🌙25🌙

465 34 37
                                    

💧💧💧

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

💧💧💧

Piremsesim: Ben öyle birini sevdim ki...

Pikaçum: Bir nevi intihardı...

Piremsesim: Telefonun başında mıydın?

Pikaçum: Seninle olan mesajlarıma bakıyordum.

Piremsesim: Seni seviyorum adam.

Pikaçum: Seni seviyorum kadın.

Piremsesim: Bir şey daha var.

Piremsesim: Seni özledim...

(Görüldü 03.19)

Piremsesim: Ya nereye gittin?

Piremsesim: Ölmedin inşallah.

Piremsesim: Neyseh.

Piremsesim|Çevrimdışı

Pikaçum|Çevrimdışı

🌘 🌘 🌘

İrem özledim yazınca hemen görüldü atıp anahtarımı ve siyah hırkamı aldım ve evden çıktım. Kapüşonumu taktıktan sonra arabama bindim ve evine gitti.

Evine geldiğimde apartmanına girdim ve kapısına gittim. Üç kez çaldıktan sonra İrem kapıyı açınca kocaman sarıldı ve kokusunu içime çektim.

"Oy benim piremsesim beni mi özlemiş?" Bebek gibi sesimi yaptıktan sonra başını salladı. "Evet pikaçum çok özledim." Bir kez daha sarıldıktan sonra içeriye geçtik.

Koltuğa oturduğumda kafasını göğsüme yasladı. Ben de elleriyle oynamaya başladım. Bileğindeki kesik olan yeri öptükten sonra saçını öptüm. "Bir daha intihar etmek yok," dediğimde başını salladı.

Zaman hızla akıp giderken ben de İrem'in saçlarıyla oynamaya başladım. Yüzüne baktığında uyuduğunu gördüm.

Kucaklayarak odasına götürdüm ve yanına uzandım. Alnına, burnuna, yanaklarına ve dudağına minik öpücük bıraktıktan sonra ağırlaşan gözlerimi kapattım.

Sabah uyandığımda yanımda İrem'i göremedim. Sessizce odadan çıkıp mutfağa gittiğimde şarkıyı söyleyen İrem ile karşılaştım.

"Ben öyle birini sevdim ki, bir nevi intihardı,"dediğinde arkası dönüktü. Hemen gidip arkasından sarıldığımda şarkıya devam ettim. "Yara bere içindeydi hâlâ. Cesarete tapardı."

Önüme döndürdükten sonra ellerimi iki yanına koydum. "Mutlu son olmasın. Mutlu sonsuz olsun." Ellerini boynuma doladıktan sonra yüzünü yüzümle denkleştirdi. "Dualarım örtsün bizi. Hasret üşütmesin."

Dudaklarımı dudaklarıyla birleştirdik. Tüm ettiğim dualarım gerçek oluyordu. Artık o ve ben vardık.

"Kahvaltı yapalım Ulaş. Karnım aç." Göbeğini ovduktan sonra önüne döndü ve menemeni yapmaya başladı.

Ben de kahvaltılıkları çıkardım. Domates ve salata kestikten sonra hepsini sofraya koydum. Menemende hazır olunca ortaya koyduk.

Ekmeği kayık şeklinde yaptım ve üfleyerek İrem'e yedirdim. Beğenmiş gibi sesler çıkardıktan sonra, "Ellerime sağlık. Güzel yapmışım," diyerek daha çok aşkını ilan etti menemene. Gülümsemem büyüdüğünde çayımı elime aldım. İçerken de gözlerimi ondan alamadım.

"Zamanın eli değdi bize," diye mırıldandım içimden. Müslüm Gürses dinleyerek çok aşk acısı çekmiştim be.

İrem, Eser ile beraberken fazla Müslüm Gürses dinlemiştim. Şimdi İrem, sevdiğim kadın karşımdaydı. Ben bunları düşünürken yüzünü bana çevirdi. Sonra son ekmek parçasını ağzına attı ve çayını içti. O kadar sevimliydi ki görseniz dibiniz düşerdi ama düşmesin! Çünkü ben kıskanırım. Ben bir dağ ayısıyım ulan! Tabii İrem'in yanında aşko kuşko olan bir dağ ayısı.

Masayı topladıktan sonra balkona çıktık. İrem'in ışıklarla süslediği yere oturduk ve cebimden sigaramı çıkardım. O da yastığın altından sigarasını ve çakmağını çıkardı.

"Sen içiyor musun?" dediğimde sigarasını yaktı ve derin bir nefes aldı. Dumanı üflerken bana döndü.

"Evet

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

"Evet. Bilmiyor muydun?" Kafamı olumsuzca salladıktan sonra ben de sigaramı yaktım. O kadar şey bil, bunu atla. Hiç yakıştıramadım size Ulaş Bey. Sınıfta kaldınız.

Karşımda İstanbul boğazı, yanımda sevdiğim kadın vardı ve beraber sigara içiyorduk. Sigaramız bitince söndürdük ve birbirimize baktık. "Hadi gel." Ayağa kalkıp elini uzattığında elini tuttum ve ayağa kalktım.

İçeri gidip hırkamı verdiğinde o da kendi siyah hırkasını giydi. Ayakkabılarımızı giyip apartmandan çıktıktan sonra mahallede dolaşmaya başladık.

"Zamanın eli değdi bize," diye bağırdığında kollarını açtı. "Çoktan değişti her şey," diyerek devam ettirdim.

Beraber Müslüm Gürses-Nilüfer söyleyerek sahil kenarına çıktın. Sigarasını cebinden çıkardığında bana uzattım.

Bir dal aldıktan sonra kendine de çıkardı. Sigaramı yaktıktan sonra benim sigaramla kendi sigarasını yaktı.

"İrem?" adıyla seslenmemle bana döndü. "Efendim." sesi çok bebeksi çıkmıştı. Bir kolumu başımın altına koyup, "Seni annemi sevdiğim kadar seviyorum." Anlamsızca bana baktı. "Ben annemi her şeyden, kendimden bile daha çok seviyordum. Şimdi sen de öylesin."

Sigarasını yere atıp söndürdükten sonra benimkini de söndürdü ve sarıldı. Sıkıca, hiç bırakmayacak gibi sarıldık birbirimize.

"Sen çok güzel seviyorsun Ulaş. Ben seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum," diyerek yüzüme baktı. "Beni kendine bağladın," diye konuştuğumda alnından öptüm.

Bugünün hatta yarınların hiç bitmemesini diledim.

Çünkü İrem sevilmeyi ve mutlu olmayı hak ediyordu.
_________________

Uyh çok romantik oldu.

Neyseh diğer bölüm eğlenceli olur.

Sigara içiyorlar normalde şey etmeyin yani.

Hadi değerlendirin sonra defoluuuuunnnnn (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (: (:

Ay Prensesi |Texting| UlRemOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz