Dinner Night

1.3K 144 160
                                    

Merhabalar!

Sizlere uzun bir bölümle geldim, umarım severek okursunuz.

Bu uzun bölüme bir dolu satır arası yorum istiyorum! Kitabın ilerleyişi ile ilgili teorilerinizi de yazabilirsiniz, cevap vereceğim.

Oy ve yorumları bekliyorum. Yakında tekrar görüşürüz.

Dinner Night

Calista akşam yemeklerini severdi. En sevdiği öğündü. Annesiyle birlikte oturup sohbet ederek yavaş yavaş yemek yemeyi özlemişti. Gryffindor evinin masasında yenilen yemekler biraz annesini hatırlatıyordu.

Şimdi Slug Kulübünde yiyeceği yemek de aynı etkiyi yaratacak mıydı merak etti. Üzerindeki elbiseyi düzelterek aynaya son kez baktı. Siyah, diz altı uzun kollu elbisesinin ince bir göğüs dekoltesi vardı ve o dekolteyi yakut taşlı bir kolye süslüyordu.

Alexander ise davete çoktan hazırlanmış, üstüne babasına mektup yazıyordu. Calista ile olan gelişmelerin her birinden haberdar olmak istemişti babası ve Alexander bu görevi yerine getiriyordu o anda.

Lordum,

Calista ile Slug Kulübünün akşam yemeğine katılacağım birazdan. Sırlar Odasını gördükten sonra fikirleri oldukça değişti ve Slytherin evi ile sohbet etmeyi kabullendi. Gerçi, sonu pek iyi bitmedi. Evan Rosier ile arasında olan gerilimden sonra Rosier ve Avery, Calista'ya karşı bir duruş aldı. Düzeltmek için üzerinde çalışıyorum ancak biraz zor olacak gibi.

Cadılar Bayramı balosu fikrini henüz kız kardeşimle paylaşmadım, en yakın zamanda doğru anı bulunca paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Calista ikna edilmesi güç bir cadı.

Haberlerinizi ve emirlerinizi bekliyorum lordum, size güç ve sağlık dilerim.

Alexander.

Mektubunu bir kez daha gözden geçirmeden baykuşun bacağına bağladı ve gönderdi. Babasından yüksek ihtimalle yarın bir mektup alacaktı, bundan emindi Alexander.

Şimdi ise bekletmemesi gereken kız kardeşiyle buluşmak için Büyük Salon'un önünde olmalıydı. Ayağa kalkıp siyah uzun cüppesini düzeltti ve aynaya son bir bakış attı. Oldukça hoş gözüküyordu. Beyaz gömleği, zümrüt yeşili kravatı ile siyah cüppesi güzel bir ahenk yakalamıştı.

Alexander buluşmak için sözleştikleri yere geldiğinde Calista, merdivenlerden iniyordu. Bu bordo topuklularla yürümek oldukça zor olsa da hoş gözüktüğünü düşündüğünden acısına katlanmaya çalışıyordu.

"Calista?" Remus'un sesi kulaklarına çalınınca omzunun gerisine baktı. Oğlan dalgalı kahverengi saçlarını düzeltmeye çalışarak ona bakıyordu. "Sen de mi yemeğe geliyorsun?"

Demek Remus Lupin, Slug Kulübündeydi.

"Alexander davet etti." dedi. "Senin de kulüpte olduğunu bilmiyordum."

"Hem ben hem James kulüpteyiz." Sonra gülümsedi Remus. "James babasından ötürü kulüpte, ben de diğer derslerdeki başarımdan ötürü, yoksa iksirde ikimiz de berbat haldeyiz."

Calista hafifçe güldü. "Ben de pek iyi sayılmam."

"Senin davetli olarak gitmene şaşırdım, kulübe alınmışsındır diye düşündüm." Calista omuz silkti. "Beni niye alsın ki? Bir özelliğim yok."

Remus ona inanmazca baktı. "Gryffindor'un varisisin."

Kız gülümsedi. İkili merdivenden indiklerinde ayrı yönlere gitmeden önce vedalaştılar. Calista, ağabeyini görmüştü. Onun yanına yaklaşırken çok yakışıklı gözüktüğünü fark etti.

𝐋𝐄𝐓𝐀𝐍𝐓𝐄𝐌「ʟᴏʀᴅ ᴠᴏʟᴅᴇᴍᴏʀᴛ」Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin