356. nastavak - napokon same

10 1 0
                                    


-Napokon same, – reče Arijana, ponudivši jutarnje piće Kodari, – nisam to rekla zato što mi nije prijalo ono uživanje u društvu, o tome ću tek na tanane da razmišljam. Bilo je trenutaka kad sam zaboravljala da sam unapređena u kapetana broda, već da sam najobičnija zaljubljena žena. Jasno mi je da postoje i obaveze, ali je bilo davno kad smo ovako sedele i pričale dok si ti srkutala čokoladu.

-Iako me Spike kritikuje da sam debela, ipak neću odustati da pijem toplu čokoladu. Ona me smiruje, daje energiju i povećava koncentraciju.

-Nisam znala da čokolada ima takvu moć, – nasmeje se Arijana.

-Za mene ima, a drugi me se ne tiču.

-Ti si još mlada, a ova tvoja gojaznost je verovatno posledica postpubertetskog perioda, nedovoljne fizičke aktivnosti i preterivanje u slatkim pićima i hrani. Kako to utiče na tebe u vezi Spikea?

-Priznajem da sam o tome razmišljala, ali me to nije mnogo uzbudilo. Ne verujem da to kvari moj odnos sa Spikeom. Verovatno on samo brine da se to ne poveća i utiče na zdravlje. Lepota žene kod muškarca ima uticaja samo na početku veze jer mu povećava želju. Ti si prelepa ali je Sandra još lepša od tebe a ja sam na poslednjem mestu. Bila si svedok koliko je Spike uživao dok su bili spojeni, ali to ne može da utiče na muškarčev odnos sa ženom koju voli.

-Jesi li sigurna u to?

-Jesam i to ti vrlo lako mogu objasniti. Ti si lepša od mene, da li ja trebam da se bojim da će me Spike ostaviti zbog tebe?

-Bože Kodara šta ti pada na pamet? Ja mu to ne bih dozvolila. A tako nešto bi se sigurno do sada već primetilo.

-Naravno. Ako bi tako bilo onda bi Spike tebe ostavio zbog Sandre jer je ona lepša i od tebe i od mene. I tako bi moglo u beskraj. To se naravno neće desiti. Spike je Spavao sa Sandrom, jer smo mi htele da mu udovoljimo želju. Da li je on zbog toga nas počeo manje da voli? Nije. Desilo se nešto za nekoga čudno, a za mene predvidljivo, koje je naravno važilo samo za ovaj slučaj. Nas četvero smo se veoma zbližili. 

Kad bi Sandra tebe ili mene sa onolikim uživanjem ljubila da nam proizvodi orgazam, da pre toga nije spavala sa Spikeom? Ne treba ni spominjati da ona ne želi, ali i ne treba da izgubi Tiryana. Deci je potreban otac. Ti i ja moramo Spikea sačuvati našom ljubavlju i našom blizinom, naravno, kad mu je to potrebno, a ne jedino svojom lepotom, jer bi tu pre ili kasnije sigurno izgubile. 

Žena stari i ne postaje sve lepša, ali može ako hoće, da postane sve voljenija. To zavisi i od muškarca, ali ako on to neće, onda je bolje da ga nema. Ja verujem da će Spike još mesecima zamišljati Sandru kako ju je punio ali smo i nas dve bile u toj slici koje smo i njemu i njoj davale podršku. 

To nije bez značaja, pa će to pamtiti još duže, možda do kraja života. Nismo mi ojačale samo Sandru, nego i Spikea koji je postao samouvereniji i zna šta želi. Ja to što se desilo ne vidim kao poraz nego kao pobedu. Nije Sandra osoba koja nam je otela Spikea, nego nam je postala toliko bliska da bliža ne može.

-Slušam te pažljivo i glupo mi je ponavljati da se slažem. Sigurna sam da postoji jako malo osoba koje bi sve ovo posmatrale na tvoj način. Možda ti čak ni ja ne bih verovala da lično nisam doživela sve što pričaš. Meni se Sandra baš dopada, znam da je od tebe dosta starija pa ipak deluje mi veoma zrelo u odnosu na druge devojke. Jedna njena rečenica mi je ostala upamćena, rekla je da će se Spikeu ponovo predati ali pod uslovom da je nas dve pozovemo, u suprotnom neće. Bila je veoma ozbiljna dok je to govorila i ja joj verujem.

-Ti misliš da ja njoj ne verujem? Nisam ja nju tek upoznala, od prvog dana kad je došla u spavaonu ja sam volela da budem s njom i da pričamo o svemu. Ona mi je u školi predavala književnost, pa je znam i odatle.

Solaria 3Where stories live. Discover now