2 Sezonas 11 Dalis

193 17 8
                                    

-Na, dabar Amy eilė,- Jungkook nusišypsojo. Linktelėjus pasiėmiau kelias kortas ir atsistojau priešais Taehyung, o jis plačiai nusišypsojo.
-Laikas,- Jimin pasakė. Perskaičiau pirmą žodį ir nusišypsojau.
-Atsimeni, kai vieną dieną aš sugalvojau išeiti iš darbo ir atnešiau tau...- nutęsiau.
-Prašymą atleisti iš darbo,- Taehyung pabaigė sakinį.
-Ir tai yra...
-Dokumentas a...
-Teisingai!- nusišypsojau.- Mudu šokome vienoj...
-Klubas,- Taehyung pertraukė.
-Teisingai. Mes žaidėme žaidimą klausimai ir...- nutęsiau.
-Atsakymai? Atsakymas?- Taehyung susiraukė.
-Atsakymas. Teisingai. Atsimeni kai tu šaukei ant manęs dėl to, kad sakiau, jog sugebėsiu uždirbti pinigų Ellies gydymui, tuomet tu manęs...- nutęsiau.
-Aš atsiprašiau, bet ži...
-Daiktavardis?- kilstelėjau antakį.
-Atsiprašymas, bet...
-Teisingai,- pertraukiau.- Kai mudu buvom pasilikę klube aš tau pasakojau apie...- pasakiau ir vaikinas susiraukė.- Na, kai tu manęs paklausei apie turėtus vaikinus ir aš tau pradėjau pasakoti apie vaikinus kurie...
-Išprievartavimas, bet apie tai tylėk,- Taehyung gan piktai sumurmėjo.
-Teisingai. Mano mėgstamiausia spalva?- nusišypsojau.
-Neįsivaizduoju. Spėju, violetinė,- Taehyung prunkštelėjo.
-Teisingai,- vėl linktelėjau ir Taehyung išsižiojo.
-Laikas!- Jimin pasakė.- Jūs laimėjot,- nusijuokė.
-Tik dėl to, jog Amy tobula,- Taehyung išsišiepė ir ištiesė rankas į mane. Kritau į vaikino glėbį ir jis smarkiai mane apkabino.
-Amy, tau ryt pas gydytoją, tiesa?- Sana paklausė. Linktelėjau ir šyptelėjau.
-Važiuosiu su ja,- Taehyung suėmė mano ranką.
-Toks klausimas. Nepykit, kad klausiu, bet tiesiog domiuosi,- Sana iš kart atsiprašė ir visi suklusom.- Pavyzdžiui aš geriausią draugę turėjau tik pradinėje, o dabar turiu Amy. Jūs, atrodo jog pažįstami visą gyvenimą, nors nenoriu tuo tikėti. Kada jūs susipažinot ir ar turit kitų draugų? Nu man, pavyzdžiui, Amy nepakeičiama,- Sana pasakė ir aš plačiai nusišypsojusi nusiunčiau jai oro bučinį ir ji apsimetė jį sugavusi.
-Mes pažįstami nuo studijų,- Namjoon trūktelėjo pečiais.
-Aš su savo geriausiu draugu susipažinau gal penktoj klasėj ir mes vis dar bendraujam,- Felix trūktelėjo pečiais ir visi atsisuko į mane.
-Kas?- šyptelėjus papurčiau galvą.
-O tu turi ar turėjai kokią nors geriausią draugę?- Taehyung paklausė.
-Na, dabar turiu Saną, o anksčiau geriausių draugių neturėjau, tačiau turėjau geras drauges su kuriom paplepėdavom mokykloj ir studijose,- nusišypsojau. Kokia aš bloga melagė, bet tikiuosi, jog visi patikės.
Dėkui Dievui, jog niekas nebekreipė į mane dėmesio. Žinoma, kad turėjau geriausią draugę, bet bijau apie jas užsiminti, nes pravirksiu.
-Žmonės, jau vėlu,- Jungkook žvilgtelėjo į laikrodį po geros valandos ir atsistojo.
-Jo, jau važiuosim,- Sana pritarė ir aš kilstelėjau antakį. Oh, ta padūkelė. Sana išsišiepė man, o tuomet suraukė nosį. Mirktelėjau ir ji sukikeno.
Taehyung nekreipęs dėmesio į mūsų susimirkčiojimus pakštelėjo man į skruostą ir atsistojo atsisveikinti su vaikinais. Taip pat atsistojau ir su visais apsikabinome.
Visi išsilakstė į savus namus ir mudu likome su Taehyung.
-Spėjau pasiilgti tavęs,- Taehyung mirktelėjo ir pabučiavo mane.
-O aš esu labai pavargusi,- numykiau ir prisiglaudžiau prie vaikino krūtinės.
-Mažiausia mano,- Taehyung liūdnu balsu pasakė ir apkabinęs mane priglaudė dar arčiau savęs.- Jei nori, galim eiti gultis,- jis pasiūlė. Linktelėjau ir užsimerkiau.-Nunešiu,- vaikinas sumurmėjo ir man nespėjus paprieštarauti aš jau buvau nešama. Suniurzgėjau, tačiau Taehyung nebekreipė dėmesio į mane.
Kuomet buvome viršuje, aš nuėjau nusiprausti, prieš tai pakovodama su Taehyung, jog ten eisiu viena, be jo.
Po manęs į dušą įlindo ir jis, o aš ėmiau šildyti vaikinui jo lovos pusę.
-Aš jau čia,- Taehyung mirktelėjo išeidamas iš vonios tik su apatiniais. Atsitraukiau į savo, šaltąją lovos pusę ir vaikinas atsigulė į sušildytą vietą.
-Ateik,- jis tyliai sumurmėjo ir prisiglaudė mane prie savęs, jog net nesijautė, jog guliu šaltuose pataluose.
Priglaudžiau kaktą prie vaikino krūtinės ir kol Taehyung snaudė ėmiau prisiminti merginas, pačias geriausias kurias esu sutikusi. Aš neturėjau geriausios draugės. Aš turėjau keturias sesutes, o penktoji visuomet gulėjo lovoje. Penktoji, turiu omenyje Ellie. Mergaitė, kuri visada buvo ir liks mano sesutė.
Mano kitos keturios sesutės lankė tą pačią vidurinę mokyklą, tas pačias studijas, bet tik pirmuosius studijų metus. Arya, Sydney, Serena ir Kortney. Visos mes buvome tokios skirtingos, bet tuo pačiu ir tokios panašios. Visos siekėm to paties, nors giliai širdyje slėpėme meilę ne tik dizainui. Arya visada buvo princesė. Tyli, bet nuostabaus grožio mergina. Ji nebuvo iš tų kuri nemokėjo išklausyti. Jei kažkuriai iš mūsų kas nutikdavo ji visuomet atsirasdavo šalia ir patardavo kaip tik galėdavo. Sydney buvo mūsų modelis. Ji mylėjo save nemažiau nei mus visas. Ši mergina visuomet pakeldavo nuotaiką, net jei sedėdavom apsipylusiomis ašaromis. Serena taip pat buvo tyli, tačiau jei ji prabildavo, visi esantys šalia jos leipdavo juokais. Kortney buvo antra aš. Nors su Arya dažniausiai sutarėm geriausiai, mus su Kortney visuomet vadindavo dvynukėmis.
Mano veidas jau buvo šlapias vien nuo prisiminimų kokios jos yra.
Visos mes buvome labai artimos. Nebuvo įvykio kurio neaptardavome, nebuvo temos apie kurią nebūtume kalbėjusios.
Taip norėčiau jas visas stipriai apkabinti, tačiau vienos iš jų, tikrai niekuomet nebepamatysiu.
-Amy? Tu verki? Kas negerai?- Taehyung sumurmėjo. Trūktelėjau ir stengiausi apsimesti mieganti.- Sapnuoji. Tai tik sapnas,- Taehyung tyliai sumurmėjo ir suspaudęs pasupavo mane. Sukūkčiojau, tačiau stengiausi atrodyti mieganti.
-Gal tave pažadinti?- Taehyung kalbėjo su savimi. Jis ėmė raminti mane. Po poros minučių apsiraminau, tačiau mintis dėl merginų ilgesnio nepaliko mano galvos. Viskas ką dabar norėčiau padaryti tai smarkiai apkabinti, bent jau tris iš keturių, merginas.

Spėkite kas ir vėl pamiršo?
Taip. Aš. Ačiū vienam žmogeliukui ^^

The Office ✨Where stories live. Discover now