2 Sezonas 14 Dalis

178 19 13
                                    

01.48

Tae <3

Miegi?

Ne. Negaliu užmigti

Ką tik kalbėjau su Jungkook

Aš atsiprašau

Turėtum, Amy. Ar galim pasikalbėti? Galiu tau paskambinti?

Nemanau. Sana miega visai netoli mano kambario. Nenoriu jos pažadinti, o be to, aš kątik maždaug porą valandų verkiau, todėl esu užkimusi.

Amy, aš nežinau kaip tau galėčiau įrodyti, jog tave myliu. Nežinau ar tu supranti, bet man tai yra nauja. Visi šie jausmai man yra nauja ir aš stengiuosi įtikinti tave, jog tu esi svarbiausia, bet tu tiesiog atsisakai tą girdėti. Aš neišgyvenčiau be tavęs, o tu teigi, jog sugriausiu mudviejų santykius. Aš myliu tave, o tu sakai jog aš išeisiu pas kitas. Kodėl tu sakai, jog aš nepasitikiu tavimi, kai tu pati manimi nepasitiki? Aš prisipažįstu, kad bijau, jog bet kuris vaikinas iš gatvės mirktelės tau ir tu pabėgsi nuo manęs, nors tu to nepadarytum. Aš pavydžiu, nes aš tave myliu. Jei myli - pavydi. Norėčiau tikėti, jog tu pavydi manęs, tačiau tu tiesiog manimi nepasitiki. Tau atrodo, jog bet kuri mergina gali mane nuvilioti ir tu tiesiog susitaikai su tuo. Tau visa tai tinka. Amy, aš tave myliu ir padarysiu viską, kad išsaugočiau tave.

Taehyung, tu žinai, jog ir aš tave myliu. Aš labai atsiprašau. Labai labai labai atsiprašau. Turiu pasitikėti tavimi, tačiau aš niekaip negaliu patikėti, jog mano gyvenimo meilė yra šalia ir taip pat mane myli. Nebuvau laiminga šitiek laiko, todėl dabar jaučiuosi lyg sapne iš kurio niekaip ir niekada nepabusiu. Taehyung, tu mano viskas, todėl labai bijau tave prarasti.

Amy, ar galiu pas tave atvažiuoti? Aš numanau, kad tu apsipylusi ašarom. Nenoriu, kad būtum viena dabar.

Žinoma, kad gali. Visada tave priimsiu, bet aš negyvenu viena. Aš išeisiu į lauką.

Gerai. Aš pakeliui.

Išlipau iš lovos ir vos nesuklupau. Labai sunkiai nuėjau prie spintos ir išsitraukiau drabužius ir juos apsivilkau. Nusivaliau niekaip nenustojančias riedėti ašaras ir įsidėjusi telefoną į didelio megztinio kišenę, ant nedidelio lapelio parašiau raštelį Sanai ir palikau jį ant lovos.
Išsliūkinau iš namų ir apsikabinau rankomis save. Galėjau apsivilkti bent striukę, kadangi naktys dar šaltos. Taehyung mašiną sustabdė kiek toliau, tačiau vos jam išlipus iš mašinos ašaros pradėjo riedėti upeliais. Vaikinas greitai priėjęs smarkiai mane apkabino ir paslėpė veidą mano plaukuose.
-Neverk, Amy. Prašau,- jis sumurmėjo priversdamas mane dar labiau kūkčioti.
-Aš atsiprašau. Atsiprašau, kad negaliu tavimi tikėti. Atsiprašau, kad myliu tave. Atsiprašau, kad atvažiavau čia. Atsiprašau, kad išvis egzistuoju,- kūkčiojau.
-Amy, baik. Tu esi nuostabi ir aš labai dėkingas tau, už tai, kad tu esi čia dabar. Aš nežinau ką daryčiau be tavęs. Myliu tave,- Taehyung spustelėjo mane.
-Aš myliu tave labiau,- sutrūkčiojau.
-Vos pasveikusi, tu vėl susirgsi. Sėsk į mašiną. Važiuojam pas mane,- Taehyung pasakė maždaug po dešimties minučių.
-Aš nenoriu. Noriu būti su tavimi,- pasakiau lyg mažas vaikas.
-Tu ir būsi su manimi. Važiuojam. Niekuomet nepaliksiu tavęs, Amy,- jis suėmė mano rankas ir atsitraukęs šyptelėjo, o tuomet atbulomis vedėsi mane mašinos link. Prie mašinos vėl smarkiai jį apkabinau, kadangi niekaip nenustojau verkti.

-Na, žiūrėk, mes jau ir vietoj,- Taehyung spustelėjo mano ranką ir aš šyptelėjus laisva nusivaliau skruostą. Vaikinas paleido mano ranką ir išlipęs iš mašinos apėjo ją ir atidarė dureles man.
-Tiesa, pasistenk tyliai, nes yra atvažiavusi mano sesuo. Ryte susipažinsi su ja, - Taehyung pasakė ir norėjo vestis mane, tačiau aš net nelipau iš automobilio.
-Tu juokauji? Aš nenoriu. Įsivaizduoji kaip baisiai aš atrodysiu ryte, kai pusę nakties būsiu praverkusi? Ir dar su tokiais drabužiais? Taehyung, vešk mane namo, - sumurmėjau.
-Amy, tu man graži visada ir man visiškai nerūpi ką pamanys ji. Eime. Niekur aš tavęs nevešiu,- vaikinas suėmė mano ranką ir aš atsidususi išlipau.
-Bet...
-Jokių bet. Tu esi mano mergina, o ne jos. Jei jai kas nepatinka, tai jos problemos,- Taehyung gan piktai pasakė ir uždarė dureles. - Eime, tu labai pavargusi.
Ir Taehyung buvo visiškai teisus. Jaučiuosi lyg zombis. Vaikinas nusivedė mane į savo kambarį ir leido pasinaudoti dušu, o tuomet, kaip visuomet leido įsitaisyti jo lovoje šalia jo.
-Mažyte, kokia tu pavargusi,- Taehyung patempė lūpą ir paglostė mano plaukus. Aš užsimerkiau, o tuomet sunkiai atsimerkiau.
-Nesikankink. Miegok,- jis ėmė glostyti mano plaukus, o aš prisiglaudžiau prie jo ir per porą minučių užmigau.

Sunkiai pramerkiau akis ir nusižiovavau. Tuojau peržvelgiau kambarį. Aš ir vėl viena. Pasitryniau akis ir atsidusau.
-Žinai, kai trini akytes, atrodai kaip maža mergytė,- vaikino balsas už manęs išgąsdino, todėl krūptelėjau. Atsisukau į Taehyung, kuris stovėjo šalia spintelės ir su šypsena žiūrėjo į mane.
-Labai mane išgąsdinai. Ką čia darai?-kilstelėjau antakį.
-Numaniau, kad greit pabusi, todėl laukiau. Kaip pailsėjai, meile?- Taehyung nusišypsojo ir prisėdo šalia manęs.
-Puikiai,- nusišypsojau. Bet tuomet paslėpiau ją.
-Kas ne taip? - Taehyung susiraukė.
-Aš vakar buvau tokia kvailė. Pusę nakties praverkiau dėl nieko, o dabar dar ir tave užimu, gal buvai ką suplanavęs su sese. Va, dar ir su ja reiks susipažinti, - ėmiau nervintis.
-Ei, ramiai, - Taehyung nusijuokė. - Vakar tau buvo šiokia tokia depresinė naktis ir tai pasitaiko visiem. Svarbu, jog dabar viskas gerai. Sesuo pas mane atvažiuoja kartą į du mėnesius, o kartais ir dažniau, bet ji tikrai atvažiuoja ne todėl, jog pasibastytų su manimi po miestą. Ji tą daro su draugėmis. Čia ji atvažiuoja tiesiog pailsėti, kadangi čia jos namai. Mano sesuo yra visiškai tokia pat kaip ir aš. Tokia pat draugiška ir graži, - Taehyung persibraukė ranka per plaukus ir aš nusijuokiau.
-Pagyrūnas, - sukikenau.
-Tavo pagyrūnas, - jis mirktelėjo ir pasilenkęs pabučiavo mane.
-Myliu tave, Tae. Labai, - užsimerkiau prisiglaudama prie jo peties.
-Aš tave myliu labiau, - Taehyung sumurmėjo apsikabindamas mane.- Ar eisi į dušą?- jis po kažkiek laiko paklausė.
-Ne, tačiau nueisiu nusiprausti ir išsivalyti dantis,- šyptelėjau.
-Eun Jin dar nežino, kad tu čia, tad nusipraususi nusileisk. Būsiu virtuvėje, - jis mirktelėjo.
-Labai gražus ir neįprastas vardas. Ji taip pat korėjietė? - paklausiau.
-Amy, tai kvailiausias dalykas kurį iš tavęs girdėjau, - Taehyung nusijuokė.
-Gerai, tu teisus, - sukikenau.- Einu praustis, - šyptelėjau ir jis pabučiavęs mane nužvelgė mane nueinant.

The Office ✨Where stories live. Discover now