Ψ Eris's Trouble Ψ

1K 151 367
                                    

Hellö

Keyfiniz güzeldir umarım davşanlar

Değilse bile şimdi olacak inş ehehe

Bu arada eğer medyadaki müzikler yarıda kesiliyorsa AT Player kullanabilirsiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bu arada eğer medyadaki müzikler yarıda kesiliyorsa AT Player kullanabilirsiniz

İyi okumalar~

***

«Eris'in Belası»


Taenius Odette'in kutsanması için hangi tanrıdan yardım isteyebileceğini düşünüyordu. Ona içtenlikle yardım edebilecek bir tanrı olmalıydı bu.

Zeus? Peh, imkanı yok. Baş tanrı olabilir ama bu bir pezevenk olduğu gerçeğini değiştirmiyor, güzel Odette'imi görürse ondan etkilenir ve onu direkt yatağa atmaya çalışır.

Poseidon? Athena? Aynı halt. Medusa'ya yaptıklarını hatırla

Afrodit? Kötü fikir. Bu da kıskancın teki.

Nyx? Bunu geç. Çok korkutucu.

Ya Nemesis? Evet, Nemesis ona yardımcı olabilirdi. Üstelik o Naiya'nın annesiydi, Taenius onunla konuşursa Naiya annesine bu ricada bulunabilirdi.

Taenius artık tamamen iyileşmiş olan kanatlarını çırparak masmavi gökte süzüldü. Altındaki denizde Odette onunla aynı hizada yüzüyordu. Taenius hınzırca gülümsedi ve balık yakalamaya hazırlanan martılar gibi aşağıya doğru uçtu.

Bir anda kollarını suyun içine daldırarak Odette'i kucağına aldı ve tekrar göğe yükseldi. Odette bir çığlık atarak Taenius'un boynuna sıkıca tutundu. Islak tenine değen soğuk rüzgar onu ürpertmişti.

"N-napıyorsun sen?" dedi Odette şaşkınlık içinde.

"Uçmak istediğini söylememiş miydin?" dedi Taenius sırıtarak. "Seni uçuruyorum."

Taenius bir kolunu Odette'in kuyruğunun altından geçirirken diğeriyle de sırtından tuttu. Odette şaşkınlıkla, giderek aşağıda kalan denize baktı. Ardından gözlerini etrafta gezdirdi. Sanki biraz daha yükselseler bulutlara dokunacaklardı. Yanlarından kuşlar geçip gidiyordu. Arkada kalan kara parçasının manzarası ise harikaydı.

"Vay canına... Bu harika." dedi Odette hayranlıkla. Uçuyor olmak hoşuna gitmişti.

Taenius ona gülümsedi. Bir süre uçtuktan sonra geriye dönüp alçalarak Odette'in bedenini suya soktu ve tekrar yükseldi.

"Sen tekrar susamadan önce şu işi halledelim."

Odette gözlerini büyülterek ona baktı. "Nasıl?"

Taenius gülümseyerek kanatlarını çırptı ve uzun mesafeleri kat ederek Yooniros'un sarayına doğru uçtu. Naiya'nın kardeşi ve annesiyle, dayısının evine geçtiğini önceden duymuştu.

• Gods, Wars and Hearts Π BTS •Where stories live. Discover now