Ψ Monster and Victim Ψ

928 144 395
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selam ehehhe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selam ehehhe

Gecikme için üzgünüm ama araya çok fazla şey girdi artık sayamıyorum bile :"

Unutmamış olmanız dileği ile dewamkee~

***

"Canavar ve Kurban"

Ψ Yunanistan Ψ

Birkaç takırtı sesi mağara duvarlarına çarparak kulaklarına ulaştığında, Jimtet gözlerini araladı. Uzandığı sert zeminde doğruldu ve kısık gözlerle etrafını incelerken seslere kulak kesildi. Takırtılar ve ayak sesleri, mağara girişinin oralardan geliyor olmalıydı. Anlaşılan Medusa'nın davetsiz misafirleri vardı.

Jimtet ayağa kalktı ve bir zamanlar dehşet içinde taşlaşmış olan heykellerin arasında sessizce ilerledi. Yeterince mesafe kat ettiğinde, beş tane zırhlı ve silahlı savaşçının temkinli adımlarla etrafı incelediğini gördü.

Jimtet irice bir heykelin arkasına saklanıp onları izledi. Bu savaşçılar kolay lokma gibi görünmüyordu. Zaten öyle olsalardı bu mağaraya girmeye cesaret edemezlerdi. Hepsi de iri cüsseliydi ve iyi eğitim almış oldukları belliydi. Anlaşılan buraya Medusa'yı öldürmek için gelmişlerdi.

Veya belki de Jimtet'i öldürmek üzere Eris tarafından gönderilmişlerdi, kim bilir?

Jimtet sırtını heykele verip etrafını inceledi. Silah olarak kullanabileceği bir şey lazımdı ona. Fakat etrafta yıkık dökük heykel ve taş parçaları dışında kullanabileceği bir şey yoktu.

Yeraltının derinliklerinden gelen takırtılar mağarada yankılanınca savaşçılar kılıçlarını çekti.

"O geliyor." dedi içlerinden biri, kalın bir sesi vardı. "Yerlerinizi alın."

Jimtet kaşlarını çatarak başını hafifçe yana eğdi ve onlara baktı. Medusa ile başa çıkmak için özel bir planları mı vardı?

Derken, Jimtet onların kalın, büyük, oval kalkanlarını fark etti. Kalkanları küçük aynalarla kaplanmıştı. Bunu kullanarak Medusa'yı görebilir ve kolayca hareket edebilirlerdi. Hatta belki de Medusa'yı öldürmeyi bile başarabilirlerdi.

• Gods, Wars and Hearts Π BTS •Where stories live. Discover now