıkacak gibi oluyordu. Bir çocuğa dönüyordu resmen.

"Sen de git açıl şu kızı ya. Sana göre dört, bana göre üç senedir çekiyorum aşk acını," diyerek sitem etti Cem. Ulaş ile onuncu sınıftan beri tanışmış olsalar da ayrılmaz bir ikili olmuşlardı. Ulaş, 9.sınıfta ne kadar yalnız kaldıysa bir dönem sonra Cem gelip tüm olumsuzlukları silmişti. İşte Ulaş onu gördüğü ilk an başlamıştı İrem'e olan aşkını anlatmaya.

Ulaş toplam dört senedir seviyordu İrem'i ama her seferinde o aptal Eser, onun açılmasını engelliyordu. En sonunda gitmişti de Ulaş'ın önü açılmıştı. Tabii Cansu'yu unutmazsak. Cansu, Ulaş'a deli gibi 9.sınıftan beri aşık. Ne kadar reddedilse bile asla vazgeçmiyor. Eser ise İrem ile sırf Ulaş'ın acı çekmesin diye sevgili olmuş, lakin işler umduğu gibi gitmemişti. Evdeki hesap çarşıya uymadı.

Ulaş derin bir iç çekti ve Cem'e göz devirdi. "Eser bitti. Cansu başladı kanka."

"Cansu halledilir. Sen yeter ki açıl artık." Cem arsızca gülüp göz kırptıktan sonra kantine bir melek girdi.

Erkekler ağızlarının suyu akmış gibi bakarken Ulaş'ın yediği tost boğazında kaldı ve öksürmeye başladı. Cem ne kadar sırtına vursa da nafileydi. En sonunda kalkıp ilk yardım yapacaktı ama ortamı görünce vazgeçti.

İrem'de ona doğru yürüyüp yüzüne baktı. "İyi misin?" dedi naif sesiyle. Ulaş için dünya anlık olarak durmuştu. Daha sonra, Ulaş İrem'in yüzüne baktık. Kantincinin kakaladığı suyu içti ve başını olumlu anlamda salladı.

"İyiyim sağ ol." İrem omzunu sıvazladıktan sonra Ulaş kalp krizi geçirme aşamasındaydı. Her an kaybedebiliriz. Hemen ambulansı arayın ayol!

Zalimin kızı, zalimin oğlunu kavuşmadan kalpten götürecekti. Plan buysa söyle İremciğim de fazla uğraşmayalım. Hemen diğer bölüm bitiversin.

Cem'in öksürmesiyle Ulaş kendine geldi ve İrem'e gülümsedi. İrem'de gülümsedikten sonra sıraya girdi. Arkasını döner dönmex Ulaş telefonunu çıkardı.

Anonim: Ulaş'ın omzuna dokunmak mı?

Ulaş telefonu hemen masaya koyarken İrem bildirimiyle cebinden çıkardı ve etrafa baktı. Herkeste telefon vardı ama hepsi salaktı. İrem 'bunlar olmaz' diye içinden geçirdi.

İrem: Çocuk boğuluyordu ne yapayım?

Anonim: Geçmiş olsun o zaman.

Anonim: Gönderdiğim çikolataları yedin mi?

Ay Prensesi |Texting| UlRemWhere stories live. Discover now