Be The One

748 77 101
                                    

Merhabalar!

Devam edecek dediğim kısımdan devam ediyoruz...

Umarım bölümü beğenirsiniz, işleri daha da arap saçına dönüştürmek için sabırsızlanıyorum. Biraz zaman atlaması yapsam kızmazsınız herhalde?

Bildiğiniz her şey, herkes değişecek. Bekleyin yalnızca.

Oy ve yorumları bekliyorum, lütfen esirgemeyin 🙏🏻

Asalet ve güçle kalın.


Be The One

Alexander olduğu yerde oturmaya devam ediyor olsa da Celeste ayağa fırlamış ve "Ne?" diye çığırmıştı. Gryffindorlar her zaman daha tez canlı ve yüksek sesli olurdu zaten.

"Bana az önce evlenme mi teklif ettin?" diye sordu Evan duyduğu şeye tam anlamıyla anlam verebilmek adına.

"Düşünün." dedi Calista ortalığı sakinleştirmeye çalışarak. Şu an içlerinde en sakin olan kişi Alexander olarak görünüyordu. "Okulu bırakacağımı ve evleneceğimi söyleyeceğim. Bu babamı nasıl çıldırtacak! Bir şekilde Bellatrix'in görevini deşifre edecek, öfke karşısında kimse mantıklı düşünemez."

"Lord Voldemort ile tanıştın mı daha önce?" diye sordu Alexander.

"Bellatrix deşifre olduğunda ondan intikam almak kolaylaşacak. Evet, Ölüm Yiyen olacağım ve babama hizmet edeceğim."

Celeste ağzını açıp bir şey söylemek üzereyken Calista onu susturdu eliyle. "Yapma anne, ne söylersen söyle bu gerçekleşecek. Babamı alt etmenin yolu bundan geçiyorsa aptal bir dövmeye katlanabilirim."

"Ya Ölüm Yiyen olduktan sonra neden yapmanı istediği şeyleri kaldıramazsan? Lordun sana acımasız davranacağına bahse girerim." dedi Evan.

"Kaldırabilirim." dedi güzel cadı. "Birini öldürmemi istemeyecek ya."

Alexander kaşlarını kaldırdı, doğrusu güvenemiyordu babasına bu konuda. Calista'nın sadakatini test etmek için ondan bunu isteyebilirdi.

"Calista, şu an mantıklı düşünemiyorsun."

"Elbette düşünemiyorum!" dedi kız hışımla. "Annemi kaybetme korkusunu yaşattı bana. Bunun intikamını ondan almak için her şeyi yaparım! Elindeki gücü çekip almak da dahil."

Biraz sakinleşmek için durakladı ve nefes verdi. "Bence Bellatrix'i deşifre etmek işimize yaramaz. Yalan bilgiler verip yolumuza devam etmeliyiz." dedi Alexander.

Güzel cadı gözlerini kıstı. "Eğer bunu yapacaksak doğru adımlar atmalıyız."

"Ben hazırım." dedi Celeste.

"Yayacağımız ilk bilgi senin Ölüm Yiyen olma isteğin." Calista ağabeyini onayladı. "Kızının dehşet yayabileceğine inanması lazım sadece."

"Bu oldukça kolay." dedi güzel cadı. "Bana Severus Snape'i verin ve arkanıza yaslanın."

"Snape olmaz." dedi Alexander. "Başka bir şey bulacağız."

"Bellatrix o zaman." Calista saçlarını geri attı. "Onun bana bir borcu var zaten. Ufak bir iyilik ona zarar vermez diye düşünüyorum."

"Sahne senindir kardeşim." dedi Alexander dudağının bir kenarı yukarı kıvrılarak. "Beni gururlandır."

Celeste yanlarından ayrıldıktan sonra Calista beklemeye başladı. Ve beklemesi Bellatrix Black'in gelişiyle son bulduğunda kaşları kalktı.

𝐋𝐄𝐓𝐀𝐍𝐓𝐄𝐌「ʟᴏʀᴅ ᴠᴏʟᴅᴇᴍᴏʀᴛ」Место, где живут истории. Откройте их для себя