Father's Daughter

1.2K 125 166
                                    

Bu bölüm biraz kısa oldu ve çok saçma bitti kusuruma bakmayın. Dikkatimi dağıtacak bir şey oldu ve hala aklım onda hahahaha.

Hiç değilse önemli birkaç ayrıntı da barındırıyor bu bölüm. Umarım beğenmişsinizdir, yakında tekrar görüşürüz. İlerleyen bölümlerde ortalığı ayağa kaldırmaya hazırlanıyorum!

Father's Daughter.

Babasının kızı.

Bu tabiri ilk duyduğunda Calista için hiçbir anlam ifade etmemişti. Nihayetinde, o her şeyden önce babasızdı. Peki, ne demekti bu tabir?

Babasının kızı olmamıştı hiçbir zaman. Özellikle onun yolundan çekilmek istemişti. Lakin kader yine onu ait olduğu yere getirmeyi başarmıştı.

Karşısındaki Lucius Malfoy'u süzdü. "Pekâlâ, Malfoy, neden Ölüm Yiyen olmak istiyorsun?"

"Bulanıkların ve melezlerin yok olmasını istiyorum! Dünyamızda yerleri yok ve lordumuz bize liderlik ederek zafere ulaştıracak. Bundan eminim."

Calista kaşlarını kaldırdı. Kimse Lord Voldemort olarak bilinen Tom Riddle'ın melez olduğunu bilmiyordu sanırım. İç çekip parşömende Lucius'un adının yanına artı işareti koydu. "Bitti." dedikten sonra kağıdı ağabeyine uzattı.

Bir saattir Ölüm Yiyen adaylarını eliyorlardı. Tam listeyi babalarına göndermek için bekliyordu Alexander ancak bu geceki şaşırtıcı olay sayesinde daha iyisini edinmişti, kız kardeşi yanındaydı.

"Benim adımı söylemedin!" Bellatrix gözlerini kısarak Alexander'a baktı. Oğlan ela gözlerini listeye çevirip gözden geçirdikten sonra "Adın listede yok." dedi yalnızca.

"Ama- Nasıl olur?" Bellatrix bocaladı. "Ben- Hizmet etmek için can atıyorum!"

"Sen bir cadısın Bellatrix, kadınların Ölüm Yiyenlikte yeri yok."

Calista kaşlarını çatıp ağabeyine döndü. "Pardon?" dedi. "Bu aptalca karar kimden çıktı?"

"Bizzat babamızdan."

Calista alayla güldü. "Babamızın beni yapmak için bu denli çabalaması boşa gitti anlaşılan, çünkü ben bir cadı olarak doğdum." Sonra gözlerini Bellatrix'e çevirdi. "Black, gel."

"Calista-" Alexander itiraz etmek için ağzını açmıştı ki güzel kız kardeşi "Sakın." dedi. "Cinsiyeti yüzünden bir müttefiki kaybedeceğim deme."

Alexander sustu. Kız kardeşinin içinde bu denli karanlık olduğuna inanmıyordu, bir şeyler yanlıştı ve Alexander o yanlışı bulacaktı.

Bellatrix hevesle karşılarına çıkıp klasik testlerden geçtikten sonra listeye adını yazdırmayı başardı.

Bellatrix Black'in Calista Riddle'a bir minnet borcu vardı.

Tüm işleri bittikten sonra Calista oturduğu koltuğun kolçağından kalktı. "Madem işim bitti, gitme vakti."

Ortak salondan çıkmadan önce hepsine dönüp "İyi akşamlar." dedi.

Zindanların koridorlarında ilerlerken karşıdan gelen Evan Rosier'i gördü. Kaşları çatıldı Calista'nın, oğlanın yokluğunu hiç fark etmemişti.

"Riddle?" Evan şaşkınlıkla ona bakıyordu. Slytherin ortak salonundan çıktığını tahmin ediyordu kızın ve orada ne işi vardı merak etti. "Ne yapıyorsun burada?"

"Ufak bir işim vardı onu hallettim." Hafifçe gülümsedi, parti gecesinden sonra Evan Rosier'e karşı olan sert bakışı yumuşamıştı. "Sen niye dışarıdasın?"

𝐋𝐄𝐓𝐀𝐍𝐓𝐄𝐌「ʟᴏʀᴅ ᴠᴏʟᴅᴇᴍᴏʀᴛ」Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ