🌙52🌙

231 27 2
                                    

🎬 🎬 🎬

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🎬 🎬 🎬

5 MAYIS

"İrem bu hoca ne diyor?" anlamsız gözlerle İrem'e baktım. O ise not alma derdindeydi.

Şu an İrem ile Biyofizik dersindeydik. Hocanın dediklerinden bir bok anlamıyordum.

İrem cevap vermeyince önüme döndüm ve büyük ekranda çıkan önemli yazıları yazdım.

"Ulaş Tuna Astepe hanginiz?" adımın seslenmesiyle İrem ile ikimiz hocaya baktık. Ben de el kaldırdım. "Ulaş sen Hayat'ın yanına geç." hocaya bön bön bakarken İrem kıza yiyecek gibi bakıyordu.

Ne kadar itiraz etsem de gitmek zorunda kalmıştım. Hayat denilen kızın yanına oturduğumda direkt elini uzattı. "Hayat Sarıyer ben." başımı salladıktan sonra göz devirdim ve İrem'e baktım.

Bana 'aferin yiğidim' bakışı atıyordu. Hayat'ın ise morali bozulmuştu.

Lan seninle tanışacak, sana bakacak göz var mı ben de? Yok. Arasan da bulamazsın.

Sıkıcı ve tamamen kin beslediğim dersten çıkmıştık sonunda. İrem'in yanına gittiğimde yanağını öptüm.

Bana bakmak yerine Hayat'a bakıyordu. Kemerlerinizi bağlayın. Her an kavga çıkabilir.

Elini tutup öptükten sonra sırtındaki çantayı aldım. "Aşkım tamam artık. Yedin kızı gözlerinle." durup bana baktı. "Gördün değil mi? Sen yanına oturunca mutlu oldu. Yelloz!" gülerek tekrar yanağını öptüm ve öylece koridorlarda dolaştık.

"Ya güven testine var mısın?" dediğinde başımı salladım. Kollarını açtı. Tam salacak iken beni kandırıp bir ayağını açıp diğerini kırdı. Ben de tuttum. Sonra ayağa kaldırdım. "İşte böyle güvenilir bir adamım." dedim kendimi göstererek.

"Sana tabii ki de güveneceğim sevgilim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sana tabii ki de güveneceğim sevgilim." yanağımı öptükten sonra kantine indik. "Şu nişan işini halledelim. Etrafta çok çakallar var." diyerek masaya oturdum. Yüzük olan parmağını gösterdi. "Bunu herkesin gözüne sokuyorum zaten." dedi yüzüğü gözüme sokarak.

Ay Prensesi |Texting| UlRemWhere stories live. Discover now