7 Dalis

211 18 2
                                    

-Šiandien atrodai fantastiškai, žinant tai, kad vakar buvai klube,- Felix pagyrė mane įeidamas į liftą.
-Ačiū,- nusišypsojau.
-Sana atvažiavo su tavimi?- vaikinas atsisuko į mane ir atsirėmė į sieną lifto durims užsidarius.
-Taip, tačiau ji nubėgo užsisakyti kavos. Gal žinai, ar Ponas Taehyung jau čia?- pasmalsavau. Jei taip, verčiau paskubėti. Nežinau kaip jis reaguos į mane po vakarykščio šokio.
-Ne. Skambino, vėluos. Būtent todėl aš čia nuo septintos valandos ryto,- Felix nusižiovavo.
-Ahhh, Felix negalėjo ilgai pasnausti,- suzyziau nusijuokdama. Jis taip pat nusijuokė ir papurtė galvą. Lifto durims prasivėrus, Felix praleido mane pirmą. Atsiradus savo kabinete pasidėjau atsineštus daiktus ir atsisėdau prie stalo, tačiau pamačiusi lapelį susiraukiau.
  
       Amy,
Vakar, kol tu poilsiavai buvo atvykę keli užsakovai ir dizaineriai. Nuo manęs perduok Sanai, kad sandelyje yra naujų medžiagų. Tegul jos atsiranda biure. Iš tų medžiagų, per ateinančias penkias darbo dienas, turi būti pasiūta 30 suknelių, o gal ir daugiau. Užrašyk susitikimą su Oliver Brown pirmadieniui, dvyliktai valandai dienos.
Šiandien jau buvau biure, kaip supratai, todėl noriu kad viskas būtų kaip reikia. Atvyksiu į biurą po pietų.
P.S. Tavo kabinetas man patinka. Jei būčiau blogas viršininkas, liepčiau taip sutvarkyti manąjį.
P.P.S. Aš esu blogas viršininkas, bet nuostabus šokėjas, visai kaip ir tu.

Po paskutinio sakinio veide įsižiebė didžiulė šypsena. Papurčiau galvą ir paslėpiau šypseną. Tai kas buvo vakar turėtų ir likti vakar dienoje. Pagriebiau tvarkaraštį ir įrašiau Pono Oliver pavardę,bei susitikimo laiką. Lapelį įmečiau į pirmą stalčių, o tvarkaraštį, kaip visuomet, palikau ant stalo. Manau tądien, kai nualpau, Sana baigė rašyti už mane, nes tvarkaraštyje bangavo nepanašus į manąjį raštas.
Išlindau iš savo kabineto ir nepasibeldusi įlindau į Sanos ir Felix kabinetą. Nusišypsojau rudaplaukei.
-Sveika dar kart. Ponas Taehyung paliko raštelį man. Ten buvo parašyta jos sandelyje yra naujų medžiagų, iš kurių per penkias darbo dienas turi būti pasiūta daugiau kaip 30 suknelių. Felix, pabūk vyras ir paieškok kas padėtų jas atnešti,- žvilgtelėjau į vaikiną prie kito stalo.
-Taip irgi parašė Taehyung?- Felix kilstelėjo antakį. Linktelėjau, bet po to nusijuokiau.- Gerai.
Palinkėjusi sekmės nupėdinau į Pono Taehyung kabinetą. Na, dabar visiškai suprantu jį. Palyginus mano ir jo kabinetą, jo kabinetas yra... panašesnis į sąvartyną nei į kabinetą, kuriame priimami svečiai.
Nužvelgiau dulkes prie segtuvų ir stalą nukrautą įvairiais dokumentais, o tuomet ėmiausi darbo.

Pagaliau baigiau. Praėjo galbūt dvi, o gal ir daugiau, valandos, nes pasirodo jis nemėgsta tvarkytis stalčių. Surūšiavau viską pagal abėcėlę, todėl tikiuosi nebus sunku surasti dokumentus.
-Sveika, matau gerai padirbėjai,- Taehyung įėjo į kabinetą taip mane išgąsdindamas.
-Na, perskaičiau jūsų raštelį ir...
-Aš rašiau, jog jei būčiau blogas vadovas, tau tai liepčiau padaryti, vadinasi, tu manai jog aš blogas bosas,- jis nusijuokė pertraukdamas mane, tačiau priėjęs ir atsisėdęs už stalo susiraukė. -Kaip aš viską rasiu?
-Viską sudėjau abecėlės tvarka,- šyptelėjau. Vaikinas atsidarė pirmą stalčių ir nužvelgęs jį linktelėjo.
-Sakykim. Gerai dirbi. Tiesa, turiu aptarti su tavimi kelis reikalus. Sėsk,- Taehyung linktelėjo link kėdės prie jo stalo.
-Gerai. Gal jums reikia kavos ar ko nors?- kilstelėjau antakius.
-Ne. Sėsk,- paragino. Linktelėjau ir priėjusi įsitaisiau patogioje kėdėje. Jis paėmė vieną dokumentą iš segtuvo stalčiuje ir pakišo jį man. -Skaityk,- paragino.
Paėmiau dokumentą ir ėmiau lėtai skaityti. Mūsų firma yra kviečiama dėl žieminių drabužių parodos į Ispaniją, kurioje galėsime susitarti dėl vietos parodoje.
-Ispanija?- pakėliau akis į Taehyung.
-Taip. Ten nuvykę užsitikrinsime vietą parodoje. Be to, mums nuvykus, gausime geriausius modelius, o jei nenuvyksime, yra tikimybė, kad mūsų drabužiai bus nė neparodyti. Jei jais kas susidomės, kas tikrai nutiks, jei ten nuvyksime, mūsų firma išgarsės ir tai pagerins mūsų visą gamybą. Būtent todėl, mes vyksime į Ispaniją jau antradienį,- Taehyung atsistojo ir paėmė dokumentą iš manęs.
-Pala, mes?- susiraukiau.
-Būtent. Tu ir aš. Tu man ten būsi reikalinga patarimams. Be to, ten būsime iki penktadienio, todėl pasiruošk,- vaikinas grąžino dokumentą į jo vietą. Kiek pasimetusi nužvelgiau tamsiaplaukį. Mes dviese vyksime į Ispaniją kompanijos reikalais. Keista, jog jis nenori vežtis kokios dizainėrės ar ko.- Amy, atnešk man kavos,- Taehyung atsisėdo.- Be to, šiandienos susitikimai nebus labai svarbūs, todėl noriu, jog trečią valandą tavęs jau nematyčiau. Manyk, kad turi gerą viršininką, tik labai neįsijausk,- vaikinas patogiai atsirėmė į kėdės atlošą ir nusišypsojo man.
-Ačiū,- šyptelėjau.- Atnešiu kavos,- trūktelėjau pečiais ir Taehyung linktelėjus išėjau iš kabineto. Beeidama link lifto papurčiau galvą. Ar jis pasirinko mane vykti į Ispaniją dėl vakar? Labai tikiuosi, kad ne. Atsidusau ir įlipusi į liftą, bei nuspaudusi mygtuką atsirėmiau į sieną. Vos liftui nusileidus nupėdinau iki kavinukės ir paprašiau Maria'os kavos. Ji su šypsena padavė ją man ir aš vėl grįžau į liftą, kuriame jau stovėjo vienas vaikinas. Jis prieš man įlipant šyptelėjo, o aš atsakiau tuo pačiu. Spustelėjus reikiamą mygtuką atsidusau ir nužvelgiau kavą mano rankose.
-Sveika,- rudaplaukis atsisuko į mane ir aš susiraukiau.
-Sveiki,- mandagiai atsakiau.
-Prašau, pasakyk, jog tu čia nedirbi,- vaikinas issišiepė nuostabia šypsena ir aš pakreipiau galvą nesuprasdama ko jis nori iš manęs.

The Office ✨Where stories live. Discover now