🌙58🌙

160 17 100
                                    

🦋🦋🦋

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🦋🦋🦋

Sabah saçımda gezinen ellerle uyandım. En son İrem'in göğsünde uyumuştum. Kafamı kaldırdığımda bana gülümseyen İrem ile karşılaştım.

"Günaydın uykucu sevgilim. Yerin rahattı galiba." hafif kıkırdamasıyla boynuna nefesimi verdim. "Yıllar sonra ilk defa bu kadar huzurlu uyuduğumu düşünüyorum." sesim sonlara doğru hafif boğuk çıkmıştı.

Kafamı kaldırdığımda dudaklarımı dudaklarına bastırdım. "Hadi kahvaltıya." dedim göğsünden kalkarak.

İrem hızlıca lavaboya giderken ben de arkasından sadece sırıttım ve yatağı topladım.

Odada bulunan boy aynasından kendime baktım ve az çeki düzen verdim.

İrem'de her zamanki şıklığı ile banyodan çıktı. Oda kartını ve eşyalarımızı alıp odadan çıktık.

Murat'ın mesajı ile aşağıya indik. Kahvaltı salonuna geldikten sonra bize deli gibi el sallayan Öykü'yü gördüm ve gülümseyerek yanına gittik.

"¡Hola!" İrem'in İspanyolca 'merhaba' demesi ile herkes ya Türkçe ya da başka dille 'merhaba' dedi.

Kahvaltı ederken gelen turistlere baktık. "¡Hola!" İspanyol ayol bunlar. Ben de İspanyolca sıfır! Ama Allah'tan İrem biliyordu.

"¡Hola!" biz bundan sonrasını İrem'e bıraktık. Kadın bir şeyler derken biz sadece izledik. Adamın dediğine güldüğünde kıskançlık krizine girmiştim.

Adam ve kadın el salladıktan sonra İrem yüzündeki gülücük ile masaya oturdu.

"Ne gülüyorsun ay prensesi?" sesimde kıskançlık olduğunu sezmiştim. "Seni abim zannetmiş hayatım." dediğinde tekrar gülme krizine girdi. İçimden sabır çekerek yemeğine döndüm.

"İrem sen İspanyolcayı nereden biliyorsun?" Cedi'nin şu merakı bizim komşularımızda yoktu aga.

"Merakımdan kursuna gittim. Sonra kurs 1-2 aylığına İspanya'ya götürdü. Orada pekiştirdim. Şimdi akıcı bir şekilde konuşuyorum." hepimiz başımızı salladıktan sonra Cedi öğrenci gibi parmak kaldırdı. "Hocam bana da öğretir misiniz?" ilkokul bir öğrencileri gibi konuşuyordu. Mısra ayağa kalkıp kafasına bir tane yapıştırdı.

"Acıdı canım. Öpsen geçer ama." Mısra avucunu gösterdi. "Avucunu yala." dediğinde sandalyeye geri oturdu. Cedi, Mısra'ya kedi gibi baktı Mısra'ya. "Cedicik oldu sana kedicik." Cem'in alay etmesi ile hepimiz güldük.

"Sürün!" Mısra'nın içine İrem kaçmış belli. "Aha! Tam size layık bir arkadaş. Bunun içinde üçünüzün karışımı var." diyerek konuştu Murat. Cem, Sinan, Furkan, ben ve Cedi başımızı sallayarak hak verdik.

Kahvaltı bitiminden sonra çıkış işlemlerimizi yaptık ve arabalara bindik. Cedi'yi takip ederek eve geldik.

Arabadan inip direkt odalarımıza çıktık. İlk banyoya ben girmiştim. İrem şimdi bir saat durur banyoda.

Ay Prensesi |Texting| UlRemWhere stories live. Discover now