443. nastavak - poljubac - kraj Sonje

55 2 4
                                    

-Šta si odlučila?

-Da li ti hoćeš da ti ga sada proveravam?

-Ja hoću da mi ga proveravaš za godinu dana, ali svojoj ženi ne mogu zabraniti da to radi kad god poželi. Ona brine o mom zdravlju, a ja brinem o njenom zdravlju.

-Rauzmela sam te ja, samo mi treba hrabrosti.

-Odustani dok ne skupiš hrabrost.

-Ne poznaješ ti mene, ja ne odustajem ni od čega.

-Imaš li ti rentgenske oči?

-Nemam, zašt opitaš?

-Kako ćeš da ga vidiš kroz bokserce?

-Zar se nisam ja sama svukla?

-Jesi, ali mene bole ruke.

-Hm. Znači moram ja?

-Ne moraš, najbolje ja sve ostane ovako. Meni je savršeno glupo da se ja skidam pa da ti ga pokazujem. Ako te on zanima pronađi način kako ćeš svoju znatiželju zadovoljiti. Ako želiš možemo ugasiti svetlo, pa ti istražuj po mraku.

-Neću po mraku. Ti meni baš ništa ne olakšavaš.

-Nemam ni nameru. U stvari, kad razmislim ipak ti olakšavam, samo ti toga nisi svesna. Istraživanje moraš shvatiti kao avanturu u kojoj uživaš. Ako ti je neprijatno onda nije pravo vreme.

-Malo mi jeste neprijatno, ali to želim da prevladam. - Sonja je bila uporna.

-To mi deluje kao forsiranje nekog cilja. Mi smo celu noć spavali zagrljeni, tu nije bilo nikakvog forsiranja. Nije bilo ni nervoze ni nestrpljenja ni žurbe, bilo je spontano i normalno. Zbog toga ako je nešto neprijatno, treba sačekati da postane prijatno ili bar normalno. Nisi samo ti u pitanju, valjda i mene ima negde? Ako je tebi nešto neprijatno, to je meni onda još neprijatnije i veoma se loše osećam. Kad ti u nečemu uživaš ja uživam još više.

Sonja se namestila na kolena u dnu njegovih nogu i počela da skida bokserice Nebojši, koji je podigao malo kukove da bi joj to olakšao. Napokon je obavila ono što je naumila čekajući i gledajući da Nebojša nešto kaže.

-Sad ustani, - rekao je, a ona ga poslušala. Nebojša se se postavio popreko na krevetu. Sonja je zaobišla krevet, pa mu se našla pored glave. - Zanimljiv je pogled na tvoje grudi iz žablje perspektive, sad se polako spusti na mene.

Ona se ona počela nameštati krećući od njegove glave prema nogama. Grudima je prelazila preko njegovog lica pa preko njegovih grudi.

-Raširi malo noge da namestim glavu, - davao joj je uputstva. Učinila je to. Kad je sve leglo kako treba počeo ju je ljubiti a onda zavukao jezik unutra. Sonja se ukočila od iznenađenja, a Nebojša je nastavio da je ljubi i trlja jezikom.

-Šta ću ja sad? - upitala ga je.

Prekinuo je na trenuak ljubljenje, - ja sam ostvario svoj cilj a ti radi šta god hoćeš. - Nebojša je nastavio sa ljubljenjem.

Sonja je bila potpuno dekoncentrisana, temperatura u donjem delu tela joj je rasla, jer je Nebojša i te kako dobro znao kako treba ljubiti. Nije je samo ljubio već i snažno masirao guzove a ponekad i njena leđa. Počela se sve više uzbuđivati pa nije znala šta da radi sa onim što joj je bilo ispred nosa. Od svega je bila pomalo ukočena, više psihički nego fizički. Talasi iz donjeg dela tela su se počeli po njoj sve brže širiti pa se ona koncentrisala samo na to, jer takvo iskustvo nikad ranije nije doživela. Uzbuđenje je sve više raslo dok nije došlo do vrhunca. Nebojša je uživao prateći kako Sonja reaguje u svom neiskustvu. Kad je osetio da se počela smirivati dao joj je znak da se okrene glavom prema nju. Poljubio ju je.

Solaria 3Where stories live. Discover now