314. nastavak - razmišljanja

14 1 0
                                    

-Naravno da znam, - odgovori joj Kodara. Imam ideju kako da se to reši. Ali nemoj ti po svom običaju da mi praviš u tome probleme, pri tome mislim na opiranje. Dovoljno problema mi pravi i Spike pa ste po tome ti i on isti. Da ja ne postojim preporučila bih vam da se zaljubite jedno u drugo i to onako najozbiljnije i do kraja. Sigurna sam da bi vas dvoje bili savršen par. Ali je stvar u tome što se ja ne želim odreći Spikea. On mi je i te kako važan, a moj život bez njega ne bi imao nikakvog smisla. 

To ne znači da ne postoji neki slobodni prostor u kojem i ti i on ne možete slobodno da dišete, ali samo do one granice dokle vam ja dozvolim. Ta granica uopšte nije mala i do vas je da je maksimalno iskoristite, ukoliko ne želite ko vas šiša, a mene ćete ražalostiti. Jer kad vas dvoje budete ispunili onu prazninu koju vam nudim ja ću biti ispunjenija a time i bogatija. Ako vam to sada nije jasno postaće vam uskoro.

-Neću ti se opirati. Shvatila sam to već više puta da je to bilo na moju štetu. Ali jednostavno, u tom trenutku, otpor se pojavi refleksno i nekontrolisano i uvek se zbog toga naljutim na samu sebe. Zato bih te molila a se na taj moj otpor ne obazireš i da budeš dovoljno uporna, znam da je to od obostrane koristi. Sama se sebi čudim šta pričam, jer da imam majku, kao što nemam, ne bih ni njoj tako nešto mogla govoriti.

-Ja ti nisam majka, ja sam ti prijateljica i to u onom najiskrenijem smislu. Toliko dobrog koliko tebi želim, ne želim ni sebi.

-Znam ja to, nadam se da ću ti biti u stanju uzvratiti na isti način.

-U redu, dosta je bilo priče hajdemo u akciju.

-Važi, - odgovori Arijana spremno.

-Otkopčaj dugmad na košulji Spikeu!

-Ti to misliš ozbiljno? - Arijana se začudila.

-Ti si Arijana opet započela po starom?

-Izvini, evo otkopčavam.

-A sada mu skini košulju.

-Skinula.

-Nemoj ništa da mu kažeš, nego ga nežno rukama guraj da legne na leđa.

-Učinila.

-A sada mu otkopčaj pantalone i izvuci ih.

Videlo se da Arijani nije lako. Malo se skanjivala ali je to ipak uradila, ali tako što je glavu okrenula na drugu stranu kao i pogled, pa je sve radila na slepo, napokon je i to bilo gotovo.

-A sada mu ga veoma pažljivo i detaljno posmatraj da ga dobro upoznaš sa svih strana. Time će ova operacija biti završena. Da si dozvolila da se Spike još na početku sam skine, do svega ovoga ne bi došlo.

Arijana je jedva uspevala da usmeri pogled u određenom pravcu.

-I? - upita Kodara

-Šta i? - Arijana skrene pogled prema Kodari.

-Ti si se malo pre pokazivala Spikeu i to čak dva puta. U tome si uživala ti ali je uživao i on. Nakon toga si ti skinula njega. Spike ti se ceo pokazao, a ti si pažljivo gledala njega ali i njegovog. Posle svega nisi imala ni jednu jedinu reč komentara. Ako ti se ne dopada ne moraš da mu se diviš, ali bi bilo pošteno da bar kažeš da ti se ne dopada. Ništa ne komentarisati nije baš najkorektnije.

-Nemam šta da komentarišem jer nisam emotivno vezana za njega.

-Ma nemoj? Time što ti se Spike glasno divio to je značilo da ima emotivni odnos prema tebi, odnosno emotivno se vezao za tebe. Kad ti se prepustio da ga skineš, on nije očekivao da se ti diviš nekoj estetici. On je dok te gledao, sigurno zamišljao kako bi bilo držati takvu osobu kao što si ti u naručju i ljubiti je, pa je dok si ga skidala očekivao da ćeš mu uzvrati bar sa mikroskopskom česticom emotivnosti.

Solaria 3Where stories live. Discover now