🌙75🌙

192 10 4
                                    

🌠🌠🌠

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌠🌠🌠

6 Yıl Sonra

Her şeyin üstesinden 6 yıl geçmişti.

İrem ile cinsiyet kavgası yaparken 1 kız 1 erkek çocuklarımızın olduğunu öğrendik.

Öykü ve Sinan'ın oğlu Ege 7 yaşına girerken küçük prensesleri Ayla 3 yaşına girmişti.

Cedi ve Mısra'nın Melih'ten sonra bir tane daha erkekleri olmuştu. Alp. Ay görseniz aynı babası eşek sıpası. Melih ise şu anda 8 yaşındaydı ve babası gibi basketbol aşkı ile yanıp tutuşuyordu. Alp desen o tam tersi futbol aşığıydı. Aynı ben!

Deren ve Cem çiftinde ise durumlar epey zor. İki kızları vardı ve ikisi de babacıydı. Deren ise onları kıskanıyordu. Füsun ve Dilek. Allah'ım görseniz böyle biri erkek fatma ya. Diğeri daha bir prenses.

Hayat, oğlu Can ile ilgilenirken bir yandan da Murat en küçük oğlu Batu ile ilgileniyordu. Bir ara evi darmadağın etmişlerdi. Afacanlar!

Sema ve Furkan evlenmişti. Şu anlık Sema 5 aylık hamileydi. Furkan bunu maçta öğrendikten sonra bütün basketleri sayı olarak atmıştı. Daha sonra herkese Türk lokumu dağıtmıştı. Allah'ın delisi! Maçta her sayı attığıda 'kızım için' diye bağırıp duruyor.

6 yıl içerisinde olanları düşünürken bir yandan da canım oğlum ve kızımın 6.yaş gününü kutlamak için hazırlık yapıyorduk.

İrem beni pasta almak için göndermişti. Ben de sipariş verdiğim pastayı aldım ve eve gittim. Babamın bana yaptığını yapacaktım. Nihahahaha! Kötü Kadın Müzeyyen. Dur pardon! Kötü Adam Ulaş.

Eve geldikten sonra kapıyı çaldım. İrem bembeyaz elbisesiyle açtıktan sonra tam öpecekken direkt pastayı aldı ve gitti. Ben de boş yeri öpmüştüm.

Arkasından kapıyı kapattıktan sonra mutfağa gittim.

"Tuna her şey hazır değil mi?" 100.soruşuydu artık. "Evet İrem." dedim bıkkınlıkla.

Kapı çalınmasıyla İrem ile koşarak kapıyı açtık. Bizim tayfa gelmişti.

Arya ve Baran yavaş yavaş merdivenlerden inip yanımıza geldi. Kızım pespembe bir elbise giymişti. Oğlum ise siyah kot pantolon, yeşil gömlek ve içine de beyaz tişört giymişti. Ha bu serseri olacak. Demedi demeyin!

"Oy benim kızım prenses olmuş." dedim ve yanağını öptüm. "Baba zaten ben evlatlık değil mi?" Baran'ın çok bilmişliğine gülüp diğer dizime oturttum. "Sen de çok yakışıklı olmuşsun."

Ay Prensesi |Texting| UlRemWhere stories live. Discover now