2 Sezonas 20 Dalis

160 14 6
                                    

Amy pov.

Po poros dienų mes važiavome namo. Manau, kad Taehyung viskas labai atsibodo, kadangi dabar, vairuodamas, vaikinas tyliai žvelgė į kelią nieko man nesakydamas.
Nuleidau akis nežinodama ką jam pasakyti.
-Ar tu alkana, mažute?- Taehyung pasakė. Pakėliau akis į jį.
-Ne. Ar viskas gerai? - paklausiau.
-Aha. Tik noriu žinoti, ar tu nealkana. Aš visai norėčiau kažko, tad gal užsukim į koki kavinę pakeliui?- jis lyg niekur nieko pasiūlė. Tiesa sakant, ir aš esu kiek alkana, tačiau man dabar ne tai rūpi.
-A... Taip... Žinoma, gerai. Aš... Neturėjau to omenyje, Taehyung. Ar tikrai viskas gerai?-kilstelėjau antakius ir vaikinas susiraukęs žvilgtelėjo į mane.
-Viskas gerai, meile. O tau? Viskas gerai? - jis kiek sunerimo ir retkarčiais žvilgtelėdavo į mane.
-Taip...Aš tik... Maniau, kad tu pyksi ar šiaip... Nežinau... Visą laiką ten prabuvai beveik vienas, o važiavai dėl manęs, - sumurmėjau nuleidusi akis.
-Amy, juk sakiau. Viskas gerai. Jei nebūčiau norėjęs ten būti, nebūčiau važiavęs. Žinojau kas manęs laukia. Viskas yra puiku, - vaikinas nusišypsojo pagrįsdamas savo žodžius.
-Ačiū, - taip pat nusišypsojau.
-Žiūrėk, štai ir kavinukė,-Taehyung pasakė pakeisdamas temą ir įsukdamas į vieną iš aikštelių.

Visa savaitė prabėgo dar greičiau. Taehyung neleido vykti namo, todėl leidau Sanai tikėti, jog aš vis dar Liverpulyje, nors mes su Taehyung linksmai leidom laiką jo rūmuose. Tiesa, buvom kiek pasipykę, dėl visų socialinės erdvės dalykų, tačiau dabar, lyg ir viskas yra gerai.
Tiesa, Taehyung vis kartoja jog myli mane ir tai daro keliolika kartų per dieną, kas darosi šiek tiek keista. Mama buvo su juo pasilikusi porai valandų, tačiau nenoriu galvoti, jog ji ką nors jam pripasakojo. Tiksliau, nenorėčiau, kad taip būtų.
-Taehyung, man jau reikia namo, - nusijuokiau nužvelgdama vaikiną besisukiojantį virtuvėje. Su šiais mano žodžiais nuskambėjo durų skambutis. Taehyung priėjęs prie manęs pabučiavo mano kaktą, mirktelėjo ir nuėjo atidaryti durų. Šiandien sekmadienis, o tai reiškia, jog Taehyung namuose jis yra visiškai vienas. Darbuotojams yra išeiginė. Iš koridoriaus pasigirdo pasimetęs Taehyung balsas, o tuomet moters balsas. Ar pas jį atėjo jo antra mergina?
Taehyung įėjo į virtuvę kiek susikrimtęs, tačiau pamatęs mano pasimetusį žvilgsnį šyptelėjo. Už jo, į virtuvę įėjo moteris, todėl aš atsistojau, tačiau tai tikrai nebuvo jo mergina.
-Taehyung, kodėl nesakei, jog turi svečių? Sveika, aš Taehyung mama Heejin,- moteris nusišypsojusi ištiesė man ranką.
-Aš Amy, - taip pat nusišypsojau, nors širdis plakė beprotiškai stipriai.
-Amy yra mano mergina, - Taehyung pasakė ir nuėjęs patikrino gaminamą vakarienę ir nužvelgė nepabaigtus pjaustyti agurkus.
-Ir aš tik dabar tai sužinojau? Ar bent ruošeisi man ją pristatyti?- Taehyung mama susidėjo rankas ant klubų.
-Taip, bet mes dar draugaujame ne taip ir ilgai,- Taehyung trūktelėjo pečiais.
-Na, aš norėčiau pažinoti bent vieną tavo merginą, - jo mama atrodė kiek įpykusi, tačiau gerąją prasme.
-Ji bus pirma ir paskutinė su kuria tu susipažinai, - Taehyung pasakė ir mes su Taehyung mama kiek pasimetėm.- Turiu omeny, jog vesiu ją ir viskas tuo baigsis. Nesiruošiu jos paleisti,-vaikinas pasakė sušildydamas mano širdį.
-Tai pagaliau. Galvojau nesulauksiu,- jo mama nusišypsojo.
-Nepradėk, mam. Liksi vakarienei?- Taehyung pasiūlė.
-Jei priimsit, - jo mama nusišypsojo ir vaikinas nusijuokė. Ponia Heejin atsisėdo prie stalo ir aš taip pat prisėdau.
-Na, tai papasakok, kaip susipažinot su mano sūnum? - jo mama paklausė.
-Aš jo sekretorė. Mes kartu dirbame, - pasakiau. Taehyung ant stalo padėjo lėkštes su maistu.
-Tikrai? Nemačiau niekur tavęs. Turiu omeny socialiniuose tinkluose ar kitur,- jo mama pasakė ir pasiėmė lėkštę arčiau savęs.
-Todėl, kad nenoriu nervinti Amy. Kadangi žinau, jog Amy yra jautri, nenoriu su ja skirtis dėl nieko nežinančių žmonių komentarų. Nors, ji jau ten žinoma, - Taehyung pasakė ir priėjęs prie manęs nusišypsojo ir paglostė plaukus. Tuomet prisėdo šalia.
-Na, gal tu ir teisus,- jo mama nusišypsojo.
Pavalgėme nuostabaus Taehyung maisto.
-Labai ačiū. Buvo labai skanu. Aš jau važiuosiu namo, - šyptelėjau ir atsistojau. Taehyung prisimerkė ir atsiduso, o tuomet taip pat atsistojo.
-Viso, Amy. Tikiuosi dar sutiksiu tave, - Taehyung mama nusišypsojo.
-Aš irgi, - pasakiau ir ėmiau eiti link durų iš virtuvės.
-Amy, tavo telefonas, - Taehyung pasakė ir aš apsisukau. Jis paėmė mano telefoną, tačiau kažkas mane staigiai suėmė iš už nugaros ir kažkas šalto prigludo prie mano kaklo. Taehyung akyse pasirodė baimė, o jo mama atsistojusi taip pat atrodė išsigandusi.
-Nė iš vietos, kitaip perpjausiu jai gerklę, - man puikiai pažįstamas balsas pasakė už nugaros ir aš nurijau seiles.- Taehyung, žinai ko aš noriu.

Gero savaitgalio!

The Office ✨Where stories live. Discover now