2 Sezonas 17 Dalis

165 14 9
                                    

Žinoma, spėjau sugalvoti nekaltą baltą melą vykstant su Taehyung į jo namus. Negaliu jam sakyti, jog jo tėvas, jei taip galima sakyti, priekabiavo prie manęs. Žinant Taehyung tėvo reputaciją Taehyung akimis, bijau, jog jie gali susipykti dar smarkiau.
Tačiau tuo pat metu galvoju, jog reiktų jam viską papasakoti. Mes pažadėjome nemeluoti vienas kitam, todėl norėčiau, kad taip ir būtų. Jis kažkada vistiek sužinos, o tuomet mudu susipyksim, ko aš tikrai nenoriu. Galų gale, tai jo tėvas ir jis turi žinoti ką jis daro.
-Tikriausiai galvoji kokį nors melą, tiesa? - Taehyung nusijuokė. - Nesistenk. Pasakosi tiesą, - jis pasakė įsukdamas į namų kiemą. Jei jam papasakosiu, jis tikrai nebus geros nuotaikos, tačiau tuomet, galbūt jis supažindins mane su savo mama, kas įrodytų, jog jis tikrai mane myli ir manimi pasitiki.
-Na, lipk. Man įdomu ką papasakosi,- Taehyung pasakė ir užgesinęs mašiną išlipo. Pasekiau jo pavyzdžiu ir taip pat išlipau.
Abu nuėjome į namus.
-Ar galime eiti į kambarį? - paklausiau, norėdama laimėti laiko suskaičiuoti pliusus ir minusus. Taehyung linktelėjo ir abu užlipome į antrą aukštą.
Negavau net apsikabinimo, tačiau jei papasakosiu tiesą, jis mane tikrai apkabins.
Nenustojau kramtyti savo lūpos. Abu su Taehyung atsisėdom ant lovos, o jis atsisukęs į mane, viena ranka suėmė manąją, o kitą priglaudė prie mano veido ir nykščiu išlaisvino lūpą.
-Nedaryk taip. Nesinervink. Viskas gerai,- jis ramino mane su menka šypsena, o aš atsidusau. - Papasakok viską kas įvyko ir kodėl tu tokia susikrimtusi.
-Ar galim apsikabinti? Noriu, kad nesugalvotum niekur bėgti kai papasakosiu, gerai?- paprašiau.
-Žinoma,- jis pasakė ir paleidęs mano ranką smarkiai apsikabino pasisodindamas ant savo kelių. - Dabar gal jau gali pasakoti?
-Šiandien Sana ir Michael išvažiavo pas savo tėvus, todėl aš likau viena ir...
-Tai kodėl nuo ryto nepaskambinai? Būčiau mielai tau kompaniją palaikęs, - jis pertraukė mane.
-Taehyung, - sudraudžiau.
-Tyliu, - vaikinas surimtėjo.
-Ir aš sugalvojau nueiti papietauti į kavinę. Ten sutikau vieną žmogų, kurio tu nebūtum norėjęs, kad aš sutikčiau. Tiksliau, jis mane susirado. Nežinau kaip ir kodėl, - pasakiau.
-Kas? Žinok, yra labai daug žmonių kurių nenorėčiau, kad sutiktum, nes tu tiesiog per gera jiem, - Taehyung šyptelėjo.
-Tavo tėvas, - pasakiau, o Taehyung keistai nužvelgė mano veidą ir sumirksėjo. - Jis priėjęs paklausė ar aš Amy ir ar mudu draugaujame, kadangi jis tai iš kažkur girdėjo. Jis prisistatė ir atsisėdo priešais.
-Pala, tu buvai sutikusi tėvą? Kodėl? Jis tau dar kažką sakė? - prisimerkė vaikinas.
-Tu reaguoji ramiau nei aš tikėjausi. Jis... Žinai? Jis nieko nebesakė, - pasakiau, nebenorėdama gadinti mudviem nuotaikos.
-Amy, jis sakė, aš pažįstu jį kaip nuluptą. Tave aš irgi jau puikiai pažįstu. Sakyk, ką jis tau sakė,- Taehyung spustelėjo.
-Jis paklausė ar tu manimi rūpiniesi, - tyliai pasakiau.
-Koks jam skirtumas?- jis prisimerkė.
-Jis dar sakė, jog jei... Ne, Taehyung, aš negaliu, - sumurmėjau pasislėpdama jo krūtinėje.
-Amy, pasakok. Reikia, - vaikinas pasakė.
-Tu labai supyksi. Pažadėk, kad niekur neisi, gerai? Nesitrauksi iš čia kad ir ką pasakysiu, - paprašiau.
-Pažadu, pažadu. Pasakok, - jis pakreipė galvą.
-Tavo tėvas sakė, jog jei tu manimi nesirūpinsi, visada galiu ateiti pas jį, nes jis tave pažįsta ir žino, kad nemoki elgtis su merginomis. Jis dar... Na, tai galbūt per daug sureikšminu, bet kadangi jis sėdėjo priešais, aš buvau su suknele, o staliukai ten nėra labai platūs, jis ranką uždėjo ant mano kelio, kas man nepatiko ir kiek išgąsdino todėl aš pabėgau ir bijojau, jog jis mane seks. Gal viską per daug sureikšminu, - sumurmėjau paskutinį sakinį.
-Amy, tas šūdžius tave lietė? - Taehyung buvo labai piktas.
-Taehyung, jis tavo tėvas, - sudraudžiau. - Jis nieko nepadarė. Viskas yra gerai, - pasakiau. Taehyung pasodino mane šalia ir pats įsiutęs atsistojo.- Taehyung, meile, tu pažadėjai, - taip pat atsistojau ir jis atsisuko į mane. Jo akyse mačiau įniršį, pasimetimą ir gal net šiokią tokią baimę.
-Taehyung, aš tave labai myliu ir nenoriu, jog dėl manęs susipyktum su savo tėvu, net jei jis man ir nepatinka, - sumurmėjau apsikabindama jį.
-Tu neisi pas jį, tiesa? - Taehyung paklausė taip pat mane apkabindamas.
-Taehyung, tu mano viskas. Niekada neisiu pas nieką kitą,- pasakiau pakeldama akis į jį.
-Tegu jis džiaugiasi, jog tave labai myliu ir nepaliksiu tavęs vienos šiuose namuose, bet jis tikrai atsiims, kai jį sutiksiu, - Taehyung pasakė ir vėl priglaudė prie savęs. - Jei jis vėl pasimaišus tau po kojom, tuojau skambink man. Nesvarbu kas, aš visuomet tau atsiliepsiu, - jis pabučiavo mano viršugalvį.
-Ačiū, Tae. Labai myliu tave, - užsimerkiau.
-Aš tave myliu labiau, - jis prisiglaudė ir spustelėjo mane savo šiltame glėbyje.

The Office ✨Where stories live. Discover now