351. nastavak - vitez

18 1 1
                                    

-To sam i hteo da ispričam, ali na prvom mestu je ipak Kodara. Rekao sam Moiri da sam veoma srećan što je Kodaru izabrala za moju sestru a u prevodu za moju devojku. Moira se samo nasmejala i rekla – znala sam ja šta tebi treba, nešto najbolje što postoji.

-Stvarno ti je to rekla, nisi izmislio? – Kodara je htela potvrdu.

-Nisam izmislio. Moira je rekla da je dok te videla znala da si ti nebrušeni dijamant a da ćeš u mojim rukama zasjati kao brušeni. Kritikovala me zbog Wanete, jer je nju namenila Zacku, pa se u mene teško razočarala zbog mog izbora. Detaljno sam joj opisao kako je Zack Tiryanu oteo Suniju, čime je Tiryanu napravio uslugu jer je dobio jednu od najlepših devojaka na Frizumu, koja ne zaostaje ni po dobroti – Sandru. 

Ona se na to zadovoljno promeškoljila uz njega kao da želi potvrditi njegove reči. 

– Pričajući Moiri o Kodari i meni, nisam propustio, nego sam čak naglasio sa ponosom, da smo usvojili jednu divnu osobu, pametnu i nežnu, prijatnu i pouzdanu i toliko dragu, da koliko god joj mi ljubavi davali smatramo da je to malo, to je naša voljena Arijana koja nam je toliko ulepšala život, da je pitanje kako bi mi mogli bez nje.

-Izvini Sandra što te pritiskam ali ja moram poljubiti Spikea, – što je Arijana naumila to je i učinila.

-Spike nastavi sa pričom kad završiš sa ljubljenjem Arijane i Sandre, – obavestila ga Kodara. Sandra se nije oglasila jer je njeno lice već bilo priljubljeno uz Spikeovo, pa se osetila privilegovanom u takvom položaju.

-Mala Dalija je zaspala pa ju je Moira odnela da spava. Kad se vratila sela je ponovo do mene na kauču i uhvatila me za ruke, pa sam ja nastavio da joj pričam šta se ovde dešavalo.

-Jeste li se opet poljubili? – Kodara je bila znatiželjna

-Nismo, osim kasnije u obraze na rastanku dok sam je držao u zagrljaju. Pretpostavljam da bi ona pristala samo da sam je privukao, ali sam tome odoleo. Imao sam u glavi sliku mojih lepotica koje želim da ljubim, a sa druge strane nisam hteo da Moiri pogoršavam situaciju u braku. Pekla bi me savest da joj uradim nešto zbog čega će ispaštati. Kad nisam uradio u ono vreme kad mi se nudila, nisam imao pravo da to sada uradim. 

Uglavnom sam joj pričao o zanimljivim situacijama koje su se ovde dešavale. O kupanju na plaži, o Sakuzama, o dolasku Solarije. Rekao sam koliko su svi muškarci zadovoljni što će postati tatice, dok njihove trudnice gole marširaju po plaži. Svi osim mene. Moira me tešila da budem strpljiv i da će sve biti u redu. Interesantno je da ni jednom rečju nismo spomenuli, raniji život grupe sa Moirom, a siguran sam da ga ni ona ni ja nismo zaboravili, ali je valjda potrebno da se razmišlja o sadašnjosti i budućnosti. 

Najviše se obradovala kad sam joj rekao da Kodaru svi vole i polako prihvataju kao svog lidera. Smejala se kad sam joj ispričao kako ju je Kodara nadmašila u tome da se gola ljubi i mazi sa momcima i to pred svima i da se to Athusu nikako ne dopada jer je to prigovorio i Arijani.

-Ma zamisli ti to. – bunila se Arijana, – šta se njega tiče da li sam gola ili nisam i sa kim ja spavam. Nisam ja došla u njegovu kuću nego on u moju. To je za mene bezobrazno ponašanje, to mu ja neću zaboraviti.

-Arijana nemoj preterivati, sukobi nam nisu u interesu. – Kodara ju je smirivala.

-Nije to preterivanje, hoću da mi se izvini za nepristojno ponašanje. Nisam se setila, trebala sam mu pred Teylom zalepiti takvu šamarčinu da mu uši zacrvene. Sandra, bar me ti podrži, kad neće Kodara. Šta se koga tiče šta mi goli radimo u ovom krevetu. Hajde budi iskrena?

-Pa sad, mislim da je on izneo lični stav.

-U tome i jeste problem što je lični stav i to mi je rekao u lice kao da je on neka vlast. Neće taj više meni ući u brod i jesti večeru koju ja spremam.

Solaria 3Where stories live. Discover now