346. nastavak - implozija

8 0 0
                                    

Spike, Kodara i Arijana su rano ustali iz kreveta, jer su ih čekale brojne obaveze. Dok su se Kodara i Spike oblačili Arijana je otišla da pripremi doručak koji je poslužila u glavnoj sali.

-Vas dve mi delujete dobro raspoložene? – Sike ih pogleda.

-Ja sigurno jesam iako mi se još spava. Skoro smo celu noć vodili ljubav, pa to nije lako izdržati, – jadala se Kodara.

-Šta je tebi falilo prošle noći Arijana? – Spike se pravio lud.

-Da, da. Ja prošlu noć neću nikad zaboraviti. To nije bio moj orgazam, to je bio naš. Priznajem da ga nisam očekivala, još mi se on vrti u glavi. Spike, ti meni praviš veliki problem, volim te sve više i postaješ mi sve veća potreba. Na tebe ću toliko naviknuti kao na nešto najpoželjije, pa će mi biti veliki problem da se preusmerim na mog potencijalnog momka.

-Ništa se ti Arijana ne sekiraj, – smirivala ju je Kodara, – to je baš pravi put kojim treba da ideš. Razvijaj svoju ljubav prema Spikeu da bi znala da je primeniš kasnije na svog momka, jer bi u suprotnom mogla s njim da zaglaviš. Nemam predstavu kakav će ti biti momkak, ali tvoje iskustvo u ljubavi ne može da smeta, nije ni meni Spikeovo. Nikad mu nisam zamerila na njegovu prošlost. 

Ja sam njemu poklonila svoje neiskustvo i nevinost, pa mislim da je to odlična kombinacija. To što ti njega voliš sve više, pa čak i on tebe, ne vidim za sebe kao veliku opasnost. Meni je drago da se vi volite koliko god hoćete, ja to sve pratim da ne ode nekontrolisano. Dakle moj je savet, a ne zabrana, volite se što više. Imam ja lek za vas, a on se zove, klin se klinom izbija.

-Kakav klin? – Arijani nije bilo jasno. – Da li će taj klin smanjiti moju ljubav prema Spikeu?

-Neće i ne treba, volićeš ga i dalje isto, čak možda i više, ali će se pojaviti drugi kontekst u kojoj će se vaša ljubav odvijati. Zato, samo opušteno. O svemu ćete biti obavešteni na vreme, kad se izvrše potrebne pripreme.

-U redu devojke, ljubav ostavite za noć, ljudi čekaju zaduženja. Postoje li kakvi planovi? – upita Spike.

-Planova ima bezbroj. O njima sam razgovarla sa Solarijom, ali nisam stigla sa Arijanom. Ne može to za pet minuta. Sada nema Admente, pa ja moram preuzeti njenu ulogu. Nije mi to teško ali ja za to nemam toliko vremena. Mogu samo povremeno .Ti bi Spike trebao preuzeti vođstvo, a možeš to da deliš sa Ventorom. Mene ne zanima protekcija već efikasnost i inicijativa. Gledaj u čemu je stvar. 

Arijani i meni treba određeno vreme da napravimo strategiju oslobađanja broda, nakon koje će sve raspoložive snage biti koncentrisane na to. U međuvremenu bi ipak trebalo nešto korisno da se radi. Dovoljno je bilo kupanja u moru za sada, ali ćemo to sigurno ćešće ponavljati kad već imamo takvu mogućnost. Smislila sam šta ćemo. Arijana, Spike i ja idemo u spavaonu da organizujemo ljude. Ti čekaj ovde, imaćeš posetu.

-U redu, – rekla je Arijana dok se poljupcem opraštala od Spikea.

U pratnji Sakuza, Spike i Kodara su ušli uspavaonu. Svi su već bili ustali i doručkovali, pa su se okupili oko para.

-Nije vas bilo u spavaoni, gde ste bili i šta ste radili? – prvi se javio Sulu svojim prepoznatljivim šeretskim stilom, kakvim se on uvek obraćao Kodari.

-Bili smo u brodu i spavali sa Arijanom, kako drugačije? Imam za vas važnu vest. Prvi put u svom životu, Arijana je sinoć doživela orgazam. Od vas očekujem da se tome radujete i da joj čestitate kad budete s njom.

-Da li baš moramo? – nastavio je Sulu.

-Ako nećete da budete pozvani na jednu veoma ukusnu večeru, onda ne morate.

Solaria 3Where stories live. Discover now