31| KISKANÇLIK

4.7K 200 300
                                    

vote atmayı unutmayın lütfen, vote sayıları okunmaya kıyasla çok düşük :/

Parmaklarım saçlarının arasında gezinirken kendimi çoktan ana kaptırmıştım. Nick'in kafası kucağımda, koltukta boylu boyunca uzanıyordu. Ben de hemen bacaklarımın üzerinde duran saçlarını okşuyordum. Ne ara bu konuma geldiğimizi ise anlayamamıştım.

Elim öylece hafifçe uzamış olan saçlarında gezinirken onun düzenli nefes alış verişlerinden uyuduğunu tahmin ediyordum. Yerini beğenmişti tabii, asıl uyumaması aptallık olurdu.

Bu düşünceme kendi kendime gülerken bir anda odanın kapısı çalınmadan açılınca yüzümdeki ifadeye son verdim. Birisinin beni kendi kendime gülerken görüp deli sanmasını istemiyordum.

Normalde kapı kilitliydi fakat bir süre önce Sarah bize yiyecek bir şeyler getirdiği için kilidi açmak zorunda kalmıştım. O yüzden içeriye birisinin girmesi muhtemeldi.

Bu sefer gelen kişi ise Bash'ti. Dışarıdan odaya vuran ışıktan dolayı onu kolayca ayırt edebilmiştim. Adımlarını yanıma doğru yönlendirirken işaret parmağımı dudaklarıma götürüp ona sessiz olmasını belirttim. Başıyla onaylamıştı beni.

"Haberi alınca Nick'i kontrol etmeye gelmiştim ama anlaşılan bana ihtiyaç yokmuş."

Fısıltıyla söylediği şeylere gözlerimi devirmekle yetindim. Bash ayakta dikilmeye devam ederken "Ben kaçıyorum o zaman. Claire'i evimde bırakıp buraya gelerek yeterince aptallık yaptım," dedi yine aynı şekilde sessizce.

"Geri zekalı."

Bash odadan ayrılırken kendi kendime gülümsememe engel olamamıştım. Claire adına mutluydum. Yaşadığı onca kötü ilişkiden sonra Bash ile mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyordu.

Ben yine düşüncelere dalmışken dikkatimi masanın üzerinde bildirim gelmesiyle ekranının açıldığı telefon çekmişti. Art arda bir sürü mesaj ana ekrana düştüğünde kaşlarım çatıldı. Nick'i uyandırmamak için yerimde hafifçe uzanıp cam sehpanın üzerinde duran telefonu elime aldım.

Bildirimleri ekrandan okurken tam da tahmin ettiğim gibi o kadındandı. Profil fotoğrafından bunu rahatlıkla anlamıştım. Daha önceden onun telefonuna kaydettiğim parmak izimle kilidi açıp mesajın bildirimine girdim ve tamamını okudum.

Gelmiyor musun Nick?

Seni bekliyorum.

Hey!

Sakın yine işlere daldığını söyleme...

Ben boş boş ekrana bakarken "Aradığını bulabildin mi bari?" diye soran Nick ile korkuyla ekranı kilitledim. Tanrım, yakalanmıştım!

"Canım sıkılmıştı da. Belki oyun vardır diye düşünmüştüm."

Telefonu ona doğru uzatırken "Bu arada mesaj geldi, yanlışlıkla elim değdi. Bir bak istersen," diyip onun yattığı yerde doğrulmasını izledim. İyi döndürmüştüm bence durumu. Hatta mükemmel toparlamıştım.

Nick yattığı bacağımdan kalkınca hafifçe yukarıya sıyrılmış okul eteğimi düzeltip yönümü ona çevirdim. Belki bana bir açıklama yapar diye ümit ediyordum. Aksi takdirde o kadının kim olduğunu öğrenmeden rahat edemeyecektim.

deniz kızı ile sarhoşlar masalıWhere stories live. Discover now