315. nastavak - igra zavođenja

12 1 0
                                    

-Vidim da si se stisla uz Spikea, kao da tražiš zaštitu od njega. To je dobar početak, da emocije upravljaju tvojim ponašanjem. On će ti sigurno pružiti zaštitu i glavom i telom. To znači rečima i poljupcima. Nije dobro ako se bojiš mene, jer te ja ne ugrožavam nego te štitim, ali je logično da prava žena, a ti to postaješ, prirodnim nagonom traži mušku zaštitu. Spike, podvuci svoju ruku pod njenu glavu kao da je grliš pa je privuci još k sebi, neka se Arijana oseti voljenom. 

Sva ta osećanja su njoj potrebna. Arijana slobodno stavi ruku na njegove grudi i igraj se njegovim dlačicama, ne smeš biti ukočena, nego aktivna i živa, da on oseti da misliš na njega a ne na nekog drugog. Odlično si se namestila i veoma lepo izgledaš u Spikeovom zagrljaju, neko sa strane pomislio bi da ste vi najsrećniji ljubavni par na Frizumu.

Da ti objasnim moje shvatanje cele situacije. Već sam ti ranije rekla, a ovaj put namerno ponavljam da se to ne zaboravi, da ja tebe smatram ljudskom osobom. Ti si na moj stav i takve reči sigurno već navikla pa ti je to postalo normalno. Nije trenutno bitno kako te drugi posmaraju jer govorim o nama. Našim druženjem postale smo bliske, čak mogu reći veoma bliske. To govorim u svoje ime, a nadam se da je isto tako i sa tvoje strane. 

Bez potrebe za ustručavanjem ili pogrešnim shvatanjem moglo bi se govoriti o našoj ljubavi. Naravno ja imam potrebu da je iskažem. Onoliko puno koliko je to normalno moguće. Jedan od razloga je i u tome da ti pomognem da se što više osetiš ženom. Smatram da sam ja ubacila tu ideju u tvoj mozak, ali mi ni malo neće smetati ako si je ti imala i pre toga. Taj prioritet mi nije bitan. Stala sam na iskazivanju ljubavi. 

Ona se može ispoljavati na intelektualan odnosno emotivan način, a može i na čisto fizički. Naravno uz to postoji i kombinacija. Smatram da si ti dovoljno i inteligentna i pametna pa da ovaj emotivni oblik i shvataš i prepoznaješ. Dakle tu ja nemam šta posebno da objašnjavam. Ako ti kažem da si mi draga, da te cenim i poštujem, da si moja i da te volim, onda to znači upravo to. Ja tebe posmatram kao emotivno zrelu osobu. 

Sad ostaje ona fizička komponenta. Kako postati žena u fizičkom smislu nevezano za ono što ja osećam prema tebi. Ja tebi mogu slikovito pričati satima pa i danima kako se oseća žena koja je voljena. Mogla bih te maziti i ljubiti da to fizički doživiš. To bi verovatno donekle bilo korisno, a ja bih to uradila ako bih baš morala, odnosno ne bih imala drugo rešenje. Meni se takav način ne dopada, ja nisam lezbijka, pa bi mi takav način bio i odbojan. 

Viđala sam neke devojke, koje za sebe smatraju na su normalne, namerno gole legnu u krevet pa se tamo maze i ljube, ali to rade samo do određene fiktivne granice koju su same odredile smatrajući to tolerantnim ponašanjem. Nije sporno da u svakoj ljudskoj osobi postoji određeni mali stepen homoseksualzma, Edipovog ili incestnog ponašanja, ali zrela osoba to efikasno kontroliše. 

Nakon svega ovoga ja sam shvatila i došla na ideju da bi za realizaciju mog plana najbolje odgovarao muškarac. Odmah sam odbacila mogućnost da to bude bilo koji. To bi moglo biti rizično po tebe. On bi te mogao iskoristiti, povrediti, uceniti i ko zna šta još. Druga je stvar što meni trenutno nije namera da te uparim sa nekim. O tome sam ranije dosta pričala ali sam trenutno odustala. 

Razlog je očigledan, situacija se promenila a i ti si u fazi transformacije. Shvatila sam da treba ići postepeno, odnosno evolutivno. Kad postaneš žena, svesna svojih vrednosti, puna samopouzdanja i dovoljno zrela u svakom smislu moći ćeš da proceniš kakav ti muškarav treba, kako takvog da prepoznaš, i kako s takvim da se zbližiš u svakom pogledu. U ovom slučaju govorim o fizičkom odnosu, ali koji neće biti suv, odnosno biće obojen emocijama u određenoj meri. 

Mislim da si već odavno zaključila koje je to moje rešenje u odnosu na moju ideju. Ja sam mom Spikeu prenela svoju želju, pa smo o tome dugo razgovarali. Nije bilo potrebno da naglašavamo da on mene voli a isto tako i ja njega. Zaključili smo da ako nas dvoje zajedno volimo još nekoga to neće umanjiti našu ljubav. Ja sam mu objasnila da ja tebe volim i šta u vezi tebe želim. On me razumeo i ponudio se da mi pomogne. Zajedno smo se dogovorili da to ne bude gluma, nego da to bude iskreno muško ponašanje bez laži i licemerstva. 

Solaria 3Where stories live. Discover now