19 Dalis

224 19 2
                                    

Sveikiii, nusprendžiau dalis kelti nesuplanuotomis dienomis, todėl sometimes rasit po naują dalį ^^ Visus su rugsėjo pirma! Gerų, sveikų ir turiningų mokslo metų <3

Susitikimas praėjo sklandžiai. Tiesa, buvo kiek nejauku. Ne kiek dėl to, kad nieko nesupratau, o kiek dėl to, jog mano suknelė sulaukė daug dėmesio. Taehyung turėjo labai daug šnekėti savo nuostabia ispaniška kalba. Jungkook taip pat gali kalbėti ispaniškai, tačiau ten jis buvo, galima sakyti, šiaip. Jam ten būti nebuvo būtina.
Grįžau labai pavargusi. Nepavyko nupėdinti iki lovos. Tiesa, Taehyung ir Jungkook po susitikimo liko ten. Taehyung sakė, jog man ten būti nereikia, todėl man iškvietė taksi ir aš jau namuose.
Nusižiovavus atsiguliau ant sofos. Bent truputį pagulėsiu ir eisiu persirengti, ir nusiprausti. Pasidėjau sofos pagalvėlę po galva, o dar vieną apsikabinau. Tikiuosi niekas nesupyks, kad čia kelias minutes pasnausiu.

      Jeon Jungkook pov.

-Nemanai, kad tu per daug suartėjai su Amy?- Taehyung einant link mūsų buto paklausė.
-Visai ne. Tau irgi reiktų palaikyti tokius santykius, o nebūti piktam liūtui, kuris bet kurią minutę ją užsipuls. Ji turėtų bent kažkiek su tavimi sutarti, o ne bijoti tavęs. Nesiruošiu jos turėti kaip merginą. Puikiai žinai, kodėl dabar jos nenoriu. Amy yra per gera man, todėl mes būsim draugais. Jum su ja dar ir iki draugystės toli,- trūktelėjau pečiais ir nusijuokiau. Taehyung kiek susiraukė.
-Ji nebijo manęs.
-Kai bendrauji su ja, galiu pasakyti visiškai priešingai,- nusišypsojau. Taehyung tik papurtė galvą ir atrakinęs duris įėjo pats ir įleido mane.
-Įtartinai tylu,- jis sumurmėjo nusiimdamas švarką.
-Pažiūrėsiu kur ji,- pasakiau ir vos įėjęs į svetainę nusišypsojau. Amy saldžiai miegojo ant sofos, apsikabinusi pagalvėlę, o jos suknelė buvo pakilusi beveik iki draudžiamos zonos. Taehyung taip pat įėjo į svetainę ir šiek tiek stabtelėjo pamatęs merginą.
- Ką su ja...- Taehyung pertraukė mane nueidamas prie merginos. Jis visiškai be jokios reakcijos patraukė merginos sijoną žemiau ir pakėlė ją nuotakos stiliumi.
-Žinomas jausmas, negi ne?- tyliai nusijuokiau.
-Kartais tikrai pagalvoju, jog tu žinai per daug,- Taehyung tyliai suurzgė ir išnešė merginą į jos kambarį. Po minutės jis grįžo.
-Žinai, gal Rodrigues ir buvo teisus sakydamas, kad ji labiau tiktų kaip modelis, o ne kaip sekretorė,- nusijuokiau. Taehyung tik nusišypsojo pritardamas man ir atsisėdo ant sofos, ant kurios prieš kelias minutes miegojo Amy.

     Amy Carter pov.

Atsibudau jau savo viešbučio kambaryje, todėl kiek susiraukiau. Nepamenu, kad būčiau atėjusi čia. Tikriausiai vaikinai grįžo ir atnešė mane čia. Esu beveik įsitikinusi, jog tai buvo Jungkook, kadangi, nors lauke plius dvidešimt, buvau apkamšyta ir šiltai apklota. Išlipusi į lovą nubėgau į dušą, o po jo persirengiau į kasdieninę, bet gražią suknelę. Suknelę su kuria važiavau, grąžinau į maišiuką. Nežinau ką Taehyung nori, jog su ja daryčiau. Batelius taip pat įdėjau į maišelį. Išėjau iš kambario ir pabarbenau į Taehyung kambario duris, kurios netrukus atsidarė ir prieš mane atsirado kiek pasimetęs vadovas.
-Kas, Amy?
-Aš... Nežinau ką daryti su šia suknele,- pasakiau tiesiai šviesiai kilstelėdama maišiuką. Taehyung lėtai nužvelgė jį ir vėl sugrįžo prie mano akių.
-Pasilik jį. Tai Sanos darbas, todėl nemanau, jog ji norėtų, kad tu jį išmestum. Man ji nereikalinga, o tu gal dar kur apsivilksi,- jis pasakė ir aš vos neišsižiojau.
-Tai Sanos kūrinys? Turbūt todėl visi taip žiūrėjo į ją,- priglaudžiau maišiuką prie savęs.
-Pasakysiu atvirai, Amy,- Taehyung atsiduso.- Jie žiūrėjo ne kiek į suknelę, o kiek į tave. Primenu, jog tai drabužių paroda kuri turi šimtus modelių, todėl jiem tos suknelės nelabai rūpi. Jei kurią dieną gausi laišką iš modelių agentūros, nesistebėk. Jei tu patikai Rodrigues, nemanau kad jis praleis progą pasiūlyti tau dirbti pas jį.
-Na, modelių darbas manęs nedomina. Ačiū,- nusišypsojau.
-Žinoma. Negi galėtum palikti tokį nuostabų viršininką,- Taehyung pasididžiuodamas kilstelėjo galvą ir aš nusijuokiau.
-Žinoma,- papurčiau galvą.
-Kaip pamiegojai?- jis su nedidele šypsena paklausė.
-Gerai,- trūktelėjau pečiais. Pažvelgusi į vaikino kambarį, pro langą galėjau matyti tamsą.- Kiek dabar valandų?- susiraukiau.
-Apie vienuoliktą,- Taehyung trūktelėjo pečiais.
-Aš jums tikriausiai sutrukdžiau. Atsiprašau,- atsitraukiau žingsniu atgal.
-Ne, viskas gerai. Aš nemiegojau,- jis papurtė galvą.
-Vistiek. Jūs turbūt pavargęs. Labos nakties,- šyptelėjau.
-Ir tau, Amy,- Taehyung šyptelėjo. Man priėjus prie savo kambario durų, jis uždarė savąsias duris. Įėjusi į kambarį pasikabinau suknelę ir atsisėdau ant lovos. Miegoti nenoriu, o daugiau nieko veikti neturiu ką, todėl tiesiog įsitaisiau lovoje ir ėmiau naršyti internete.

The Office ✨Where stories live. Discover now