23 Dalis

199 21 6
                                    

-Labai ačiū už pasiūlymą, Pone Rodrigues, tačiau man patinka mano darbas ir nenoriu jo palikti. Modelio darbas man niekada nebuvo priimtinas, todėl labai ačiū, tačiau atsisakau su pasiūlymu,- nusišypsojau sau.
-Na, labai gaila, tačiau jei persigalvotum, aš lauksiu tavo skambučio,- Rodrigues atsiduso.
-Dar kartą ačiū už pasiūlymą. Geros dienos,- atsisveikinau. Vyras atsakęs tuo pačiu padėjo ragelį. Grąžinau telefoną į vietą ir mintyse permečiau ką šiandien turiu padaryti. Paskambinti Ponui Hemmings ir Ponui Smith. Palikau kompiuterį įjungtą ir pasiėmusi reikiamus dokumentus susiradau pono Smith pavardę ir numerį. Suvedusi jį į darbo telefoną paspaudžiau mygtuką, jog telefone pasigirstų pypsėjimas.
-Klausau,- vyriškas balsas atsiliepė. Kodėl maniau, kad teks šnekėtis su sekretore?
-Čia skambina Drabužių dizaino biuro ,, Everything is beautiful'' vadovo Kim Taehyung sekretorė. Ponas Taehyung norėtų su jumis susitikti artimiausiu metu. Kada jūs galėtumėte?- paklausiau ir pačiupau tvarkaraštį.
-Šiandien nesu užsiėmęs. Ar jis laisvas pirmą valandą?- Ponas Smith paklausė.
-Taip. Jis jūsų lauks tuo metu, jo kabinete. Geros dienos,- atsisveikinau ir vyras padaręs tą patį padėjo ragelį. Patinka man tokie žmonės, kurie padeda ragelį pirmi. Užrašiusi į tvarkaraštį Smith pavardę vėl suvedžiau numerį, tik šįkart Pono Hemmings ir ėmiau skambinti jam.

-Amy, ateik pas mane,- Taehyung paliepė vos man pakėlus ragelį.
-Gerai,- trūktelėjau pečiais ir padėjus ragelį išėjau iš kabineto ir netrukus turėjau pabarbenti į Pono Taehyung duris.
-Užeik, Amy,- Taehyung pakvietė ir aš įėjau į kabinetą. Priešais vadovą sedėjo vyras. Jis , greičiausiai, jau įlipęs į penktą dešimtį, ką rodo pražilę, bet pasistengti nudažyti ,plaukai.- Tai Ponas Smith. Man reikia dokumentų kuriuose yra visi Pono Smith duomenys ir darbai mūsų įmonei. Ar jie pas tave?
-Ne,- papurčiau galvą. Apie šį vyrą turėjau tik kelis dokumentus, kuriuose tikrai nebuvo tokios informacijos. Viską gerai peržiūrėjau.
-Tu įsitikinusi?- Taehyung kilstelėjo antakį. Linktelėjau.- Gerai. Pabūk, o aš nueisiu pas Saną. Gal jie pas ją, kadangi ji kurį laiką saugojo juos,- vadovas atsistojo. Vėl linktelėjau ir pasitraukiau nuo durų, jog vadovas išeitų. Vos užsidarius durims, Pono Smith veide atsirado keista šypsena, kuri man visiškai nepatiko.
-Taigi, Amy, negalvojau, kad pas Taehyung dirba tokios gražios darbuotojos,- vyras atsistojo, o aš išpūčiau akis. Jis ėmė lėtai artėti prie manęs. Kadangi stovėjau prie sienos, neturėjau kur dėtis. Ponas Smith priėjęs užkišo mano išslydusią plaukų sruogą už ausies, kol mano širdis daužėsi kaip pašėlus. Dabar padaryčiau bet ką, kad šalia būtų Taehyung ir apgintų, nors tai nėra labai tikėtina. Jam labiau rūpi jis pats ir jo darbas, o ne aš.
-Amy, mes abu puikiai žinome ko aš noriu. Jei tu to nenori, yra pasirinkimas. Išeik iš darbo ir nebendrauk su Taehyung, tuomet mes taip pat nebesimatysime. Tačiau, jei sekantį kartą sutiksiu tave čia, puikiai žinau tavo adresą, mieloji, o Taehyung galės pamiršti sėkmingą verslą,- jis šiurkščia ranka perbraukė per mano skruostą, kuomet viena ašara nusirito juo.
Už durų pasigirdo Taehyung balsas, kuris paliepė kažkuriam darbuotojui kažką atlikti. Smith taip pat tai išgirdo ir grįžo į vietą. Ko jis siekia? Kodėl jis nori, jog aš išeičiau? Dar viena ašara nusirito skruostu, tačiau vos prasidarius kabineto durims nusivaliau skruostus.
Taehyung įėjo į kabinetą ir priėjęs prie savo stalo padėjo segtuvą ant stalo. Jis šiek tiek nužvelgė mano veidą ir susiraukė, tačiau nieko nesakęs atsivertė segtuvą.
-Ar tavo sekretorė ilgai čia dirba? Anksčiau nemačiau jos čia,- Smith pasidomėjo. Prisiekiu, vos jam prakalbus mane nupurtė šaltukas.
-Ne. Trečia savaitė,- Taehyung ramiai atsakė, net negalėdamas nutuokti kas nutiko prieš keletą minučių. Smith tik linktelėjo.-Amy, jau gali eiti,- Taehyung pasakė ir aš linktelėjus išėjau iš kabineto, o grįžusi į savo erdvę ėmiau tyliai kūkčioti.

-Mieloji, tavo akys atrodo baisiai. Kas nutiko?- Sana iškart susiraukė, vos man atidarius namų duris. Giliai įkvėpiau, tačiau tik sutrūkčiojau ir nesugebėjau ištarti nė žodžio. Sana nustatė liūdniausią veiduką ir smarkiai mane apkabinusi su koja uždarė duris. Vėl ėmiau verkti.
-Jei čia Taehyung darbas, aš jį nužudysiu,- Sana sumurmėjo paleisdama mane ir užrakindama namų duris.
-Tai ne Taehyung. Tai Smith,- nusivaliau ašaros, tačiau jos vistiek ritosi skruostais.
-Jennifer Smith?- Sana pasuko galvą.
-Ne. Jos tėvas,- įkvėpiau. Sana išsižiojo.
-Ką? Ką jis tau padarė?- ji paglostė mano plaukus.
-Ar galim atsisėsti?- paprašiau. Sana tik linktelėjo ir nutempusi mane į svetainę pasodino ant sofos.
-Jis grasino mane išprievartauti ir sugriauti Taehyung verslą, jei neišeisiu iš darbo,-sumurmėjau.
-Jis nesveikas,- Sana išsižiojo.- Ar Taehyung sakei?- ji susiraukė.
-Ne,- papurčiau galvą.- Rytoj tiesiog paduosiu prašymą atleisti iš darbo ir viskas tuom pasibaigs.

The Office ✨Where stories live. Discover now