🌙21🌙

489 35 60
                                    

🌫🌫🌫

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

🌫🌫🌫

Öküz: İrem ne saçmalıyorsun?

Öküz: Lütfen bir delilik yapma.

Öküz: İrem bak ben de gördüm okulda olanları ama dayan.

Öküz: Sen benim hayatımda gördüğüm en güçlü kadınsın.

Öküz: İrem cevap ver.

Öküz: İREM!

İrem'e ne kadar mesaj atsam da ne bir görüldü ne de bir çift tik vardı. Okulda, evde dans ederken çekilen videosu alay konusu olmuştu.

Evden çıkıp hemen siyah kapüşonumu taktım ve evine doğru gittim. Arabayı adeta şimşek gibi kullanarak on dakikada geldim. Apartmandan içeri girdim, İrem'in olduğu daireye doğru koştum. Evin önüne geldiğimde iç kapısını ne kadar çalsam da ses seda yoktu. Kapıyı kırdığım gibi içeri girdim.

Her odasını karış karış baktıktan sonra son olarak lavabo kalmıştı. "İrem sakın yapma düşündüğümü!" dediğimde içeri girdim ve korktuğum başıma gelmişti.

İrem, bileklerini kesmiş kanlar içinde yatıyordu. İki tane bez ile sıkıca bağladıktan sonra hemen kucakladım ve apartmandan çıkardım.

Arabanın arkasına bindirdiğim de göz yaşlarım benden habersiz akıyordu. Telefonumdan Cem'e mesaj yazdıktan sonra en yakın hastaneye doğru sürdüm.

Ani frenle durdum ve İrem'i kucağıma aldım. Acilden içeri girdiğimizde herkes bize bakıyordu.

"Yardım edin!" diye bağırdığımda sedye ile gelen hemşireleri gördüm. Sedyeye yavaşça koyduktan sonra onunla beraber gittim. "İyi olacaksın ay prensesi. Eminim."

İrem, ameliyathaneye alınırken Deren ve Cem'in sesini duydum. "ULAŞ!" Adımın seslenildiği yöne baktım. Cem yanıma gelerek sarıldığında hıçkırıklar bıraktım.

"Ne oldu?" Meraklı bir şekilde soran Deren'e döndüm. "Bileklerini kesmiş." Deren elini ağzına götürüp kapatırken ben ayağa kalktım.

"Benden buraya kadar. Kim getirdi derse benim olduğumu söylemeyin." Tam gidecekken Deren'in kolumu çekmesiyle durdum. "O anonim sendin değil mi?" Başımı olumluca salladıktan sonra ağzına fermuar çeker gibi yaptı.

"İrem'e söylemeyeceğiz. Söz veriyorum ama sende şunu bil ki Ulaş. İrem şu son 1-2 haftadır gerçekten gülüyor. Sen ona iyi geliyorsun." Deren'in konuşması gözlerimin dolmasına yetmişti. Minnet dolu gözlerle ikisine baktım ve hastaneden çıktım. Her zamanki gibi parka geldiğimde sigaramı çıkardım, bir dal yaktım.

Göz yaşlarım düşerken elimle sildim ve derin bir nefes çektim. Bana aşık olmuştu diye geçirdim içimden. Hiç görmediği birine... Aslında her gün yanımda oturuyordu ama o bana değil, anonime aşık olmuştu.

Gelen bildirim sesi ile telefonuma baktığımda Cem'den gelmişti. Hızlıca mesaja tıkladım.

Bro: Kanka İrem ameliyattan çıktı. Durumu iyi. 1-2 saate uyanır dedi doktor.

Tamam yazdıktan sonra cebime koydum ve onun evine gittim. Kanları temizledikten sonra kapıyı yaptırttım. Anahtarı da saksıya gömdükten sonra evime gittim.

Eve geldiğimde koltuğa oturdum ve olanların sorumlularını düşündüm.

Masanın üstünde duran bilgisayarımı aldım ve görüntüleri sosyal medyadan sildim. Herkesin telefonları ve sosyal medyalarını hackledim ve görüntüleri sildim. Her yerimden hackerlık akıyor maşallah! Tıp değil de bilgisayar mühendisliği mi okusam acaba?

Yaklaşık bir saat sonra gelen mesaj ile ellerimi yüzümden çektim ve telefonuma baktım.

Piremsesim: 2.kez beni kurtardın. Teşekkür ederim.

Öküz: Bir daha sakın böyle bir şey yapma! Görüntüleri de takma kafana. Sosyal medyadan sildim.

Piremsesim: Öbür tarafa gittim geldim resmen.

Öküz: Dalga geçme.

Piremsesim: Ama bir şey öğrendim

Öküz: Neymiş o?

Piremsesim: Artık üzülmem gerektiğini ve bu hayatta yaşamaktan başka çaremiz olmadığını.

Piremsesim: Aslında ölüm bir kurtuluş değilmiş.

Piremsesim: Sadece zalimlerden kaçmak içinmiş.
________________

Neler oluyor bakalım buradaaaaa

Sizce gerçekten İrem Ulaş'a mı anonime mi aşık?

Hadi ben kaçtım (: (: (: (: (: (: (: (:

Ay Prensesi |Texting| UlRemOnde histórias criam vida. Descubra agora