338. nastavak - večera u brodu

9 1 0
                                    

Solarija je pažljivo slušala i povezivala sa onim šta je čula na plaži. Niko nije isticao Kodaru, skoro kao da ne postoji, a gde god da se zagrebe tu je Kodarin trag. Plaža, transporter, Sakuze, jezik, brod, Arijana, sve je to njenih ruku delo. Koja bi to druga osoba uspela? Daleko je to bilo od šetnje i kočoperenja. Čula je Solarija i Vija kako govori – moja Kodara. 

Ispočetka na to nije obraćala pažnju, ali je povezala kad je videla Arijanu, naizgled neosetno, ali se svuda pojavljivala Kodara. Sa zadovoljstvom je zaključila da će imati čime da obraduje Mirandu, jer je i ona u Kodaru mnogo polagala. Kodara je bez i malo oklevanja krenula na veoma opasnu i neizvesnu ekspediciju sa iskusnom Admentom i muškarcima iz svoje grupe. 

-Napokon je došao današnji dan. Da li bilo ko shvata šta radi Kodara i kakve će to posledice da donese? Niko. Nikoga se to i ne tiče. Znaju samo da se kupaju. To ne znači da su loši ili lenji ljudi, već da nemaju viziju, ne mogu da sagledaju budućnost van standardih okvira. A Kodara može. Solarija se zapitala da li Kodari treba pomoć. 

Nije videla u čemu, ali to nije značilo da je treba prepustiti samu. Baš naprotiv, treba je pratiti, biti njena senka, pa kad zatreba uskočiti. Samo osvojiti takav brod je uspeh za kakav medalja ne postoji. Nije džabe Kodara bila njen najverniji đak. Bolje je imati jednog izvanrednog nego stotinu prosečnih, a ovde je to bilo baš bukvalno.

Arijana je imala drugačije misli. Oblačenjem uniforme kao da se vratila u prethodni život. U ova dva dana kad je bila gola doživela je toliko stvari koje nije mogla ni zamisliti. Da li je s tim definitivno završeno? Da li će opet biti dirana i ljubljena a ona to slobodno uzvraćati ili je to nepovratno otišlo? Ostale su slike i sećanja, naravno i emocije. 

Ne može se silom uguravati u život Spikea i Kodare, koji su joj pružili neverovatno mnogo. Na momente se osetila pravom ženom i to sa tako malim procentom realizacije tela. Sada je očekuje njena stvarnost, dosadna proceduralna pitanja na koja će morati odgovarati, a koja je uopšte više ne interesuju. Da li će brod ovako ili će onako, potpuno joj je svejedno. 

Dok je bila na brodu, svake sekunde je uživala u razgovoru-pregovoru sa Kodarom. Njih dve su se nadmudrivale, a obe su znale rezultat. Odlazak i boravak na plaži Arijani je otvorio neverovatne horizonte koji nisu bili usmereni prema spolja nego prema unutra. Upoznavala je sebe i svoje mogućnosti. Bila je svedok ali i učesnik raznih ljubavnih igara. 

Svi androidski parovi oko nje su vodili ljubav, nije bilo onog kojeg nije registrovala. To su bili i Spike i Kodara, s tim što je u njihovom vođenju ljubavi i ona učestvovala. Da bude interesantnije, to je radila pred svima ne obazirući se ko je gleda, a gledali su je svi i to baš nju, odnosno samo nju, jer im niko drugi nije bio interesantan. 

Svi su joj rekli da je lepa, pa čak i Teyla, koja nije bila jedina od žena koja joj je to rekla. Najvažnije joj je, naravno, bilo od Spikea, da se njemu dopada, jer ju je on ljubio. Da je Solarija samo malo više kasnila mogla je bar još jednom da vodi ljubav s njim, ona je bila potpuno spremna a to je Spike jasno registrovao a i kod njega su se nazirali znakovi. 

Možda je nekoj običnoj devojci normalno da je neki momak želi i da svoju želju utoljava u njoj, Ali Arijana nije bila obična pa verovatno čak ni devojka, pa ipak osetila je da kod Spikea nije u pitanju samo njen izgled koji nije bio ništa izuzetno, moglo bi se samo reći da je lepo izgledala, a ni nalik na neku seks bombu. 

Male grudi i skromni kukovi sa dupetom koje se nije isticalo, pored Kodare sa krupnim grudima i pozamašnim dupetom i kukovima čiji je izgled očigledno uzbuđivao Spikea. Pa ipak i te kako je dobro osećala kako Spike u njoj uživa, ne samo dok ga drži uzbuđenje i dok u njoj doživljava vrhunac, nego i posle toga. Drži je u zagrljaju, mazi je i ljubi kao da je ona njegova od ko zna kada. 

Solaria 3Where stories live. Discover now