335. nastavak - sličnost

8 1 0
                                    

-Ne sagledavaš širu sliku, - blagonaklono je pogleda Dora, - iako si nesumnjivo veoma inteligentna, jer gledaš samo kroz svoje okvire. Moja demonstracija, da je tako nazovem, bila je namenjena ne samo tebi nego i Kodari i Spikeu. Htela sam da ukažem da fizički dodir nema nikakve vrednosti ako nije povezan sa duhovnim vrednostima, ili da budem konkretnija sa ljubavlju. Sama fizika je prazna, šuplja i beznačajna. 

Ja sam postigla cilj koji sam i želela, a želela sam da ti ono moje diranje smeta i da ti ide na živce. Moj bi bio neuspeh na si ostala potpuno hladnokrvna jer bi tako reagovao robot. Dakle, reagovala si emotivno, a tako si i trebala. Možda ti nije poznato, Kodara je zamolila sve devojke da ti pomognemo da postaneš žena. Zbog čega sam tražila da baš ti i Spike dirate moj stomak a ne i Kodara? 

Možda ti je sada jasno da je to bilo zbog toga da vas navedem da o toj temi razmišljate – on kao otac a ti kao buduća majka. Da li si primetila kako me nežno dirao i to svuda? Skoro isto kao i ti, bez i malo erotike, zato što pojam trudnice ima posebnu sliku u muškoj glavi. Ja sigurno nisam došla kod vas da bih pred svima zavodila Spikea, prvenstveno to ne bih uradila zbog Kodare, ona nam je previše dragocena, nekad je bila maskota grupe a sada je simbol grupe, prepoznatljivi znak. 

Ova grupa je sada postala Kodarina grupa. Priznajem da sam u svoje vreme smatrala da je grupa moja, kad mi ih je Moira prepustila, ali je to sada prošlost. Moira je nekad imala samo muškarce oko sebe, nije sporno da su to bili njeni muškarci. Kad sam došla u grupu, bila sam jedino žensko. Znam da im nije bilo lako dok su me gledali kako se pred njima kupam ili sa Sauronom vodim ljubav, znam šta su sve pomišljali i kako su na račun toga pravili viceve. 

Moira me na sve to pripremila, rekla je da se njih ne bojim pa nisam imala nikakvih problema. Ubrzo su im stigle devojke pa su imali gde da troše svoju energiju. Sadašnja situacija je takva da su ne samo svi muškarci Kodarini nego i devojke, svi znaju šta ona oseća prema nama. To naravno nije lako priznati, pa se to onda prećutno prihvata. Sigurna sam da ona to zna iako si baš ti rekla da to moramo malo otvorenije da naglašavamo. 

Pokušaj ti nas razumeti kako je nama dok gledamo kako Spike ljubi tebe pored nje. Nije nam baš svejedno iako nam je ona objasnila razloge. Hoću da kažem da tebe ni za šta ne optužujemo niti na nešto nagovaramo, ne govorimo ti ni nemoj, verujemo Kodari da zna šta radi, a ti nama nemoj zameriti ako jednim okom kontrolišemo šta se dešava.

-Sve mi je jasno, jer sam i ja prepuna moralnih dilema. Stalno sebe preispitujem da li radim dobru stvar. Veoma mi je stalo do Kodare i ne pada mi ni na kraj pameti da joj naškodim na bilo koji način, a pogotovo da joj otmem Spikea. Ja sam prvo zavolela Kodaru, ona mi je ponudila prijateljstvo a ja sam ga prihvatila. Spikea sam zavolela jer je bio sa Kodarom. 

Bilo mi je logično da i ja zavolim ono što ona voli, ista stvar je i sa celom grupom. Osećam da pripadam grupi opet pod uticajem Kodare. Ona me nagovarala da se prepustim Spikeu, šta sam ja mogla – da joj kažem neću? Meni prija kad me Spike ljubi, osećam se vrednom. Ja mu uzvraćam koliko mogu. 

Ne znam šta bih drugo mogla da radim? Ako imaš neki savet kaži pa da razmislim. Njena je ideja da mi pomogne da postanem prava žena, pa je čak obećala da će pokušati da mi nađe momka. Ja bih to jedva dočekala. Zar nije Moira tebe povezala sa Sauronom? Moira je tačno znala kakva devojka njemu treba i koliko vidim ni malo nije pogrešila.

-Ja ponekad pomislim da je pogrešila, - javio se Sauron.

-Ti da čutiš, da si sam tražio, ovakvu kao ja ne bi našao ni za sto godina.

-Ćutim, danas čovek ne sme ni da bude iskren.

-Polako se navikavam na vaš način šale. - Rekla je Arijana sa osmehom na licu.

Solaria 3Where stories live. Discover now