14 Dalis

213 19 10
                                    

Rytas vėl buvo sunkus. Gavau Taehyung žinutę, kur turime susitikti, o tai buvo oro uostas. Turėjau iki jo nusigauti per pusvalandį ir mano laimei kamščių dar nebuvo. Pasinaudojau taksi paslaugomis.
Šiuo metu abu su Taehyung įlipom į lėktuvą. Visiškai nebendravome, neskaitant pasisveikinimo. Pasirodo skrendame pirma klase, tačiau ir čia žmonių buvo nemažai. Vaikinas užleido mane prie lango ir pats atsisėdo šalia. Šiaip, nesu skridusi, todėl mano rankos dreba. Giliai įkvėpusi užsisegiau saugos diržą, kaip ir visi kiti lėktuve. Žvilgtelėjau į Taehyung, kuris visiškai nesijaudindamas pasitvarkė plaukus ir vėl nužvelgė lėktuvo keleivius. Atsisukau į langą. Stiuardesė pranešė, jog pradedame kilti, kas privertė mano širdį plakti sparčiau. Skrisime vos pustrečios valandos, tačiau aš vistiek labai bijau.
-Nereikia taip nervintis. Skristi netgi visai įdomu,- Taehyung atsisuko ir šyptelėjęs pasakė man. Silpnai linktelėjau. Atrėmiau galvą ir užsimerkiau. Mano ranka buvo švelniai pakelta nuo mano kelių ir padėta tarp mūsų, tačiau ji liko vaikino delne. Nepastebimai šyptelėjau ir vėl įkvėpiau.
Lėktuvas pakilo visiškai įprastai. Nelabai jutau tai, kadangi Taehyung ranka glostė manąją.
-Gali pamiegoti,- Taehyung pasakė ir aš linktelėjau.- Aš einu pasiimti kažko skanaus,- jis pranešęs paleido ranką ir atsistojo. Įsitaisiau kėdėje ir ėmiau snausti.

-Amy, tai Jeon Jungkook, mano draugas. Dabar mes vyksime į vieną susitikimą ne dėl darbo, todėl tau ten būti nereikia. Jungkook?- Taehyung atsisuko į vaikiną ir jis ištiesė man raktus, bei lapelį.- Tai adresas, jo telefono numeris, kadangi mano išsikrovė ir raktai nuo viešbučio kambario. Jei kas negerai, rašyk ar skambink jam,- vadovas pasakė ir aš linktelėjau.
-Kodėl tu toks nedraugiškas jai?- Jungkook susiraukė, priversdamas mane šyptelėti.- Neklausyk jo. Gali ir šiaip parašyt,- jis trūktelėjo pečiais.
-Mums metas,- Taehyung pasakė žvilgtelėdamas į laikrodį. Jungkook linktelėjo ir mes atsisveikinę išsiskirstėm.
Maždaug po dešimties minučių buvau kambaryje. Keista, tačiau tiek mano, tiek pono Taehyung lagaminai buvo jau čia. Pasirodo, gyvensime vienuose apartamentuose. Apėjau visus kambarius, o jie buvo trys. Viename jau buvo visi daiktai. Įdomus viešbutis. Manau, kad ten Jungkook kambarys. Įėjau į vieną iš tuščių kambarių atsiveždama ir lagaminą. Tiesa, dar yra virtuvė, tualetas, vonia ir kiti namų patogumai. Susiraukiau kai mano telefonas suvibravo. Paėmiau jį į rankas ir susiraukiau ant ekrano pamatydama nežinomo numerio žinutę, tačiau ją atidarius nusišypsojau.

     Nežinomas Numeris

Palinkėk savo bosui skanaus

Taehyung nuotraukoje tikrai atrodė mielai

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Taehyung nuotraukoje tikrai atrodė mielai. Nusišypsojusi nufotografavau lagaminą kambaryje.

      

Skanaus. Man prireiktų sekmės ;)

Ėmiau tvarkyti daiktus iš lagamino

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Ėmiau tvarkyti daiktus iš lagamino. Susitvarkiusi drabužius, sudėjau ir darbo reikmenis. Mama sakė, jog neverta dėtis įvairių tvarkaraščių ir kitų dalykų, tačiau man ši kelionė vistiek yra darbas.
Vėl gavau žinutę nuo Jungkook.

      Nežinomas numeris

Sėkmės <3

Nusijuokiau dėl vaikino nuotraukos ir įvardinusi numerį padėjau telefoną ant spintelės

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Nusijuokiau dėl vaikino nuotraukos ir įvardinusi numerį padėjau telefoną ant spintelės. Jau tusčią lagaminą pakišau po lova ir pasiėmusi kelias mokomasias dizaino knygas. Įėjusi į svetainę atsisėdau ant fotelio ir ėmiau skaityti.

Po geros valandos kambaryje supypsėjo mano telefonas pranešdamas apie žinutę. Padėjusi atverstą knygą nubėgusi paėmiau telefoną ir vėl šyptelėjau pamačiusi Jungkook nuotrauką.

     Jungkook ^^

Mes jau keliaujam namo. Užvirink arbatos ;)

Atrašiusi 'gerai' nusinešiau telefoną į virtuvę ir palikusi jį ant stalo pripyliau virdulį vandens bei užvirinau jį

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Atrašiusi 'gerai' nusinešiau telefoną į virtuvę ir palikusi jį ant stalo pripyliau virdulį vandens bei užvirinau jį. Nuėjusi pasiėmiau knygas ir atsinešusi į virtuvę ėmiau skaityti toliau.
Atrodo tuojau pat grįžo ir jie abu. Vaikinai grįžo šnekėdami. Jie įėjo į virtuvę ir nutilo.
-Ką skaitai?- Jungkook priėjo arčiau ir nužvelgė knygas.- Tu juokauji? Turėtum pailsėti, o ne dirbti.
-Aš ir dabar esu darbe,- šyptelėjus užverčiau knygą ir atsistojau.- Ką jums pataisyti?- paklausiau paimdama puodelius.
-Jei nesunku, man kavos,- Jungkook atsisėdo į mano vietą ir ėmė vartyti vieną iš knygų.
-Man taip pat,- Taehyung atsisėdo priešais Jungkook.
Pataisiusi kavą padėjau ją priešais vaikinus.
-Ačiū,- Jungkook padėkojo, o Taehyung tik nusišypsojo man. Neišlaikiusi taip pat šyptelėjau ir paėmusi knygas nuo stalo priglaudžiau jas prie savęs, bei paėmiau į ranką telefoną.
-O tu negersi?- Jungkook nužvelgė mane.
-Ne, ačiū. Skanaus,- palinkėjau ir padėjau ant stalo iš kažkur ant virtuvinio komplekto atsiradusį indą su sausainiais. Vėl šyptelėjus dingau iš virtuvės. Savo kambaryje padėjau knygas į lentyną.
Atsidususi atsisėdau į nuostabiai paklotą lovą. Perbraukiau ranka per patalynę ir pasigirdo barbenimas į mano kambario duris.
-Užeikite,- šyptelėjau numanydama, jog tai Jungkook. Išpūčiau akis pamatydama Taehyung, todėl tuojau norėjau atsistoti.
-Sedėk,- jis pasakė ir aš sustingau. Taehyung uždarė duris ir sunėręs rankas ant krūtinės.
-Noriu pasikalbėti.

Tai... Kaip gyvenat?

The Office ✨Där berättelser lever. Upptäck nu