Hoofdstuk 25

689 19 2
                                    

Nabil...

Owh mijn god...
Nabil's zenuwen bulderden zich langzaam op en hij bewoog trillend met zijn voet. Salima irriteerde zich eraan en stopte het been met trillen.
Ze keek Nabil aan en zei dat eht goed zou komen. Nabil keek haar aan en wist dat het juist niet goed zou komen...
Hij voelde Salima's hand in de zijne kruipen en kneep er hard in. Wowww man Nabil rustig met mijn hand Asahbi...
Er kwam een lachje op Nabil's gezicht en ze kon niet wachte tot Nabil Laila zou zien. Salima kon zelf haast niet wachten.
aangekomen in de straat wist hij niet hoe hij zich moest gedragen...
Ik wil dit niet...

Ze is niet mijn ware...
Mijn leventje is naar de knoppen...
De auto stopte voor het drukke huis dat vol zat met mensen.
Hij bekeek aandachtig elke persoon en herkende wel wat kennissen.
Hij stapte uit en werd gejoeld en werd omsingeld met Familie en liepen het pad op naar de voordeur die wagenwijd openstond.
Shit ma hij heeft echt geluk hoorde hij nog een man zeggen en Nabil keek hem raar aan..
Hij sloeg zijn ogen neer en bekeek de vloer aandachtig..
Hij betrad de woonkamer en hij voelde de ogen op hem gericht en keek de vrouwen allemaal aan.Iedereen knipoogde wel...
Hij keek Salima aan en zag haar wenken naar het raam...
Nabil keek naar het raam en zag een mooie meid gehuld in een mooie witte jurk. Nabil maakte nog een flauwe opmerking en zei nog dat alleen de jurk moo zou zijn...

Al snel zette hij de stappen richting Laila en besefte steeds meer en meer dat het mooier en mooier werd op toezicht.
Hij liet zijn ogen glijden over de jurk en zag het figuur van haar bovenlichaam erin.
HIj stond stil op het trapje en moest de sluier omhoog doen. Hij deed zijn handen plaatsen op de uiteinde van de sluier en hief het langzaam op. Al snel zag hij de mooie zachte handen handne van Laila en besefte steeds meer en meer dat dit niet meer hetzelfde meisje was als op de foto...
Hij gleed langs de contouren en lijnen van de jurk en beelde zich in hoe mooi haar lichaam wel niet was.

Hij reeg twijfels en voelde een tinteling in zijn buik. Hij duwde de sluier achter haar om en zag de mooie zachte getinte huid van Laila...
Hij bekeek de omgeving rond haar borsten en zag de diepte erin..
Hij glead langzaam naar boven en volgde haar lijn langs haar kin en langzaam aan bewoog ze op.Hij zag de mooie zachte huid en kreeg geen adem. Hij keek in haar ogen en voelde zich anders...
Hij dacht aan niets anders dan haar ogen die alles vertelde in een seconde van tijd. Hij volgde haar mooie lange zwarte wimpers en de lijnen van de oogpotlood die haar ogen accentueerden.

Hij volgde haar neus en kwam al snel aan bij haar mooie volle lippen.Hij beelde zich al in hoe die op de zijne zouden smaken. Hij gleed langs de reflectie ervan en keek in de hoekpunten waar de glans nog goed te zien was.
Ze keek zo onschuldig en wel in zijn ogen en al snel schaamde ik me ervoor dat ik haar zo diepzinnig aankeek. probeert ze me wat te vertellen. Al snel zag ik dat haar ogen de glans opvingne van haar vochtigheid en wist dat ze het niet wou..

Net zoals ik het niet wou...
Hij voerde zich mee,, Wat moet ik doen...
Hij negeerde iedereen en voerde zijn hand naar Laila's ahnd. Bij aanraking van haar hand voelde ik de warmte langzaam mijn huid intrekken. En het bloed begon te koken. Mijn wangen kleurden zich roze en Nabil liet en glimlach spontaa verschijnen. Zijn buik begon te rommelen...
Hij wendde zijn gezicht op haar achida

ik zoek mijn bikini in mijn koffer ik kan m niet vinden laila heeft mijn koffer ingepakt ik heb de afgelopen weken alleen maar geslapen. "hehe" eindelijk. ik pak mijn roze bikini uit mijn tas en trek m aan. ik pak een witte rok en een roze truitje zoek mijn strantas stop mijn handdoeken, zonnebrandcreme, discman in mijn tas. en ga opzoek naar mijn kam. 
ik zit voor de spiegel mijn haren te kammen ik denk aan nederland. "shit" zeg ik hard op. ik heb ze beloofd ze te bellen! ik loop naar de telefoon en toets het nummer in hij gaat 2 keer over en hoor dat sara opneemt "hallo?" "hee sara met rachida" "heee rachida!! alles goed woow hoe is het daar leuk heb je al wat gedaan hoe is het weer?" ze overspoeld me met vragen" trut, waarom heb je niet eerder gebeld!!" "haha mag ik er nu tussen komen!, was het vergeten. maar mag ik mamma even?" "mammaaaa!!!" hoor ik aan de andere kant van de lijn" alloe?" "hallow rachida mamma" "ah rachida labes!, hoe gaat het is alle sgoe dhoe is het gegaan vanacht?" "yemma!, hoe gaat het daar?" "goed goed" "owke dan dan ga ik doe redouan de groetjes zeg tegen hem ik bel je wel en laila ook" "waga bel vanavond weer! waga?" "waga yemma thalla". 
en leg detelefoon neer brahim is inmiddeels de douch al uit, hij heeft een witte shirt aan getrokken en een blauwe korte broek" naar huis gebeld?" "ja, ik had het ze beloofd, was het gister vergeten" " ik moet zo ook nog naar huis bellen" " doe het nu anders?" "nee kan wel wachten, zullen we?" ja ff mijn tas pakken".
het is heerlijk weer is het het zonnetje schijnt, geen wolkje te zien. ik zet mijn zonnebril op en laat de warme lucht door mijn haren gaan, "heerlijk" roep ik" heel wat anders dan nederland" zeker" hoor ik brahim zeggen. het strand was 1 minuut lopen.
"shit" hoor ik brahim opeens zeggen" wat is er?" " ik ben mijn handdoek vergeten!" " heb ik aan gedacht" en haal een handdoek te voorschijn. "oow thanks!!!" we spreiden de handdoeken uit. als hij zijn shirt uit doet sta ik met open mond te kijken woow wat heeft hij een mooi lichaam snel kijk ik de andere kant op voor hij het ziet. ik doe mijn truitje uit gevolgt door mijn rok. ik zie dat hij stiekem zit te kijken dus draai ik me om en ga liggen haal de zonnebrand creme uit mijn tas en begin mezelf in te smeren. als ik bijna alles al heb gehad behalve mijn rug hoor ik brahim "zal ik je helpen?" nog voor ik antwoord kan geven pakt hij de fles en smeert hij mijn rug in. zijn handen voelen heerlijk op mijn lichaamen laat me helemaal gaan het voelt ontspannen aan en geniet van zijn handen de zon en de zee. en volgde de mooie zachte lijnen en lijnen in haar hand. Hij streelde langzaam haar hand met zijn loshangende duim en voerde zich mee..

Haat jegens jou, maar liefde was wat volgde. (uitgehuwelijkt)Where stories live. Discover now