yirmi üç

5.4K 274 162
                                    

uyarı: smut bölümü. +18. hyung kink. (hyung kinksiz ben olmam zaten...) bunu çok kötü yazdım ama olsun<3


_

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



yirmi üç: together, whenever



Hyung.

Zihninin derinliklerinden süzülen sesler gözlerinin önünde yeşermiş olan beş yaşındaki hibritin masum lila gözlerine karışıyordu, ses ondan gelemeyecek kadar derin ama o olacak kadar da tanıdıktı.

Hyung.

Seokjin ellerini yedi yaşındaki hibrite uzattı; birlikte dondurma almaya giderlerken kulaklarını ve kuyruğunu neşeyle oynatan küçük kaplan hibrit yavaş yavaş öğrenmeye başladığı insan diliyle konuşuyordu, bugün bahçede gördüğü kediyi nasıl korkuttuğunu anlatırken hyungunun ellerini bırakıp kedinin büyüklüğünü gösterdi. Görünüşe göre öyle büyüktü ki lila gözleri onu kovalamanın gururuyla parıldıyordu.

Seokjin.

Hibrit şimdi gece gördüğü bir kabustan dolayı hyungunun yanına uzanmıştı –Seokjin, boyunun yarısına anca gelen sekiz yaşındaki hibriti koluna almış, gümüş saçlı hibrit başını hyungunun güçlü koluna yaslarken huzurla uykuya dalma aşamasındaydı, hyungunun yanında küçük durmaktan haz etmiyordu ama kabuslardan nasıl kaçacağını da bilmiyordu. Hyungu onu hep rahatlatıyordu.

Jinnie.

Ses yakınlardan geliyordu.

Jinnie.

Seokjin tenine fısıldayan nefesle gözlerini araladı –kırpıştırarak açtığı gözlerinin arasından bacak arasında oturan mor gözlü hibriti seçebiliyordu; gözleri morun en koyu tonunda dans ediyordu, bakışları cüretkar ve itaat isteyen bir tondaydı. Tehlikeliydi.

"Jinnie."

Seokjin vücudunun ağrısını kemiklerine kadar hissediyordu.

Jinnie.

dandelion || taejinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin