🌙63🌙

128 12 0
                                    

🚑 🚑 🚑

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🚑 🚑 🚑

"Cedi, hızlan lan!" diye bağırdı arkadan Sinan. Şu anda hastaneye doğru gidiyorduk. Giderken de kızlara bir şey olmaması için dua ediyorduk.

Ani frenle durduğumuzda hastaneye geldiğimizde anlamıştım. Hemen inip koşarak danışmana gittik. En azından durumlarının iyi olduğunu öğrenmiştik.

Hepimiz odalara dağıldık. İrem'in olduğu odaya geldiğimde derin bir nefes aldım ve içeri girdim.

Ay prensesim, başındaki sargı ile masumca uyuyordu. Alnına öpücük kondurduktan sonra yandaki sandalyeye oturdum.

 Alnına öpücük kondurduktan sonra yandaki sandalyeye oturdum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elini tuttuktan sonra göz yaşlarım ellerine düştü. "Ay prensesi. Kız sen böyle yatarken bile özlüyorum ayol ben seni. Hadi kalk da evlenelim. Nikahıma alayım seni." göz yaşlarımla karışık güldükten sonra bir elimle göz yaşlarımı sildim.

"Nah alırsın beni nikahına." zar zor konuşan İrem'in sesini duyduğumda güldüm. "Yalnız parmağında benim yüzüğüm var." diyerek dalga geçtim.

Sanki İrem hastanede değilmiş gibi dalga geçiyorduk birbirimizle.

Kapının açılıp doktorun gelmesiyle gülmemizi kestik. Kontrolden sonra yarın taburcu olacağını söyledikten sonra çıkıp gitti.

"Yakışıklıymış ya. Sen olmasaydın ona yazardım." ağzım açık baktım. "Öyle olsun İrem Hanım." dedim ve kollarımı göğsümde birleştirdim.

İrem, zor olsa da oturma pozisyonuna gelmişti. Yanağıma öpücük kondurduktan sonra ben de kollarımı açıp alnına öpücük kondurdum. "Kimse senin kadar yakışıklı olamaz yakışıklı." dedi ve kenara kaydı.

Ben de yanına uzandıktan sonra kafasını göğsüme yasladı ve öylece hastanede uyuduk.

Cem'den

Deren'in odasına girdikten sonra kısa kısa adımlarla yatağına ulaştım. Kanatsız meleğim gözleri kapalı öylece uyurken sandalyeyi çektim ve yanına oturdum.

Ay Prensesi |Texting| UlRemWhere stories live. Discover now