321. nastavak - u plićaku

14 1 0
                                    

-Nečeg sam se setila kad sam spomenula da će ti Spike ljubiti bradavice, sisati ih i trljati jezikom. Time se bradavice pripremaju za svoju funkciju dojenja deteta. Ja volim kad mi ih Spike ljubi, ali mu ja ne mogu uzvratiti na isti način, pa mu onda ljubim nešto drugo, jer njegove bradavice nemaju ni tu funkciju ni osetljivost.

-To mi je potpuno jasno. – Arijana je klimala glavom.

-Kad sam spomenula bradavice to me asociralo na moj klitoris. Spike voli da mi ga ljubi i trlja jezikom pa me na taj način dovede do vrhunca, jer je klitoris veoma osetljiv. U njemu su završeci hiljade živaca pa pretpostavljam da bi bilo prilično komplikovano njega napraviti. Ili bi bar to poprilično potrajalo.

-Pretpostavljam, ali ne znam šta time hoćeš da kažeš? Druga je stvar što je nemam pojma kako klitoris reaguje. Videla sam samo njegovu sliku u trodimenzionalnom anatomskom atlasu ali se tamo i nije baš imalo šta videti, a pogotovo ne kako reaguje.

-Imam jednu ideju koja je prilično delikatna i za koju će mi biti potreban i Spike. Radi se o sledećem. Kad ti Spike bude ljubio usne, pa pređe na bradavice, normalno je da će poželeti da te ljubi dole među nogama. Znamo kakva je tamo situacija, pa će on time biti uskraćen. Neće biti ravnopravnosti, ti njega dole možeš ljubiti a on tebe ne može. U stvari, zaboravila sam te pitati, kad si bila na Spikeu i onaj njegov između vaša dva stomaka, da li si poželela da mu ga poljubiš?

-Naravno da jesam, ali sam shvatila da je za to potrebno da mi usta budu vlažna da bi bio bolji kontakt, kao kod ljubljenja usnama.

-Ako je površinski poljubac, on može da bude i suv kao i kod površinskog poljupca usnama. Zbog toga je vlažnost potrebna da bi doživljaj bio kvalitetniji. Verovatno znaš da postoji takva poza dok ja ljubim Spikeovog on istovemeno mene ljubi dole, jer se ja tako namestim.

-Znam.

-Dobro, zato sam dobila ideju da ti dole napraviš neko udubljenje, ili neki prorez, pri vrhu proreza da napraviš klitoris bar u nekoj početnoj fazi. Da tamo bude i malo vlažnosti, za početak neka bude ista kao u ustima a posle ćeš napraviti kakvu treba. Bar nečega da bude, ti kad budeš imala vremena kasnije usavršavaj. Važan je prvi korak na putovanju koji se zove – kako postati žena.

-Dok budem to pravila kako ću znati kako to treba reagovati?

-Spike i ja ćemo ti u tome pomoći. – Kodara ga pogleda, – da li imaš volju i želju da me dole ljubiš i dovedeš do vrhunca?

-Uvek imam takvu volju, – Spike se počeo smeštati, prišao je glavom željenom mestu i počeo da ga ljubi.

Kodara se obrati Arijani, – stavi dlan na moj stomak ispod pupka, da bi preko njega osećala vibracije unutrašnjih organa, drugu ruku pruži prema Spikeovoj glavi, kažiprstom pronađi njegov jezik i dozvoli da on upravlja tvojim kažiprstom da bi osetila kako moj klitoris reaguje i raste. Ja ću za to vreme zatvoriti oči i uživati pa se čujemo i vidimo kad sve završi.

Arijana se približi Kodari koja je obuhvati rukom oko struka tako da se Arijana našla u njenom zagrljaju. Nežno je stavila ruku na Kodarin stomak pomerajući ga levo desno tražeći povoljan položaj. Sa određenim ustručavanjem je drugu ruku pružila prema spikeovoj glavi. Bila je svesna da če doći do delkatnog dodira koji će joj ipak pomoći da direktno doživi reakcije. Na kratko je pogledala Kodaru. 

Ona je imala zatvorene oči što je Arijani pomoglo da se ne oseća izloženom, ili da radi nešto loše, već da je to nešto intimno koje pripada samo njima. Kažiprstom je tražila Spikeov jezik, jer se sigurno ne bi usudila da tom mestu priđe bez njegovog prisustva. Prvi kontakt je bio neobičan. Spikeov vlažan jezik ju je dočekao pa je njen prst ovlažio sa svih strana. Arijana je znala da je to Spikeova pljuvačka pa joj to ni malo nije smetalo. 

Solaria 3Where stories live. Discover now