322. nastavak - najnormalnije

10 1 0
                                    

-Nije mi toliko neprijatno kao prvi put, što reagujem pred tako lepom ženom, čak uživam u tome.

-Ja sam tebi lepa?

-Ti si meni prelepa. Ima u tvom izgledu neke ozbiljnosti i sigurnosti, snage ali i nežnosti koju treba sačuvati.

-Meni veoma imponuje da se muškarac kao ti uzbuđuje zbog moje blizine, zbog toga sam ti ga pažljivo proučavala i zapamtila na njemu i najsitniji detalj.

-Čemu tolika posvećenost?

-Valjda si bio svedok? Znam kakav ti je u raznim izdanjima, pogotovo u onom kad si bio iznad mene. A dopada mi se i kad je mekan i kad se igram s njim.

-Voleo bih da sam te u onoj prilici poprskao.

-Volela bih i ja.

-Ali ne bih samo po stomaku, nego i po grudima pa i po licu.

-Ne bi mi to smetalo. Kodara kaže da se oseti ponosnom kad joj to radiš, pa bih se tako osećala i ja.

-Uzmi malo šampona u ruke pa mi ga uhvati i lagano stegni. – Arijana ga je poslušala i uhvatila ga obe ruke. Spike ju je uhvatio za kukove pa im se počeo približavati i udaljavati dok se onaj njegov provlačio kroz njene ruke. –Zamišljam da sam u tebi i da te prskam iznutra.

-Zamišljam i ja. Ali nemoj to da radiš sada po meni. Htela bih ti ostvariti želju da to završi u meni, ali bih htela da se desi kad opet nas troje budemo u zagrljaju. Volela bih da to bude i u Kodari. Ona jedva čeka da joj se to desi.

-Moram da brinem o njenom zdravlju. Kukovi i grudi su joj poprilično narasli pa mislim da će uskoro biti spremna. Jedva čekam taj trenutak. Nisi mi rekla zašto si mi ga pažljivo proučavala? – Spike je odustao od namere da se uzbudi do kraja u Arijaninim rukama.

-Mislila sam da znaš. Ja radim na usavršavanju svog tela. To ide prilično sporo, ali ipak ide. Nisam sigurna u uspeh, ali me Kodara podržava i potiče da ne odustanem. Tvog sam detaljno proučila da bih svoje organe njemu prilagodila.

-Biće to malo nezgodno proveravati?

-Svesna sam toga. Ne želiš povrediti Kodaru. Ja ću se zadovoljiti sa onim koliko sam u stanju da napravim. Ja nemam nikog drugog osim vas, ne bih želela da vas izgubim ali ni da vam napravim neku neprijatnost.

-Prepusti sve Kodari, pa sigurno nećeš pogrešiti. Time što si važna njoj, važna si i meni. Ne bi ni mi želeli tebe da izgubimo. – Spike je počeo zahvatati more i ispirati šampon sa Arijane. – Evo završio sam sa tvojim kupanjem.

-Mogu li te zagrliti, ne zbog toga što si me okupao nego zbog onoga što si mi rekao.

-Naravno, - Spike raširi ruke pa prihvati na svoje grudi Arijanu.

-Šta se to dešava kod vas? - obrati im se Kodara. Završila je sa kupanjem životinja pa im se približila.

Arijana se počela lagano izvlačiti iz Spikeovog zagrljaja, - Spike se opet uzbudio dok me kupao.

-To se moglo pretpostaviti, ali vas to nisam pitala. Šta je bilo sa zagrljajem?

-Pričali smo o tebi, njemu i meni. On je u tvoje i u svoje ime rekao da ne bi želeo da me izgubite, a to isto sam i ja njemu rekla za vas. Zbog toga smo se zagrlili.

-Znači, zagrljaj je bio u vezi poverenja i prijateljstva? To mi se već dopada. Nisam ni jednog trenutka posumnjala u vas u bilo kom pogledu. Verujem da će tako biti i u buduće. Da vidim koliko se to Spike uzbudio. Pa i nije nešto posebno koliko nekad može. Idemo sada on i ja da se kupamo a ti Arijana ako želiš prošetaj po plaži pa nađi nekog da se družiš.

Solaria 3Where stories live. Discover now