332. nastavak - kuknjava

12 1 0
                                    

-Vas dve ste me naterale da počnem razmišljati o onim stvarima o kojima nikad ne bih. Tu bih dodao i Doru, a reći ću vam zašto. Najpre o njoj. Našao sam se u čudnoj situaciji dok sam joj mazio ili opipavao stomak. Kao Arijana, i ja sam se koncentrisao da osetim dečje pomeranje. Ja pored sebe nisam video Doru koja leži već samo stomak koji nisam povezivao sa njom, a siguran sam da znate s kim sam ga povezivao? Sa vama dvema. 

Zbog toga mi nije bio problem da je diram dole ali i grudi. Tada je ona spomenula pusto ostrvo. Ja je sigurno ne bih odbio ako bi htela da spava sa mnom i ovako i onako. Meni su svi u grupi bliski i niko mi nije stranac. Saurona nikad ne bih želeo da povredim, kao ni Kodaru, pa sad evo i ti Arijana sada postojiš, ali ako vas nema ne vidim zašto bi se glumilo. Brinuo bih o Dori ali i o bilo kojoj drugoj devojci da se našla na tom mestu. Verovatno bih vremenom poželeo da s njom dobijem i dete. 

Svi moji prijatelji već imaju taj osećaj kako je biti budući tata, a ja baš i nemam. Tačno je da su svi muškarci reagovali dok su gledali Doru kako se šamponira, pa logično i ja. To je sledećih dana, sasvim logično, potpuno prestalo, pogotovo kad su se pojavile i ostale devojke. Grlio sam svoju Kodaru iako je ona tada još bila uplašena devojčica. Sad mi je baš krivo što nisam bio strpljiv s njom, već sam se okrenuo drugim devojkama. U mojoj glavi je očigledno bila velika zbrka. 

Zaboravio sam da Kodara neće večito biti takva već da će i ona da sazre a jednog dana i rodi. Toga sam se setio kad mi ga je Dora uhvatila rukom i dok je njena ruka bila mirna ono u njoj je počelo da pulsira. Voleo bih da me držala jedna od vas pa čak i uzbudila do kraja ali tako da prskam po Dorinom stomaku, jer bi to meni imalo snažnu simboliku. Znam da je to prenaaglašen primer, možda čak i neumesan, ne znam kako bi Dora na to reagovala, možda joj ne bi bilo prijatno.

-Pitaću je, – jednostavno je rekla Kodara.

-Da se nisi usudila, umro bih od sramote, a tek kako bi me drugi gledali kad bi to saznali? Oni bi smatrali da sam imao želju da se uzbuđujem nad Dorom, a suština je u tome da sam gledajući njen stomak i držeći ruku na njemu, poželeo da sam ja napravio takvo dete.

-Spike, možda nije moje da se mešam, a pogotovo ne da naškodim Kodari, jer je vaša stvar kad ćete praviti dete, ja bih ti rado dozvolila da ga napraviš meni, bila bih srećna da ti ispunim toliko jaku želju. Znam da su to za sada samo prazne reči, ali ti ipak dajem podršku bar na ovaj način.

-Po tebi Arijana ispada da mu ja ne dajem podršku? Ja dete želim čak više od njega, ali sebe smatram odgovornom budućom majkom, kojoj je na prvom mestu stalo do zdravlja deteta, pa onda i do mog. Kad mi to Renesme dozvoli iste sekunde ću naterati Spikea da mi napravi sina, jer je već i to utvrđeno.

-Dosta svađe vas dve, napraviću i jednoj i drugoj kad za to bude vreme. Sad je nastala jedna veoma zanimljiva situacija, jednoj mogu da napravim dete ali ne smem, a drugoj smem ali ne mogu, jer ona nije spremna. Moraću se tome nekako prilagoditi, jednu ljubiti do iznemoglosti, moje ili njene, a drugu ispunjavati telom i dušom i osvetljavati njene atome.

-Meni to zvuči savršeno, – saglasila se Kodara.

-Meni je to prekrasno, reče Arijana, – zamišljaću da mi praviš dete dok u meni budeš ostavljao onaj deo sebe koji si proizveo.

-Da pređemo sa reči na dela. Prvo da opipam moje dve donje lepotice, da utvrdim koliko su vlažne odnosno spremne da se uhvate u koštac sa mojim vitezom koji će na njih jurišati. Prodor će biti silovit, valjda, ako u vitezu bude snage. Da li nekome pada na pamet kupanje ili?

-Može to kasnije, – sugerisala je Kodara.

-Kad ćeš ti Arijana moći da uđeš u more da se tamo grlimo i ljubimo, a možeš me i nogama obuhvatiti oko leđa dok te nešto dole bude golicalo?

Solaria 3Where stories live. Discover now