2 Sezonas 13 Dalis

184 15 10
                                    

-Mike?- įėjau į namus, kai Taehyung nepaleido mano rankos.
-Sveika, Amy! Ateik, paruošiau vakarienę. Sana sakė, jog ji važiuos kažkur, bet nesakė kur, todėl klausimas tau - ji turi vaikiną?- jis iš virtuvės paklausė.
-Taip! Aš taip pat ne viena! Ateik!- pakviečiau jį, o Taehyung nuvilko striukę ir pakabino ją.
-Jis nesiartins prie tavęs nė arčiau nei per metrą,- Taehyung sumurmėjo man į ausį.
-Sveikas,- Micheal atėjo į koridorių ir ištiesė sukirsti rankomis su mano vaikinu.- Aš Micheal.
-Taehyung,- vaikinas šalia taip pat padavė ranką, o po to jis ta pačia ranka suėmė ir manąją ranką.
-Aj tai tu pas jį buvai?- Mike prisimerkė. Linktelėjau.- Sana pasakojo. Eikit į virtuvę. Visiem užteks,- geriausios draugės brolis nuėjo į virtuvę.
-Jis į mane nežiūri kaip į merginą. Aš jam tiesiog sesės draugė ir viskas,- pasakiau tyliai Taehyung.
-Išsiaiškinsiu pats,- jis pasakė ir pakštelėjęs man į kaktą nuėjo į virtuvę paskui Mike. Suniurzgėjau ir nuėjau į virtuvę kur jau buvo abu vaikinai.

Taehyung pov.

Amy neištvėrė ir atsiprašiusi nuėjo į tualetą. Žinau, jog ji nenorėjo mūsų palikti, bet negaliu juo tiesiog pasitikėti vien dėl to jog jis Sanos brolis.
-Klausyk, aš nesiruošiu lysti prie Amy,- Micheal pats pradėjo.- Ji manęs nedomina. Aš pats turėjau merginą, ji Amy priešingybė ir tokios kaip Amy manęs nedomina.
-Amy yra graži ir protinga. Tavo paaiškinimas man visai nepridėjo pasitikėjimo tavim. Nesiruošiu palikti Amy čia, kol tu esi čia, arba kol tu neįtikinsi, jog su Amy tu nesiesi jokių santykių,- rimtai pasakiau sunerdamas rankas ant krūtinės.
-Nesiginčiju, jog Amy graži, bet ji nėra ta, su kurua norėčiau bendrauti. Ji man tiesiog nepatinka. Ji tik draugė ir nieko daugiau. Galų gale, negalėčiau susitikinėti su sesers geriausia drauge. Galim susitarti, jog jei Amy nukentės nuo manęs galėsi mane sumušti ar užmušti. Man nesvarbu. Žinau, kad nelysiu prie Amy,- jis pasakė.
-Jei tu prie jos prisiartinsi arčiau nei metras, aš tave nudėsiu,- prisimerkiau.
-Bet kokiu atvėju, Amy manęs nedomina,- Michael pasakė.
-Gera žinoti,- pavarčiau akis ir atsisukau į ateinančią Amy.
-Tikiuosi nesipykot?- ji šyptelėjo.
-Argi mes galėtume?- paklausiau. Amy atsiduso ir neatrodė patenkinta. Kaip jai paaiškinti, jog aš pavydžiu jos? Amy priėjo ir pasilenkusi pakštelėjo man į lūpas dėl ko aš šyptelėjau.
-Amy, tu važiuosi pas jį, tiesa?- Micheal paklausė.
-Ką? Ne,- Amy pasimetė.
-Ji važiuos,- pasakiau už merginą.
-Ką? Taehyung, ne. Aš tau sakiau, kodėl ne,- ji nustatė liūdną veiduką. Aš negaliu be jos, tačiau ji teisi. Vos parsivešiu ją, užmigsiu. Geriau sekančią dieną.
-Gerai,- atsistojau.- Tuomet aš važiuoju vienas, bet prašyčiau nepamiršti, kad egzistuoja,- prisimerkiau merginai. Tas Sanos brolis išėjo palikdamas mus vienus.
-Tik nepyk,- mažytė patempė lūpą.
-Aš nepykstu, bet ryt gali susikrauti lagaminą,- mirktelėjau ir ji nusišypsojo.
-Neliksiu pas tave ilgiau nei vieną naktį,- Amy prisimerkė.
-Tu nesugebėsi išvažiuoti, mažyte,- pabučiavau jos nosį ir ji nusišypsojo.
-Pažiūrėsim ar aš nesugebėsiu išvažiuoti ar tu nesugebėsi manęs paleisti,- ji prisimerkė.
-Garantuoju, jog antras variantas,- nusišypsojau ir ji nusijuokė.- Gerai. Važiuoju. Duokš...- pasakiau ir mergina nesulaukusi, jog pabaigčiau, pabučiavo mane. Dievinu ją.

Amy pov.

Taehyung keistai ramiai išvažiavo, todėl numanau, kad kažką praleidau.
-Jūs apie kažką kalbėjot, tiesa?- paklausiau Mike, kai atėjau į svetainę.
-Nedaug. Pasakiau jam, kad jei lysiu pri tavęs jis galės mane sumušti. Išsirinkai labai jau pavydų,- Micheal nusijuokė.
-Dieve, kodėl visiem vaikinam rūpi tik susimušti?- suniurzgėjau.
-Niekas nesakė, kad mes mušimės. Tu man tik draugė, o juo labiau kai matau, kad tu labai myli jį,- Mike pavartė akis ir paėmė pultelį.- Tiks komedija 'Blogas Kalėdų senelis'?
-Mike, dabar balandžio mėnuo,- prisimerkiau.
-Yra didelis skirtumas?- jis kilstelėjo antakį.
-Junk,- pasakiau ir vaikinas paspaudęs mygtuką įsitaisė fotelyje. Nusišypsojusi atsisėdau į fotelį ir apsikabinau pagalvę.
-Tikiuosi nesusipyksit su juo dėl manęs. Gali pabandyt įtikinti jį, jog mudu tikrai netinkam vienas kitam,- Micheal nusijuokė.
-Ne. Manau viskas bus gerai. Žinoma, pakalbėsiu su juo apie tai, bet noriu tikėti, jog judu sutarsit po kažkiek laiko,- trūktelėjau pečiais.
-Abejoju, bet sakykim,- Mike nusijuokė. Mano telefonas suvibravo. Paėmus jį nusišypsojau.
-Spėsiu, kad Taehyung,- Micheal vėl nusijuokė. Sparčiai linktelėjau.- Nenustebsiu jei greitu metu persikraustysi pas jį.
-Aš visai norėčiau, tačiau kartu ir ne. Myliu jį, bet jis žmogus, kurį gan sunku suprasti, todėl mudu dažnai susipyktume,- atsidusau.
-O pykotės kai buvai pas jį?- Mike susiraukė.
-Taip. Dėl smulkmenų. Dėl to, kad išlipau iš lovos, nors jo manymu turėjau gulėti, dėl to, jog nepabaigiau suvalgyti maisto ir panašių dalykų,- pasakiau ir telefonas vėl suvibravo.

The Office ✨Where stories live. Discover now