•47•

647 25 50
                                    


👆 Obožavam ovu pesmu 😍💙 👆

"Kako samo ne želim da idem.", poslednjih pola sata nam je prošlo ovako, u njegovom kukanju. Spustim se na krevet pored njega, što iskoristi da me odmah privuče u naručje. Ko bi rekao da je ovolika maza?

"Znam, ali moraš da ideš. Ne želimo da izgubiš mesto u timu.", jednom kad te zamene, teško je ponovo se vratiti u startnu postavu. Njemu to nikad ne bih poželela.

"Блин, Ala, to je deset dana bez tebe. A da ne pričamo o tome što ću biti prinuđen da slušam kako te momci komentarišu, jer je moja devojka svetska senzacija i svi pričaju o njoj.", osmehnem se zbog ovog devojka, iako mu nije prvi put da me tako nazove. Sve češće koristi prilike da mi stavi do znanja, kako ovo smatra ozbiljnim.

"Pusti ih nek komentarišu, što se nerviraš? Većinu njih jedva da i poznajem.", reprezentacija nam je, nakon fijaska na evropskom prvenstvu, pretrpela smenu generacija. Većina igrača, koji su bili tu, pre dve godine, kad i ja, zamenjeni su mlađim i tek je poneko od njih preživeo tu smenu.

"Što se nerviram? Zato što te komentarišu kao seksualni objekat, bez trunke poštovanja. Svaki put kad se okupimo, moram da slušam iste prostačke komentare i to me izluđuje.", posmatram ga u neverici, jer nisam očekivala da me tako posmatraju. Mislila sam da komentarišu moje rezultate i druge stvari vezane za karijeru, a ne moj izgled.

"Прости?", skapira moj šokirani pogled, pa shvati da to dosad nisam znala. Dosad nisam ni pomislila da bi me neko komentarisao na takav način.

"Mislim, kapiram ja, ima dosta razloga da se komentariše, ali uopšte nije džentlmenski. Prošli put sam pokušao da prebacim fokus na neku drugu devojku, no oni su jednostavno zapeli za tebe."

Koji razlog uopšte imaju da me komentarišu? Tolike manekenke i pevačice ih obleću, nude im se na izvolte, a njima sam zanimljiva ja. Почему?

"Какого чёрта ты мне это сказал?", sad neću moći da prestanem da razmišljam o tome. Kad god naredni put vidim nekog od reprezentativaca setiću se ovog razgovora.

"Mislio sam da znaš.", opravda se uz osmeh, na šta prevrnem očima. Njemu je smešno to što je meni sad neprijatno.

"Prošla sam sve nacionalne selekcije i nikad se niko nije ophodio tako prema meni. Nikad se nisam osećala kao da se po bilo čemu razlikujem od ostatka tima.", uvek su me prihvatali kao ravnog sebi. Nikad se među njima nisam osećala kao devojka i na neki čudan način sam to volela.

"Теперь я всё понимаю. Zbog toga ti nikako ne možeš da prihvatiš koliko si zapravo lepa. A veruj mi, Ala, savršena si.", spusti nežan poljubac u moju kosu, a ja crvenim zbog onog što je rekao. Nikad sebe nisam gledala tako.

"Давай так, reći ćeš mi šta ne voliš kod sebe, a ja ću ti dati najiskreniji mogući komentar. Ладно?", posmatra me ozbiljno, dok je mene užasno blam svega ovoga. Treba da raspravim s njim svaku svoju imperfekciju, koju se inače trudim da sakrijem. Это совсем не приятно.

"Čega te najviše blam?", preformuliše pitanje, kako bi mi olakšao situaciju. Ne moram previše da razmišljam da bih došla do odgovora na to pitanje.

"To je lako. Najviše me blam ožiljka na kolenu.", kad god se nađem u situaciji u kojoj je nemoguće sakriti ga, unervozim se, jer mi je užasno neprijatno. Počnem da umišljam kako me svi gledaju zbog toga i onda polako nastaje panika.

"Zašto?", pogled mu je blag, dok me upravo njim nagovara da budem sasvim iskrena.

"Jer je podsetnik na nešto što mi je još uvek previše bolno. Isuviše je lično da bih mogla opušteno da ga pokazujem ljudima.", a i ne volim kad me ljudi sažaljivo posmatraju zbog njega. Od sažaljenja se samo osećam još gore.

"Meni se pak sviđa. Svedoči o tvojoj snazi i hrabrosti da nastaviš sa životom, kao da se ništa nije desilo. Trebalo bi da budeš ponosna na njega.", spusti još jedan poljubac, a onda postavi naredno pitanje.

"Šta te još muči?", ovaj put se zamislim, pre nego što mu dam odgovor.

"Visina.", to je jedan od kompleksa, s kojima se od detinjstva borim. Uvek sam sanjala o kojem centimetru više.

"Iskreno ne bih ni voleo da si viša. Obožavam kad se sklupčaš u mom naručju, jer tad shvatam da si samo moja.", osmehnem se, kapirajući da će u svakoj mani, koju sebi nađem, naći nešto lepo. U mislima mi se pojavi rečenica, koju je Marina izgovorila isto veče kad je upoznala Maksima.

Tebi je, Ala, potreban neko ko će iz tebe znati da izvuče ono najbolje.

"Da znaš, sad je meni žao što moraš da ideš.", svih ovih dana sam se trudila da ne razmišljam o tome, ali sad shvatam da će mi nedostajati. Kad bismo mogli da se viđamo, kao svi ostali, verovatno bi stvari bile drugačije, ali ovako imam utisak da mi uvek nedostaje.

"Obradovaće ti se Marina, ako ništa drugo.", nasmeje se, jer je imao priliku da čuje naš poslednji razgovor. Dva dana mi nije bilo dobro zbog toga.

Obzirom da nije kapirala da je na zvučniku i da je i on sluša, pola sata je pričala samo o njemu. Mlela je o tome kako je odigrao savršenu utakmicu protiv Liona, a onda se vratila na moje početke i moju opsesiju njim. Želela sam da ugasim zvučnik i nastavim razgovor nasamo s njom, ali nije mi dopustio.

Što je razgovor dalje odmicao, to je mene sve više bilo blam. Završila je uz komentar da bih bar jednom mogla da uključim mozak i skapiram da je on savršen materijal za njenog zeta. Osmeh mu nikad nije bio veći, nego u tom trenutku. Ja sam pak bila crvena kao rak dok sam prekidala poziv s njom.

"Ti ćeš slušati o meni, a ja ću za to vreme slušati o tebi. Dušu mi vadi zbog tebe, otkako te upoznala.", priznam, obzirom da je ionako dovoljno toga čuo.

"Šta da radim, kad sam neodoljiv?", raskezi se, a ja ne izdržim pred porivom da ga poljubim.

Njegove snažne ruke se u sekundi pronađu na mom struku, privlačeći me što bliže njemu. Polako nam zameni pozicije, pa se nađem na leđima, zarobljena njegovim telom. Usne šaraju mojim vratom, na šta svaki nerv u mom telu reaguje.

Nakratko se odvoji od mene, pa pogledom polako pređe preko mog lica. Na usnama mu prvo zatitra osmeh, a onda progovori, ostavivši me bez teksta.

"Voleo bih da vidiš sebe mojim očima."

Zašto su svi očekivali dramu? 😏 Nisam ja baš tolika veštica 😜 Hajde, hajde, da čujem sad mišljenja, dugo vas nisam smarala 😂💙

Mom divnom mužu, koji će me jednom zaista ubiti, želim brz oporavak 🙈💙 Ne razumem se u medicinu, ali ako ima ko da se razume, nek mi objasni zašto čovek operiše ključnu kost, koju je operisao pre dve godine, bez da ju je ponovo povredio 😅

I naravno, tema večeri - Evropsko proleće 🔴⚪ Igra ne baš sjajna, ali to je sad manje bitno. Jedino je važno da smo mi prošli grupu i da ćemo igrati šesnaestinu finala 🔥 Kakva su predviđanja? Šta mislite dokle možemo da doguramo? 💙

𝑇𝑟𝑒𝑛𝑒𝑟 ✅Where stories live. Discover now