362. nastavak - kraljica

4 1 0
                                    

Guseničar je stao pored stepenica koje su vodile u brod. Iskrcale su se Arijana i Kodara, naravno sa Sakuzama.

-Tiryane, – obavestila ga Kodara, – sutra sa momcima sastanak u brodu da se dogovorimo o merama koje ćemo preduzeti da ga oslobodimo. Neka dođe i Sandra. Za sada nam ostale devojke ne trebaju, a za kasnije ćemo videti.

-Važi, Sandra i ja idemo u skladište, prilično je kasno pa verujem da cela grupa već spava.

Tiryan je sa transporterom krenuo ka skladištu.

Arijana i Kodara su se okrenule prema stepenicama, na vrh njih su sedele i čekale Sakuze.

-Sakuze, idite javite Spikeu da smo stigle. – Obratila im se Kodara.

Sakuze su samo vrtile ušima ne pomerivši se.

Devojke su se popele i ušle u brod.

-Ne znam šta im je, kao da me nisu razumeli? – žalila se Arijani.

-Ne bih te ni ja razumela da sam na njihovom mestu. Spike nije u brodu, što su one nekako registrovale, verovatno po nedostatku mirisa, a da idu u skladište nije im se učinilo logičnim.

-Znači nema Spikea u brodu? Ja sam očekivala da će nas on ovde dočekati, pa da nas troje budemo zajedno.

-Možda je on pomislio da ćemo nas četvoro prespavati na plaži, pa se sa momcima vratio u skladište na kraju radnog dana. Šta da radi sam ovde celu noć?

-Arijana, meni se ovo ne dopada.

-Šta te muči seko? Čula sam da te tako neki zovu. - Arijana je pokušala da bude duhovita.

-Čini mi se da smo opasno omanule sa našim planom u vezi Tiryana.

-Misliš da je Spike ljubomoran?

-Mislim nešto mnogo gore. Bojim se da se oseća prevarenim.

-Prevarenim? Pa mi nismo ništa loše uradile?

-Važno je šta on misli a ne ono što mi mislimo. Šta bi mi, Arijana, trebale uraditi pa da se on opravdano oseća prevarenim?

-Ono što je uradila Sandra sa Spikeom?

-Da li bi to bilo isto? Mi smo Sandru doveli da bi njemu udovoljili, A Spike nije doveo Tiryana da bi nama udovoljio. To znači da nije isto.

-Nas dve nismo spavale sa Tiryanom, samo je Sandra.

-A kako zoveš ono što se tamo dešavalo? Bilo je raznovrsnog ljubljenja i diranja. A pričalo se i o delikatnim temama. Sa osobom koju voliš možeš da radiš šta ti god padne na pamet, sve to spada u vođenje ljubavi. Nisi ni za šta kriva i nikoga ne izneveravaš, jednostavno, radiš momku ono što on voli. On misli da mu to radiš zato što ga voliš i zbog toga što znaš da on voli tebe. Ako bi to isto radila sa osobom koju ne voliš i koja tebe ne voli, dakle bez ljubavi, kako ćeš to opravdati? 

Tako bi onda mogla sa bilo kojim. Solarija mi je ispričala jedan slučaj. Na francuskom dvoru kraljica je bila potpuno zanemarena od kralja. Njeni ljudi bi na ulici našli mladog, lepog, jakog i zdravog muškarca. Obećali bi mu veliku nagradu. Dali bi mu jesti i piti, a posle bi ga okupali u mirišljavoj vodi. Nakon toga bi ga odveli u kraljičine odaje. Celu noć bi oni tamo vodili ljubav. Ujutro bi ga straža odvela, ubila i bacila u reku Senu.

-A-u. Zašto su ga ubili, zašto ga kraljica nije zadržala?

-Već sam ti rekla da ona ima svog kralja, ako bi to kralj saznao ona bi završila u Seni. Momka bi ubili da ne priča kako je spavao sa kraljicom. I tako su svaki put kad kraljica poželi dovodili drugog momka.

Solaria 3Where stories live. Discover now