320. nastavak - poljubac

11 1 0
                                    

-Što se mene tiče, ja se slažem sa Kodarom, pa nema potrebe da ponavljam ono što je ona rekla. Naglasiću samo jednu stvar za koju smatram da je važna. Ako se vas dve dogovorite i time obe budete zadovoljne ja nemam razloga da se bunim. To ne znači da ja nemam svoje mišljenje, koje se u nekim detaljima sigurno razlikuje. Meni je izuzetno važno da ni jednu od vas ne povredim, a za sve ostalo ćemo lako. 

Od vas najozbiljnije očekujem da mi ukažete na probleme koje svaka od vas ima, a ne da ćutite i držite me u zabludi da je sve u redu. To bi po meni bilo nepošteno. Ako imate neke dileme, pitajte me, jer smatram da smo zajedno u ovome. Pogotovo Arijana od tebe očekujem, jer Kodaru poznajem, da ćeš govoriti i manje lepe stvari koje te muče, jer pravljenje bajke može biti štetno. Kad se neki problem iznese, on bar u psihičkom smislu deluje lakši, a to nije zanemariva vrednost.

-Biće na Arijani dosta posla dok je napravimo pravom ženom, tu mislim na telo a ne na inteligenciju. – Preuzela je opet reč Kodara, – Ona primenjuje jednu posebnu tehniku softverske materijalizacije, ali joj mi moramo davati direktive ukoliko u programiranju napravi greške. Primer su ti bradavice i dlačice. Unutrašnjim stvarima se nismo ni približili.

-Kad sam joj prolazio kroz dupe delovalo mi je sve u redu.

-Pa i to je površina, ti nisi prstima pokušavao da uđeš unutra?

-Nisam, bilo mi je malo nezgodno.

-Bolje da nisi, mogao si je povrediti. Već sam rekla Arijani da u tom kreiranju kao uzor koristi moje telo ili neke od devojaka.

-Nije loša ideja, - složio se Spike, pa se okrene Arijani, - draga naša intimna prijateljice, ti se znači ne znaš još ni ljubiti?

-Radim na tome, - priznala je Arijana.

-Znam kako se proverava spremnost.

-Spike, nemoj da budeš vulgaran, devojka je još nevina, - ljutila se Kodara.

-Shvatila sam i ja na šta je mislio, ali mi ne smeta njegov komentar. Muškarac je.

-Da sam rekao da ću Arijanu proveravati dole jezikom to ne bi bilo vulgarno već potpuno normalno. Vi ste žene baš licemerne.

-Arijana, ne obraćaj pažnju na Spikea, on ponekad svašta lupa.

-Mislim da je ovaj put bio u pravu, mi jesmo licemerne.

-Neka jesmo, ali to ne smemo da priznamo. - zaključila je Kodara.

-Ne znam zašto ne bi priznale? Spike je malo pre rekao da zateva da prema njemu budem iskrena i otvorena. Meni bi odgovaralo, da mu kažem sve što mi je na duši i na telu. Znam da je nekad potrebno lagati, ja sam to u stanju, ali sam shvatila da se to radi kad imaš nameru da štitiš nekog koga voliš. Da sad ne širim temu nekim državnim interesima. Ako volim Spikea da mogu da mu to kažem pod uslovom da tebe Kodara ne oštetim. Da bih tebe zaštitila ja mogu reći Spikeu da ga ne volim, jer je to veći prioritet.

-Budi konkretnija, nemoj zaobilaziti, nisamo mi diplomate koji nikad direkno ne odgovaraju na pitanja iz straha da ih neko ne prozove, – meditirala je Kodara.

-Ja bih volela da me Spike ljubi, ali mi se čini da imam problem što ne znam da se ljubim, a pored toga nisam sigurna da li imam sve što je potrebno za to.

-Da li si ti ljubila Spikea? – to je bilo Kodarino podsećanje.

-Pa valjda si videla kad smo se ljubili? To je bila usna na usnu. Meni je taj poljubac bio snažan ali u psihičkom smislu.

-Shvatam. Ti bi htela da te Spike ljubi, a šta je s tobom?

-Šta je sa mnom?

-Imaš jednostrane želje, da on tebe ljubi a ti njega ne.

Solaria 3Where stories live. Discover now