otuz

2.4K 213 190
                                    

yn: medyaya koyduğum şarkıyla dinleyin lütfen lütfen~



:


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



otuz: until we bleed



Yeterli değildi.

Hiçbir şey.

Seokjin akciğerlerine doğan havayı hissedemiyordu; Namjoon hyungu kollarından tutup onu yerinde sabitlemek için cebelleşirken ve Yoongi hyungu koluna sakinleştirici iğneyi yaparken Seokjin hissedemiyordu.

Dünyayı.

Dünya dönmeyi kesmişti.

Taehyung yoktu.

Seokjin kıvrandı –tüm vücudu sarsılıyordu ve gözyaşları asla durmuyordu, dünyayı göremiyordu. Sıcak kahve gözler asla boş durmuyordu ve göz pınarlarından hala bu kadar yaş akabilmesi düşüncesi şaşırtıcıydı.

Hiçbir şey hissedemeyeceğini sanıyordu ama aslında her şeyi hissediyordu.

Acıyı iliklerine kadar hissediyordu mesela; Taehyung'un lila gözlerinin burada olmayışını fark ettiğinde yüreğine mesken olan acı damarlarına yayılıyordu. Ama aynı zamanda acı olmayan hiçbir şeyi hissedemiyordu. Lila gözlerin dokunuşunu hatırlamaya çalışıyordu, teninde ince ince süzülüp onu okşayan parmakları ve hibritin sevgi dolu sesini zihnine doldurmak istiyordu ama bunu düşlediği her saniye şimdi o yokluk zihnine çarparak hislerini kesiyordu.

Seokjin daha da şiddetli ağlamaya başladı.

Yavrusunu kaçırmışlardı.

Taehyung'u neredeydi?

"Seokjin, sakinleş artık, lütfen."

"Taehyung..." Seokjin inledi; elleriyle yüzünü kapatırken uzandığı koltukta git gide küçülüyordu; keşke küçülüp yokluğa karışsa ve Taehyung'un nefesinde yeniden doğsaydı.

Lila gözler ruhuna akıyordu; evin dağınıklığının getirdiği savaş hissiyatı yüreğini dağlıyordu. Taehyung savaşmıştı; ellerinden kaçmaya çalışmıştı. Parçalanan eşyalar bunu gösteriyordu. Üzerinde ne kadar güç kullanmışlardı?

Ona nasıl davranıyorlardı?

Aç mıydı?

Susamış mıydı?

Dövmüşler miydi?

Hala hayatta mıydı?

Bahçedeki dandelionlar neden ölmüştü? Seokjin'in acısını mı katmışlardı kendilerine? Nefes alamadığı her saniye onların da öldüğünü hissediyordu. Hala hayatta olmasının sebebi Taehyung'un avuçlarına karışmış dandelionların varlığıydı, biliyordu; küçüğünün ellerinde onu hayatta tutan dandelionlar vardı.

dandelion || taejinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin