361. nastavak - zamišljanje

6 1 0
                                    

-Znam šta te brine. Kad smo došli ovde, devojke su se skinule i otišle da se kupaju a Spike je skoro sam svu opremu istovario iz guseničara, uz moju malu pomoć, devojke su još bile u vodi kad je završio, mene poljubio i otišao. Nije se zadržao ni petnaest minuta. Nas tri smo onda ceo dan ovo spajale. Štedele smo Sandru da ne diže previše teško, ipak je ona naša.

-Hvala vam što mi je čuvate.

-U to ne moraš da sumnjaš dok je u našim rukama. Mi ne zaboravljamo da je ona ipak tvoja, ali je i naša po onome koliko može biti.

-Koliko sam ja vaš?

-To zavisi od tebe, ali ne samo od tvoje želje nego i od ponašanja. Nisi ti pao sa Marsa, ti pripadaš ovoj grupi, pripadaš Sandri, pa po tome pripadaš i nama. Kodara te veoma voli kao svog bliskog prijatelja. To znači da sam i ja na tom putu. Pretpostavljam da si ipak mislio na nešto više od dosadašnjeg?

-Pa sad...

-Sve mi je jasno, ali ipak treba da se usaglase neke stvari. Primetio si da tebe niko ne odbija, odnosno da si prihvaćen. Vodio si ljubav sa Sandrom između mene i Kodare. Ljubio si i mene i Kodaru, Sandra se nije bunila jer u tebe ima poverenje. Smatrala je da to što si nas ljubio neće umanjiti tvoju ljubav prema njoj.

-Naravno da neće. Ona mi je najvažnija.

-Tako treba da bude i da ostane, jer ako bi je prestao voleti, odavde bi odleteo iste sekunde. Nemoj zaboraviti da je tebe ovde poslao Spike da čuvaš ono što on najviše voli. I ti to možeš da voliš ali ne smeš da zloupotrebiš. On Kodari želi da napravi dete, možda će i meni, ali to još nismo odlučili.

-Koji ste to vi?

-Mislila sam da je to očigledno. To zavisi i od Kodare. Plan je da nađem momka pa da s njim imam dete. Ukoliko tu bude problema onda će mi dete napraviti Kodara i Spike. Ovo nije greška što sam rekla. Ja sam njihova i pripadam njima, oni mene vole pa bi onda dete bilo naše. Verovatno si zaključio da ja ne želim da otmem Spikea od Kodare.

-Uviđam to sve više. Dakle, to dete bi imalo dve majke i jednog oca?

-To je samo alternativa koja se meni dopada. Problem je što ja ne bih volela da smetam Kodari kad ona dobije svoje dete. Zbog toga je ipak logičnije, ma koliko ja volela Spikea i želela dete s njim, da ipak imam svog momka koji će mi napraviti dete.

-Kad već toliko spominješ dete, samo se o tome non stop priča u našoj grupi čak i među muškarcima, ako ti neće smetati, dok sam te dole poljubio tvoj me miris na nešto podsetio, ali se nisam mogao setiti na šta.

-Ne smeta mi što to spominješ, nije mi bilo neprijatno što si me dole poljubio. Moj miris je kombinacija Kodarinog i Sandrinog. Najpre je bio samo Kodarin, ali sam posle dodala i Sandrin. Da li ti se dopada kombinacija?

-Sad si me stvarno zbunila. To mi sada deluje previše domaćinski. Kodaru sam uvek posmatrao kao sestru. Imao sam je u svom naručju bezbroj puta, pa mi njen miris zbog svega toga nije uzbuđujući, a na Sandrin sam navikao, pa mi je on postao normalan.

-Baš mije drago što je tako, nadam se da me nećeš posmatrati kao stranca?

-U poslednje vreme sigurno ne. Imam još jedno pitanje. Kad si me nadraživala, da li si ga zamišljala u sebi?

-Nemoj da se uvrediš ali nisam. Sve što si ti meni radio ili ja tebi, to je bilo zbog Sandre. Zamišljala sam da je u njoj, a to sam joj i rekla kad je bio spreman. Kodara i ja smo bile srećne da vas gledamo kako vodite ljubav. Sandra je svima nama draga, tebi, Kodari i meni. Volim kad je s nama, baš nam je lepo, ali je najvažnije da bude s tobom i da je s njim usrećuješ.

Solaria 3Where stories live. Discover now