353. nastavak - zajedništvo

15 2 0
                                    

-Kodara, čini mi se da se približavaju, počeli su sve teže i brže da dišu.

-Napokon! Hajde da ih zagrlimo da i mi doživimo njihove orgazme.

Orgazmi Sandre i Spikea su bili toliko snažni da su se i Kodara i Arijana tresli zajedno s njima. Posle nekog vremena ljubavnom paru se počelo normalizovati disanje dok su bili u opuštenom zagrljaju i međusobnom ali i ukupnom jer se Kodara i Arijana od njih nisu ni odmicale. Nisu mogle ni da su htele zbog nedovoljne širine kreveta.

Svetlo se počelo pojačavati. Sandra i Spike su se gledali oči u oči.

-Kako si samo lepa, – divio se Spike.

-Volim te Spike.

-Volim i ja tebe Sandra. Hvala ti na uživanju koje si mi pružila.

-Hvala i tebi, bilo je nezaboravno, nikad ovako snažno nisam doživela orgazam. Kao da je bomba eksplodirala i napravila potrese.

Spike se samo smeškao na njene reči a onda se malo spustio da joj ljubi grudi.

-Gde ćeš? – upita ga Sandra, nešto predosećajući.

-Idem da nešto proverim, – Spike se počeo sve više spuštati.

-Spike, nemoj molim te, neću to moći izdržati.

-Hoćeš, hoćeš, – Spike je zagnjurio glavu između njenih nogu i ugurao jezik gde treba, a Sandra je počela da kuka, verovatno od zadovoljstva. Rukama se uhvatila za ruke Arijane i Kodare da dobije podršku ali su je ove dve dodatno podržale masirajući joj i ljubeći grudi. Sandra je držala zatvorene oči.

-Kodara, – obrati joj se Arijana, – Spikeov je još prilično krupan, šta misliš da li bi ga mogli iskoristiti?

-Još je Sandrin i ona ima jedino pravo na njega. Ali ako mu ga ne bude htela ljubiti onda je naš. A ako mu ga bude ljubila do kraja, onda na njegovog stvarno nećemo moći računati.

Iako je i dalje kukala, Sandra je čula šta su ove dve pričale, koje su to i pričale da bi Sandra čula, pa je odlučila da im takvo zadovoljstvo ne prepusti. Ipak je morala sačekati da Spike završi što je započeo pre nego što je ona uzela stvar u svoje ruke, odnosno usta da bi temeljito pokazala svoju zahvalnost.

Potpuno iznemogli Spike i Sandra su ležali jedno pored drugog. Kodara je lagano mazila Spikea, a Arijana Sandru, dok na kraju nije rukom ušla među njene noge proveravajući joj vlažnost. Sandra na to nije uopšte reagovala niti joj je smetalo gde Arijana uvlači prste koje je kasnije prinela nosu i ustima da analizira sadržaj. Za sada je imala u svojoj kolekciji dve vaginalne tečnosti, Kodarinu i Sandrinu i dve semene tečnosti, Spikeovu i Sauronovu, na žalost genetski srodne. Arijana je zaključila da nema potrebe da svoje kolekcije proširuje.

-Sandra, ljubavi moja, kakvo je tvoje psihičko stanje a ne fizičko? – upita je Kodara.

-Ti mene stvarno voliš? Ja tebe nisam nikada prestala. A za svoje stanje nemam pojma, još sam u oblacima. Ovo je bilo strašno što sam doživela, ni u snu nisam sanjala da je tako nešto moguće. Mislila sam da ću umreti.

-Umreti od ljubavi bi bilo najlepše, ali u starosti, ali te tada niko toliko ne voli. Drago mi je da si uživala sa našim Spikeom, to sam i očekivala. Da li još misliš da si žrtva prevare?

-Naravno da ne. Zbunilo me ono maženje na početku, nisam znala gde to da smestim, sada znam. Pripremale ste me da uživam sa Spikeom, to je sada i više nego jasno. Ako se desi sledeći put obećavam da ću biti mnogo aktivnija. Što se tiče Spikea bilo mi je lepo u njegovom zagrljaju pa sam mislila da je plan bio da se naviknem na njegovu blizinu. Prvi put sam ga poželela kad je pričao o Moiri i poljupcu. Zamislila sam da sam Moira koja ga moli da ostane s njom da bi se nastavili ljubiti na kauču.

Solaria 3Where stories live. Discover now