10| AİLE

6.6K 288 192
                                    

medyadaki müziği nooolur nolur nolurrr dinleyinn😍😍

Saatlerce ve günlerce yoğun ısrarlarım sonucu beni yanında götürmemiş, bunun iş seyahati olduğunu ve orada benimle ilgilenemeyeceğini söylemişti. Kibar olmayan tabirle çocuk avutamayacağını ve başıma bir iş açacağımı belirtmeye çalışıyordu.

Ben de 4 gündür ne arıyordum ne de ondan bir haber alıyordum. Yanında Sarah'da gitmişti. İstesem onu arayıp Nick'in ne yaptığını sorabilirdim ama canım onu aramak istemiyordu. Beni göz ardı edip umursamadığı için kızgındım. Ve onun bunu anlamasını istiyordum.

Derin bir nefes aldım. Şu an bunları düşünüp moralimi bozmak istemiyordum. Okul bitmişti, eve gelmiştim, hayat devam ediyordu.

Apartmanın önüne geldiğimde çantamdan anahtarı çıkaracağım sırada telefonum çalmaya başlamıştı. Elime alıp kimin aradığına bakarken Sarah'nın ismini görmeyi tabii ki beklemiyordum. Hızla açtım telefonu.

"Efendim Sarah?"

Karşıdan gelen Nick'in sesiyle kalbim bir anda ritmini değiştirirken "Telefonlarıma niye cevap vermiyorsun?" diye sinirle konuşmuştu. Ona ne kadar sinirli olduğumu kendime hatırlattım. Bu yüzden de sabahtan beri beni birkaç kez aramasına rağmen telefonlarını açmıyordum.

"Ne var?"

"Nina, sana ihtiyacım var. Evime gidip sana söyleyeceğim dosyanın fotoğraflarını bana atman gerekiyor."

"Bana ne, umrumda değil. Başkasından iste."

"Şu an güvenebileceğim tek kişi sensin. Lütfen, bunu benim için yapar mısın?"

Ofladım. Bash ve Kol da onun yanında olduğu için burada ona yardım edebilecek tek kişi olarak ben kalıyordum anlaşılan. Yoksa yardım isteyeceği en son kişi ben olabilirdim.

"Evinin adresini gönder."

"Güvenliğe seni içeri almasını söyledim. Evin yedek anahtarlarını ondan alır girersin."

"Tamam."

Başka hiçbir şey söylemeden telefonu suratına kapattım. Yaptığı onca şeyden sonra bu tepkimi kesinlikle hak etmişti. Birkaç dakika sonra da adres konum olarak gelmişti telefonuma. Ben de taksi çağırıp gelmesini beklemeye başladım.

Geldiğim evin önünde fazla oyalanmadan güvenlik sayesinde girmiştim içeriye. Nick istediği dosyayı tanımlayan bilgileri göndermişti. O yüzden ben de tek tek evin odalarını gezip çalışma odasını bulmuştum.

Kitaplıktaki bir sürü dosyadan onun istediği dosyayı bulduğumda her sayfanın tek tek fotoğraflarını çekmeye başladım. İşim bitince de hemencecik gönderdim fotoğrafları.

Daha fazla evinde durmanın bir anlamı olmayınca evin kapısına doğru ilerledim. Normalde meraktan fazladan kalıp her yeri incelerdim ama güvenlik içeride çok kaldığımı düşünüp kontrole gelebilirdi. Daha sonra tekrar gelirdim zaten buraya.

Merdivenleri yavaş yavaş inerken birden evin zili çaldı. Güvenlik olduğunu düşünüp umursamadım. Nasıl olsa çıkacaktım evden. Neydi bu acele yani?

deniz kızı ile sarhoşlar masalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin